Esnek Diyet Arkadaşlığı

Ewweeettttttttt
güncel kilolarınızı bekliyorum hadiii nerdeeee aaaaa kküscemmm artıkınnnn
bu saat oldu tık yokkkkkkkk!!!....
Ben ev taşıdım canım kolileri açınca tartilabilirim bildirimi o zaman yapsam olur mu bu ara taşınma telaşıyla pek diyet yapmadım inşallah almamisimdir

Günaydın kızlarrr
Benim tartı günüm 10 Ağustos
Buraya uymuyor bir türlü diyetisyenin verdiği günler

Amaaa bayramda 3 kg aldım 10 günde
Kadın da şimdi yasakladı tartılmayı o ödem gidene kadar tartılmak yok dedi ve yeni liste verdi.

ok canım ne zaman tartılırsan o zaman bildir o zaman tabloya eklerimm bayramda baya bir almışsınnn oleyyyyyyy
hızlıca geri vermen gerekkkkkkkkkkk haydi Allah yardımcın olsunnnnnnn

doğrudur yaz günüde insan içtikçe içiyor olsun sen gel genede yaz yaza yaza motive oluyor bazı şeyleri kesiyoruz bebeğim özletme kendini

sağol cnım.. buralardayım.. ara ara takipteyim zaten..
pilatese tekrar başlasam iyi olacak ama sıcaklardan canım istemiyor..
ter mahvediyr.. yoksa göbek ancak pilatesle gidiyor..

Hiç dikkat etmiyorum. Cuma günü arkadaşlarla buluşcaz o da geçsin tekrar başlıcam. Hiç iştahım yok ama sürekli yiyorum çok üzülüyorum

merhabaaa...
kendimden bahsedeyim kısaca :) ben bi çok kez diyet yapmış kısmen başarılı olmuş olsa da kilosunu korumayarak herseferinde eski haline dönmüş birisiyim ama hiç yılmayan pes etmeyen biriyim aynı zamanda 70 e kadar düştüm geçen yıl nisanda kışın geri aldım ve hala veremedim. şuan 75 benimle yine yeniden diyete başlamak isteyen varmı??
ayrıca 2 sefer cuma yarışmasına girdim daha önce. birinde izin alarak ayrıldım diğerinde ise diskalifye oldum. üst üste zamanında bildirim yapmadım. geçen yıl bu zamanlar.
nasıl yol alacağımı bilmiyorum. benimle yol alacak takım arkadaşı arıyorm.

Ayni seyi ben yazacaktım yüzüm yok diye benden çok yasiycan acmadigim 2 koli kaldı içinden baskül çıkacak korkusu sardı beni

slmlar öncelikle hoşgeldiniz bu aralar topiğimiz biraz sakin yaz dönemi dolayısıyla ama normalde çok hızlıyızdır şimdilik size biraz sıkıcı gelebilir ama eylülden sonra akşama kadar sürekli yazıyoruz hatta gece bile tam gaz yazmaya devam ediyoruz boyunuzu kilonuzu ve hedef kilonuzu yazarsanız sizide tabloya eklerim inşallah bizimle devam edersiniz

benim acil bir çözüme ihtiyacım var. şimdilik buldum kendime bir grup başladık bakalim :) teşekkür ederim ilgilendiğiniz için..

benim acil bir çözüme ihtiyacım var. şimdilik buldum kendime bir grup başladık bakalim :) teşekkür ederim ilgilendiğiniz için..
peki o zaman size o topik hayırlı gelsin inşallah eğer orda devam edemezseniz yine bekleriz her zaman kapımız açık acil zayıflamalarrr inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…