- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #9.661
Buyrun ne sormak istiyorsanız Dicem ama yazalı nerdeyse 1 haftaya yaklaşmış yinde sormak isterseniz buyrun bekliyorummarkadaşlar birşey soracaktım ben acaba yardımcı olurmusunuz
Selamlar canlar umarım iyisinizdir izinli Olduğum için bilg.ın başına oturamıyor ondan yazamıyum ama bildirime tam 1 gün kaldı 17 si Sabahı alacam bildirimleri ona göreeee....
Rabbimm sabrini arttirsin...Allah razı olsun abla boşver senide üzmeyeyim ölümmaalesef çok sevdiğimi kaybettim
Kusura bakma canim tarti gununu unutmusum bugun tartildim 121.5 ciktimSLMLARRR canlarrr mausumuz bozulmuş ondan giremedim şimdide geçici biyerden giriyorum bildirimlerinizi en kısa zamanda tabloya geçireceim ama herkes ildirim yapmamış küstümmmm ben alış aşamasındayım malesef çünkü misafirlerimiz var hebire yedkçe yiyoz tartı imkanımda olmadı en kısa zamanda tartılıp yazıcam inş.
Amin allah razı olsunRabbimm sabrini arttirsin...
cnım sen daha hiçkilo almadn kız maşallahhhhhKusura bakma canim tarti gununu unutmusum bugun tartildim 121.5 ciktim
nasılsın canım biraz biraz toparlanabildin mi?Amin allah razı olsun
İyiyim çok şükürnasılsın canım biraz biraz toparlanabildin mi?
cnım sen daha hiçkilo almadn kız maşallahhhhh
kaç aylık oldu hamilelik? 5 aylık oldu canım Rabbim nasip ederse bi kızım daha olacak kilo almadım ama bundan sonra alırım heralde bebeğin sağlığı iyiymiş hatta ayına göre 50 gr ilerdeymiş :)
merhabaaa...
kendimden bahsedeyim kısaca :) ben bi çok kez diyet yapmış kısmen başarılı olmuş olsa da kilosunu korumayarak herseferinde eski haline dönmüş birisiyimama hiç yılmayan pes etmeyen biriyim aynı zamanda 70 e kadar düştüm geçen yıl nisanda kışın geri aldım ve hala veremedim. şuan 75 benimle yine yeniden diyete başlamak isteyen varmı??
ayrıca 2 sefer cuma yarışmasına girdim daha önce. birinde izin alarak ayrıldım diğerinde ise diskalifye oldum. üst üste zamanında bildirim yapmadım. geçen yıl bu zamanlar.
nasıl yol alacağımı bilmiyorum. benimle yol alacak takım arkadaşı arıyorm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?