- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #8.641
Bol bol su içiyor musunuz çorba da iyi geliyorcanım ben de yarın bildiriicim.. 3 gündür wc ye çıkamadım hatta 4 gün oldu bugünle:o yüzden tartılmadım.. bugün gene bişler yapcem ondan sonra yarın sabaha tartılcam inş
yok normalde hep perşembeye denk geliyordu bu sefer salı olunca gene perşembe kalmış bazılarının akıllarında o yüzden gene perşembeye çektik perşembe sabah kesin kilolarınızı bekliyorum ona göreeeeTartı günü bugün değil mi ohh korkmuştum
dün sabah 84,7 gelmiştim
Canım içiyorum tabi..çorbada illaki öğlenleri yada akşamaları bi akse içerim.. sıvı alıyorum.. ama anlamıyorum niye böyleyimBol bol su içiyor musunuz çorba da iyi geliyor
içiyoz canım bende aynı dertten muzdaribim ne yapsamda olmuyor 3-4 günde bir ancak çıkabiliomBol bol su içiyor musunuz çorba da iyi geliyor
ah canımcımmmmmmbugün 2.günüm bitti
ama pestil gibiyim
iki gündür böğrülce salatası yiyorum
canım belki ödemin falan vardır.. yarın tartıl bakem.. ama insan kendini anlıyor azda olsa..kıyafetlerinden fark ediyormusun bişi?bende yeni dün başladım tekrar
durumum vahim
baya bir kilomu almışım tartıdamı bir sorun var bilemiyorum ama bu sabah 58i gördüm gözlerim yerinden çıkacaktı nerdeyse Allah sonumu hayır eylesinnnnnnnn
evet farkındayım genişlemenin ama bu kadar kısa zamanda bu kadar çok kilo alınırmı yaacanım belki ödemin falan vardır.. yarın tartıl bakem.. ama insan kendini anlıyor azda olsa..kıyafetlerinden fark ediyormusun bişi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?