- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #9.701
pardon yaaa2 kilo üst üste kilo alana ceza varrrrrrrr ona göreeeeeeee....
olsun olsun hiç önemli değil bende yavaş yavaş verdim canım ama geri almadım çok şükür hızlı verincede hemen geri geliyorAbla benim kilo durumu aynı 83.5
Şimdi sen dicem niye kilo vermesin aslında bu vermiş halimben ağustosun başında 86 la diyetisyene gittim şuan 83.5 oldum bakalım çok yavaş gidiyor ama sağlıklı gitsin yeter ki :)
yok bebeğimmm olurmu hiç öyleeeCANIM BENİ ATABİLRSİN LİSTEDEN FENAA HEMDE ÇOK FENAA..
53,5 GELDİM SABAH.. AMA İKİ GÜNDÜR GENE KABIZIM...ONUNDA ETKİSİ VARMI BİLMİYORUM.. AMA BEN BU TOPİĞE ZARARLIYIM
sağol canım.. teşk ederim..inş öyledir.. gaza getiriyorsun beni .. motive ediyorsun.. burası bana iyi geliyor zaten.. sağol canım.. tamgaz başlıyorum gene inş:))zaten yüüyüş yapıyorum ..dün 1,5 saat tempolu yürüdüm.. akşam.. sabahda zaten işe yürüyerek geliyorum..harekette etmesem nolcam ben demek ya.((yok bebeğimmm olurmu hiç öyleee
sen en verimlilerden birisin en aktiflerdennn o kabızlığındandır kesinnn
kendine gelmeni ve acilen sahalara dönmeni bekliyorummmm
çok verimli günlere doğru birlikte ilerlicezzzzz
Hareket etmesek evet onu hiç düşünemiyorum!....sağol canım.. teşk ederim..inş öyledir.. gaza getiriyorsun beni .. motive ediyorsun.. burası bana iyi geliyor zaten.. sağol canım.. tamgaz başlıyorum gene inş:))zaten yüüyüş yapıyorum ..dün 1,5 saat tempolu yürüdüm.. akşam.. sabahda zaten işe yürüyerek geliyorum..harekette etmesem nolcam ben demek ya.((
inş canım inşş.. ben boğazıma pek güvenemiyorum aslında ama en azından cıss şeyle yememeye gayret edicem.. yürüyüş tam gaz.. birde platese başlarsam en azından sıkılaşırım inş gene..Hareket etmesek evet onu hiç düşünemiyorum!....
150 kilo oluruz heral bende aynı...
canım bende çok sıkı girdim bakalım hadi hayırlısııııı bundan sonra beraberce tam gazzz olalaaaaaa
merhaba canım nasılsınnnnn???Merhaba Canlar
İyim hamdolsun sen nasılsın ablam?merhaba canım nasılsınnnnn???
yok malesef aynen devam ediyoruzselam kızlar bende katılabilirmiyim ama ilk sayfa eski yeni bi programmı var
iyi olmaya çalışıyorum canım hayat bu düşe kalka idare ediyoruz işte....İyim hamdolsun sen nasılsın ablam?
olsun sıkma canını gülüm bu arada sana başarılar ama bizide ihmal etmeeAy ay nasıl unuttum yahep derslerden . Ben 62.5 im. Abla kusura bakma valla girmeyi unuttum ama hiç konuşmuyoruz eskisi gibi çok özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?