- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #9.601
Ben ev tasıycam bu aralar zorlanıyorum diyet konusunda bir kaç gün dısardan yemek zorunda kalıcaz insallah bırakmam dikkat ediyorum reglim de yakın Allah sonumu hayır etsin canım bu aralar nasıl çiğ köfte çekiyor yiyorum da günde 3-4 tane ama kesmiyor hep böyle yasamıcaz demibu arada canlar ben aşşa yukarı aynı kilodayım
lütfen kendinizi bırakmayın yeni bildirim yakın;
tam 8 gün var ona göre bea....
bencede canım azsın bile maşallah yeter sakın daha fazla verme ama kilonu korumaya çaba sarfet canımmmmmama şuanki halim iyi aslında.. çok verince de gitmiyor aslında bana.. malum yaş oldu 40 .. mankende olmayacağıma göre bu yaştan sonra..
sağol canım.. aynen.. ama iştahım gtti ist a dönünce zaten.. sıcaktan yenmiyor.. heralde korurum..bencede canım azsın bile maşallah yeter sakın daha fazla verme ama kilonu korumaya çaba sarfet canımmmmm
baş sayfaya sana uyarı koydum prosedür gereği ama dikkate almana gerek yoksağol canım.. aynen.. ama iştahım gtti ist a dönünce zaten.. sıcaktan yenmiyor.. heralde korurum..
hihii tmm canım:)haklısıın=:))baş sayfaya sana uyarı koydum prosedür gereği ama dikkate almana gerek yok
ay ne güzell hiç kilo almıyorsun hamileliğinde maşallah sanaaaaa tebriklerrrrrselam arkadaşlar kilom 121.1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?