- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #8.541
evet canım doğrudur insan kendini yemeye veriyor amaInsallah canım ya onemlı olan azmetmek bıde ben hep 56 dan yukarı cıkmadım hayatımda sonra bırde evlılık hormonlar aılemden uzakta fln derken baya bır kendımı yemege verdım
Öyle mi?Rabiacım nerelerdesin halen uyuyonmu yoksa hadi kalkta gel artık sensiz çok ıssız buralarrrrr
herkes farklı farklı tartılıyor canım bazıları hergün bazımız tartı gününden tartı gününeAynen ole gecıcı bır unutma yasatıyor sanabakalım 14 nısanda yenıden tartılcam her gun tartılıyormusunuz bu arada
tabiiki canım en çok yazanımızsın hoşgeldinnnnnÖyle mi?teşekkürler ablaaam geldiiiiim
Hoşbulduum ablaaaamtabiiki canım en çok yazanımızsın hoşgeldinnnnn
bugünden itibaren tam olarak ver kendini canım adapte ol bak ne güzel olacak ilk etapta bir 5 kilo bile versen ne ala Muallaaaaa...Saol canım Bende cok tartılmıyım motıvem olamam ozaman :) bakalım neler degısıcek
ekliyorum canım
boşver ilk hedefin 56 olsun gözün kessin
yoksa belki gözün kesmez yarıda bırakırsın
biz hep öyle öyle baya bir düştük çok şükür
yok canım bilemedim karıştı mesajlar galiba tekrar yazarmısın?canım msjımı gördün mü ne diyorsun benim işe :/
Canım dedim ki 7.takımdada yarışıyorum sorun olmazsa bu katılabilirim sonuçta çok anılarımız var motive olurum daha çok.yok canım bilemedim karıştı mesajlar galiba tekrar yazarmısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?