- 2 Mayıs 2015
- 74
- 117
- 8
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #9.741
süpersin canım maşallahın var kilonu göstermiyorsun boyundan heralde ben öyle olsam başka bişey istememEki Görüntüle 1625256 05.09.2015 tarihinde çekilmiş fotoğrafım. Üst kısmım kolay zayıflıyor ancak basenim var ve bacaklarım kalın. :) Yandan da atmayı istiyordum ama telefondan halledemedim o da başka zamana
inşallah canımcım yok kendimi kilolu hissediyorum mutlaka 54ü görmem lazımmmmm Alahın izniyleTşk ablaaam, ama senin diyete ihtiyacın yok valla harikasın :) inşallah aynada incecik olduğumuz halledere de ulaşırız :)
olsun olsun gayret edersen sen bizide geçersin canım herşeyin başı gayrettttttSlm kızlar fotoları gördüm gayet iyisiniz masallah ben böyle olsam diyet falan yapmam zaten simdide yapamıyorum baslayamadım bir türlü önümüz de bayram et falan derken bommm
slmlar hoşgeldiniz boyunuz 170 şimdiki kilonuz vede hedef kilonuzu da yazarsanız sizide eklerim tablomuza ilk bildirimimiz 14 eylülde bilginiz olsunmerhaba bayanlarr bende katılmaya karar verdim size. Ben 17 yaşındayım ve 2 aydır diyet yapıyorum. şu ana kadar 91 den 83 e kadar düştüm. şuanda bu ghaldeyimdiye dua ediyorum doğrusu yarın tartılma günü1,70 boyum var bir de ama basenleriiim çoook çoook çoook fazla. sizle birlikte daha çok heveslenip el ele verip yemek yememek için sizin yanınıza katılıyorum. ama şey, etrafta o kadar çok insan görüyorum ki kendimden utanıyorum er zaan. ay 2 ayda 8 kilo çok az, ay ben bu kadar vermiştim. yada ay ben yiyiyorum ama kilo veriyorumlar falan, modum acayip düştü. oturup tüm gün çekirdek kola yapabilir yada tonlarca ekmek yiyip yağa bile bandırabilirim. sizce doğru mu söylüyorlar?
yaa bende aynen çok koşturuyorum yoksa halimiz duman hep dikkat etmemiz lazımmmmmmselam canlar.. ayyy az kalmış bildirime.. bu ara hiç diyet modun da değilim.. yeri geliyor çok yiyorum..yeri geliyor akşam yemeden yatıyorum.. dün çok abarttığım birgün oldu.. hafta sonu da hakezaama bugün dizginlemeyi düşünüyorum.. Allah'tan ki bol yürüyorum.. heralde yürümesem bu yemeye 70 kg olurdum en az
AYNEN CANIM..sürekli hareket halindeyim. böyle atik olmasam heralde en az 70 lerde olurdum.. çok iştahım açık yayaa bende aynen çok koşturuyorum yoksa halimiz duman hep dikkat etmemiz lazımmmmmm
teşekkür ederim :) şuanda 83 kiloyum 65 e kadar düşmek istiyorumslmlar hoşgeldiniz boyunuz 170 şimdiki kilonuz vede hedef kilonuzu da yazarsanız sizide eklerim tablomuza ilk bildirimimiz 14 eylülde bilginiz olsun
ekledim hayırlı uğurlu gelsin bu topik size inşallahhhhhhhhhhhteşekkür ederim :) şuanda 83 kiloyum 65 e kadar düşmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?