Esnek Diyet Arkadaşlığı

canım ben tatılmadım inş yarın sabah tartılacağım.. çünki tık yok wc ye hala çıkamadım ben.. kesin baya artıda çıkarım ondan yarın sabah inş. bugün gene bişiler yapıcam çıkmak için.. ok..

canım ben de yarın bildiriicim.. 3 gündür wc ye çıkamadım hatta 4 gün oldu bugünle:o yüzden tartılmadım.. bugün gene bişler yapcem ondan sonra yarın sabaha tartılcam inş

Kahvaltım:3 kaşık special k
1 bardak süt
Kivi,yeşil çay
Ara:büyük bir ekşi elmaa
Öğle:1 kase ezogelin,1 kase yoğurt
3-4 k.k.peynir
Akşam:1 kase ezogelin,1 kase yoğurt
3 litre su
Spor
Leslie 4 mil
100 mekik

sabah: 1 dilim kepek ekmeği
yarım k.k peynir
3-4 zeytin
öğlen: çorba yoğurt
ara :neskafe 15-20 balık kraker
akşam bilemiyorum
ama ne olursa olsun az yiyeceğim kesin
bu arada ben bu sefer hiç bişey beklemiyorum vermem imkansız hatta birazda almışımdır
son durumum neyse onu bildircem
ama bir dahakine bomba gibi geliyorum inşallah bugün başladım

bende yeni dün başladım tekrar
durumum vahim
baya bir kilomu almışım tartıdamı bir sorun var bilemiyorum ama bu sabah 58i gördüm gözlerim yerinden çıkacaktı nerdeyse Allah sonumu hayır eylesinnnnnnnn

bende yeni dün başladım tekrar
durumum vahim
baya bir kilomu almışım tartıdamı bir sorun var bilemiyorum ama bu sabah 58i gördüm gözlerim yerinden çıkacaktı nerdeyse Allah sonumu hayır eylesinnnnnnnn
canım belki ödemin falan vardır.. yarın tartıl bakem.. ama insan kendini anlıyor azda olsa..kıyafetlerinden fark ediyormusun bişi?

canım belki ödemin falan vardır.. yarın tartıl bakem.. ama insan kendini anlıyor azda olsa..kıyafetlerinden fark ediyormusun bişi?
evet farkındayım genişlemenin ama bu kadar kısa zamanda bu kadar çok kilo alınırmı yaa
neyse dün başladım zaten aynen devam edecem artık sonuna kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…