Esnek Diyet Arkadaşlığı

Insallah canım ya onemlı olan azmetmek bıde ben hep 56 dan yukarı cıkmadım hayatımda sonra bırde evlılık hormonlar aılemden uzakta fln derken baya bır kendımı yemege verdım

Insallah canım ya onemlı olan azmetmek bıde ben hep 56 dan yukarı cıkmadım hayatımda sonra bırde evlılık hormonlar aılemden uzakta fln derken baya bır kendımı yemege verdım
evet canım doğrudur insan kendini yemeye veriyor ama
gerçekten yanlış yapıyoruz bende öyleyim
onun yerine oyalanacak başka bişeyler bulsak kitaplar okusak sporlar yapsak hayata bağlansak en mantıklısı ama işimize gelmiyor işte yemek daha tatlı geliyor maleseffffffff

Aynen ole gecıcı bır unutma yasatıyor sana bakalım 14 nısanda yenıden tartılcam her gun tartılıyormusunuz bu arada

Aynen ole gecıcı bır unutma yasatıyor sana bakalım 14 nısanda yenıden tartılcam her gun tartılıyormusunuz bu arada
herkes farklı farklı tartılıyor canım bazıları hergün bazımız tartı gününden tartı gününe
ama hergün tartılmak iyi değil motivasyonu düşürüyor
ama genede sen bilirsin canım

InsAllah canım ya ben zaten bır anda cok vermektense azar azar ama saglıklı bır sekılde vermek daha guzel :)

Zamana yayinca kilo vermeyi kalicida oluyo.hemde herseyden yiyerek kilo vermis oluyosun.ben 70 olmustum basladigimda.baslayali 2 ayi gecti ama ara sira canim istedigi seylerden de yedim sonraki gunler telafi ettim hedefm 56 ama daha sonra bende 52 falan olsam fena olmaz:) 56 i esim cok zayif olirsn diyo eski resimlerimde begenmedi zayif halimi o beni balik etli tanidi :) begenmezse daha fazla vermem.ben bide yanlista olsa merak edip hergun tartiliyorm ama bana iyi geliyo hangi gun dikkat etmem hangi gun daha serbest olmam gerektigi konusunda.yeni arkadaslara basarilar dilerm

merhaba. bende dün itibariyle kendi çapımda diyete başladım. 11 aylık bir kızım var ve doğumdan kalan fazlalıklarım var. evdeyken bu beni rahatsız etmiyordu ama işe dönünce kendimi kötü hissettim.derdim sadece göbeğimden kurtulmak. şuan 66,9 kilodayım boyumda 155 cm. hedefimde 60 kg altını görmek grubunuzla birlikte ilerlemek beni daha fazla teşvik edecek diye düşünüyorum. herkese sağlıklı kilolar vermeyi diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…