- 27 Mart 2014
- 3.623
- 1.781
- 198
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #8.521
süperrrrrrrrr bir yöntemmmmmmm
ah canım benimm tabiiki hatırladımmKimyasal gebelik yaşadım ya yeni giriyorum foruma daha :/
iyiyim canım teşekkürlerGünaydın arkadaşlar.geçmiş olsun pamuk Rabbim bir daha göstermesin inşallah.evi temizleyip derse başlıcam bakayım dedim bizim eylemsevcan ne yapıyor
ah canım benimm tabiiki hatırladımm
şimdi nasılsın herşey yolunda mı???
çok şükür bende iyiyim canım baya bir kilo verdimşimdilik iyiyim canım toparlandım sen nasılsın .)
Edicem canım kilo vermeye maalesef ben artarak kilo almaya devam ettim ama senin adına sevindim Seymanın adına da tabii ki :)çok şükür bende iyiyim canım baya bir kilo verdim
artık bende öylesine devam ediyorum.
az kaldı hedefime ondan gevşedim biraz
yaşam bıraktı şeyma hamile
bir karabiber kalmıştı oda ayrıldı
eskilerden kimse klmadı yani canım
kilo vermeye devam edecekmisin?
Tebrikler canım :)İyi akşamlaaar
Kahvaltım:2 dilim k.ekmeğiyle tost
Domates,bi avuç kuru üzüm
Araortakal
Öğle:2 dilim k.ekmeği,1 k.k.peynir
Sütlü kahve
Ara:2 havuç,yulaflı kabak tatlısı( kendi tarifim)
Ara:neskafe,portakal
Akşam:balık,1 kase marul
3 litre su
Spor
400 ip atlama
100 mekik
30 dk yürüyüş
hadi o zaman sana motive hemen başla canım bir dk bile tereddüt etmedenBende baslamak istiyorum daha dogrusuu motiveye ihtiyacim var
ama mükafaatta gerek arada beybi olsun o kadannnnn çok iyi yapmışsınnn hiç bişey içinde kalmasınnn bu arada tebriklerrrrrMrb herkeseee
ben iyi gidiyorm 60 lari gordm bugun ama o gazla hamburger kek patates kizartmasi falan yedim yemeseydm bugun iyiydi neyse yarin toparlarim umarim
ekliyorum canımtesekkurler canim boyum 168 suanki kilom 78.7 hedefim 56 olmal ama50 olsam daha ıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?