Esnek Diyet Arkadaşlığı

Abla benim kilo durumu aynı 83.5
Şimdi sen dicem niye kilo vermesin aslında bu vermiş halim ben ağustosun başında 86 la diyetisyene gittim şuan 83.5 oldum bakalım çok yavaş gidiyor ama sağlıklı gitsin yeter ki :)

olsun olsun hiç önemli değil bende yavaş yavaş verdim canım ama geri almadım çok şükür hızlı verincede hemen geri geliyor

[QUOTbiliyom msevcan, post: 42419888, member: 215256"]olsun olsun hiç önemli değil bende yavaş yavaş verdim canım ama geri almadım çok şükür hızlı verincede hemen geri geliyor[/QUOTE]
Evet biliyon bnde vermiştim geri aldım

CANIM BENİ ATABİLRSİN LİSTEDEN FENAA HEMDE ÇOK FENAA..
53,5 GELDİM SABAH.. AMA İKİ GÜNDÜR GENE KABIZIM...ONUNDA ETKİSİ VARMI BİLMİYORUM.. AMA BEN BU TOPİĞE ZARARLIYIM

CANIM BENİ ATABİLRSİN LİSTEDEN FENAA HEMDE ÇOK FENAA..
53,5 GELDİM SABAH.. AMA İKİ GÜNDÜR GENE KABIZIM...ONUNDA ETKİSİ VARMI BİLMİYORUM.. AMA BEN BU TOPİĞE ZARARLIYIM
yok bebeğimmm olurmu hiç öyleee
sen en verimlilerden birisin en aktiflerdennn o kabızlığındandır kesinnn
kendine gelmeni ve acilen sahalara dönmeni bekliyorummmm
çok verimli günlere doğru birlikte ilerlicezzzzz

arkadaşlar yine bir çok kişi kilo bildirimi yapmadı mazerette bildirmedi sevdiğim arkadaşlarım sizleri silmek istemiyorum lütfen acill giriş yapınnnnn!!!...

yok bebeğimmm olurmu hiç öyleee
sen en verimlilerden birisin en aktiflerdennn o kabızlığındandır kesinnn
kendine gelmeni ve acilen sahalara dönmeni bekliyorummmm
çok verimli günlere doğru birlikte ilerlicezzzzz
sağol canım.. teşk ederim..inş öyledir.. gaza getiriyorsun beni .. motive ediyorsun.. burası bana iyi geliyor zaten.. sağol canım.. tamgaz başlıyorum gene inş:))zaten yüüyüş yapıyorum ..dün 1,5 saat tempolu yürüdüm.. akşam.. sabahda zaten işe yürüyerek geliyorum..harekette etmesem nolcam ben demek ya.((

Hareket etmesek evet onu hiç düşünemiyorum!....
150 kilo oluruz heral bende aynı...
canım bende çok sıkı girdim bakalım hadi hayırlısııııı bundan sonra beraberce tam gazzz olalaaaaaa

Hareket etmesek evet onu hiç düşünemiyorum!....
150 kilo oluruz heral bende aynı...
canım bende çok sıkı girdim bakalım hadi hayırlısııııı bundan sonra beraberce tam gazzz olalaaaaaa
inş canım inşş.. ben boğazıma pek güvenemiyorum aslında ama en azından cıss şeyle yememeye gayret edicem.. yürüyüş tam gaz.. birde platese başlarsam en azından sıkılaşırım inş gene..

Ay ay nasıl unuttum ya hep derslerden . Ben 62.5 im. Abla kusura bakma valla girmeyi unuttum ama hiç konuşmuyoruz eskisi gibi çok özledim
olsun sıkma canını gülüm bu arada sana başarılar ama bizide ihmal etmee
bak biz artık çok sıkı giriyoruzzzzzz ona göreee!...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…