- 9 Nisan 2014
- 3.255
- 4.825
- 198
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #9.621
Ben ev taşıdım canım kolileri açınca tartilabilirim bildirimi o zaman yapsam olur mu bu ara taşınma telaşıyla pek diyet yapmadım inşallah almamisimdirEwweeettttttttt
güncel kilolarınızı bekliyorum hadiii nerdeeee aaaaa kküscemmm artıkınnnn
bu saat oldu tık yokkkkkkkk!!!....
olmadı bebeğimmm olmadııııııııııı......... acil eylem planına geçççççççEylem 63,7 oldum been((
olurcanım o zaman bildir gülüm bu arada Allah kolaylık versinnnnnnnBen ev taşıdım canım kolileri açınca tartilabilirim bildirimi o zaman yapsam olur mu bu ara taşınma telaşıyla pek diyet yapmadım inşallah almamisimdir
ok canım ne zaman tartılırsan o zaman bildir o zaman tabloya eklerimm bayramda baya bir almışsınnn oleyyyyyyyGünaydın kızlarrr
Benim tartı günüm 10 Ağustos
Buraya uymuyor bir türlü diyetisyenin verdiği günler
Amaaa bayramda 3 kg aldım 10 günde
Kadın da şimdi yasakladı tartılmayı o ödem gidene kadar tartılmak yok dedi ve yeni liste verdi.
doğrudur yaz günüde insan içtikçe içiyor olsun sen gel genede yaz yaza yaza motive oluyor bazı şeyleri kesiyoruz bebeğim özletme kendinislm cnm..
uğrayacak yüzüm yokki):)
aldı göbüş gidiyor bende
atık tartılmaya korkar oldum..
ama kesin aldım
yemek çok yemiyorum ama dondurma meyve ve meyveli soda fln içiyorum.. galiba şekerli olduğundan alıyorum yada veremiyorum
Ayni seyi ben yazacaktım yüzüm yok diye benden çok yasiycan acmadigim 2 koli kaldı içinden baskül çıkacak korkusu sardı benislm cnm..
uğrayacak yüzüm yokki):)
aldı göbüş gidiyor bende
atık tartılmaya korkar oldum..
ama kesin aldım
yemek çok yemiyorum ama dondurma meyve ve meyveli soda fln içiyorum.. galiba şekerli olduğundan alıyorum yada veremiyorum
slmlar öncelikle hoşgeldiniz bu aralar topiğimiz biraz sakin yaz dönemi dolayısıyla ama normalde çok hızlıyızdır şimdilik size biraz sıkıcı gelebilir ama eylülden sonra akşama kadar sürekli yazıyoruz hatta gece bile tam gaz yazmaya devam ediyoruz boyunuzu kilonuzu ve hedef kilonuzu yazarsanız sizide tabloya eklerim inşallah bizimle devam edersinizmerhabaaa...
kendimden bahsedeyim kısaca :) ben bi çok kez diyet yapmış kısmen başarılı olmuş olsa da kilosunu korumayarak herseferinde eski haline dönmüş birisiyimama hiç yılmayan pes etmeyen biriyim aynı zamanda 70 e kadar düştüm geçen yıl nisanda kışın geri aldım ve hala veremedim. şuan 75 benimle yine yeniden diyete başlamak isteyen varmı??
ayrıca 2 sefer cuma yarışmasına girdim daha önce. birinde izin alarak ayrıldım diğerinde ise diskalifye oldum. üst üste zamanında bildirim yapmadım. geçen yıl bu zamanlar.
nasıl yol alacağımı bilmiyorum. benimle yol alacak takım arkadaşı arıyorm.
he he bir tartı çıkacak diye bu kadar korku sardıysa düşünemiyorum yaniiiiiii.....Ayni seyi ben yazacaktım yüzüm yok diye benden çok yasiycan acmadigim 2 koli kaldı içinden baskül çıkacak korkusu sardı beni
slmlar öncelikle hoşgeldiniz bu aralar topiğimiz biraz sakin yaz dönemi dolayısıyla ama normalde çok hızlıyızdır şimdilik size biraz sıkıcı gelebilir ama eylülden sonra akşama kadar sürekli yazıyoruz hatta gece bile tam gaz yazmaya devam ediyoruz boyunuzu kilonuzu ve hedef kilonuzu yazarsanız sizide tabloya eklerim inşallah bizimle devam edersiniz
olsun canım hiç öenmli değil ne oldu hayırdır canım Allah yardımcın olsuneylemsevcan ablam hakkını helal et hiç yazmadım çok kötü günler geçirdim affet uğramasına haber vermedim sana
peki o zaman size o topik hayırlı gelsin inşallah eğer orda devam edemezseniz yine bekleriz her zaman kapımız açık acil zayıflamalarrr inşallahhhhhbenim acil bir çözüme ihtiyacım var. şimdilik buldum kendime bir grup başladık bakalim :) teşekkür ederim ilgilendiğiniz için..
Allah razı olsun abla boşver senide üzmeyeyim ölümolsun canım hisevdiğini kaydeğil ne oldu hayırdır canım Allah yardımcın olsun
ah canım benimmmmmmmmm Allah sabırlar versin gülümmm Allah bir daha elem keder göstermesin inşallahhhhhAllah razı olsun abla boşver senide üzmeyeyim ölümmaalesef çok sevdiğimi kaybettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?