- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #9.641
İnşallah ablam sağolsınah canım benimmmmmmmmm Allah sabırlar versin gülümmm Allah bir daha elem keder göstermesin inşallahhhhh
Genç ve can yerimden sevdigimwillyerinden sevdiğim :( 2072391 .!.:
Allah razı olsun abla boşver senide üzmeyeyim ölümmaalesef çok sevdiğimi kaybettim
Allah razı olsun kuzum sağlasınelysion .!.:Canım benim başın sağolsun.
Allah mekanını cennet, toğrağını bol etsin inşallah.
Sevdiğim,kavuşamadığım,hasretim,alın yazım
Ahh canim benimm sevdigindi demek cok uzuldum.ah ah ne desem allah sana sabirlar versinSevdiğim,kavuşamadığım,hasretim,alın yazım
Kaza kaza kaybettim aşkı...
Canım Allah Sabırlar versin çok zor canım Rabbim dayanma gücü versin inşallah ama zamanla toparlanmalısın canım dünya devam ediyor yoksa kendi vücudunada zarar verirsin bünyen kaldırmaz Allah korusunSevdiğim,kavuşamadığım,hasretim,alın yazım
Yok ablam yavaş yavaş toparlıyorum inşallah sabır dualarını sayesindeCanım Allah Sabırlar versin çok zor canım Rabbim dayanma gücü versin inşallah ama zamanla toparlanmalısın canım dünya devam ediyor yoksa kendi vücudunada zarar verirsin bünyen kaldırmaz Allah korusun
Feraceli basın sağolsun canım üzüldüm okuyunca mekanı cennet olsun Rabbim anne babasına ve sana sabırlar versin.Sevdiğim,kavuşamadığım,hasretim,alın yazım
Amin allah razı olsunFeraceli basın sağolsun canım üzüldüm okuyunca mekanı cennet olsun Rabbim anne babasına ve sana sabırlar versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?