Esnek Diyet Arkadaşlığı

süpersin canım maşallahın var kilonu göstermiyorsun boyundan heralde ben öyle olsam başka bişey istemem

Slm kızlar fotoları gördüm gayet iyisiniz masallah ben böyle olsam diyet falan yapmam zaten simdide yapamıyorum baslayamadım bir türlü önümüz de bayram et falan derken bommm

Slm kızlar fotoları gördüm gayet iyisiniz masallah ben böyle olsam diyet falan yapmam zaten simdide yapamıyorum baslayamadım bir türlü önümüz de bayram et falan derken bommm
olsun olsun gayret edersen sen bizide geçersin canım herşeyin başı gayretttttt
haydi Bismillah de başla canımcım el ele hep beraber verelim kilolarııı oleyyyyyyyy

Bugün ki menüm (yarın spora başlıyorum)

Kahvaltım:kepek ekmeği
5 tane zeytin,1 KK peynir
2 yumurta ile peynirli yumurta
Yeşil çay

Ara öğün:2 salata,kuru üzüm

Öğle yemeğim: tavuk sote,2 kaşık pilav,1 kase yoğurt

Ara öğün: kuru üzüm(bi avuç)
Yeşil çay,(3 bardak)

Akşam yemeği: 1 kase yoğurt,1 tabak kuru fasülye,sığın

merhaba bayanlarr bende katılmaya karar verdim size. Ben 17 yaşındayım ve 2 aydır diyet yapıyorum. şu ana kadar 91 den 83 e kadar düştüm. şuanda bu ghaldeyimdiye dua ediyorum doğrusu yarın tartılma günü 1,70 boyum var bir de ama basenleriiim çoook çoook çoook fazla. sizle birlikte daha çok heveslenip el ele verip yemek yememek için sizin yanınıza katılıyorum. ama şey, etrafta o kadar çok insan görüyorum ki kendimden utanıyorum er zaan. ay 2 ayda 8 kilo çok az, ay ben bu kadar vermiştim. yada ay ben yiyiyorum ama kilo veriyorumlar falan, modum acayip düştü. oturup tüm gün çekirdek kola yapabilir yada tonlarca ekmek yiyip yağa bile bandırabilirim. sizce doğru mu söylüyorlar?

selam canlar.. ayyy az kalmış bildirime.. bu ara hiç diyet modun da değilim.. yeri geliyor çok yiyorum..yeri geliyor akşam yemeden yatıyorum.. dün çok abarttığım birgün oldu.. hafta sonu da hakezaama bugün dizginlemeyi düşünüyorum.. Allah'tan ki bol yürüyorum.. heralde yürümesem bu yemeye 70 kg olurdum en az

slmlar hoşgeldiniz boyunuz 170 şimdiki kilonuz vede hedef kilonuzu da yazarsanız sizide eklerim tablomuza ilk bildirimimiz 14 eylülde bilginiz olsun

yaa bende aynen çok koşturuyorum yoksa halimiz duman hep dikkat etmemiz lazımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…