Esnek Diyet Arkadaşlığı

Aynen :E="Herina, post: 42466653, member: 677471"]Ay ay nasıl unuttum ya hep derslerden . Ben 62.5 im. Abla kusura bakma valla girmeyi unuttum ama hiç konuşmuyoruz eskisi gibi çok özledim [/QUOTE]
aynen

Ne yapıyoruuuz? Bakıp bakıp hırslanıyoruz. Youtubeda girls generation yazıp izlerseniz bu zayıflıklara bakıp hemen diyete başlarız zaten ahah
waaawwww süper motive oldu yaaa
bence kendi resimlerimizide boydan çekip koyalımmmmm
1 ay sonra tekrar çekip koyalım hayda breeee.....

selam şu andan itibaren bende diyete başladım benim diyet anlayışım şu şekilde olacak her şeyden yiyeceğim ama çok çok az. buraya hep yazıcam sabah akşam ne yediğimi. hadi bakalım kolay gele
bu arada 65 kiloyum inmek istediğim kilo 55 ve şunuda belirteyim ben uzun vadede kilo vermek isteyenlerdenim yani herhangi bir diyet programı uygulayıp 1 haftada bilmem kaç kilo vermek istemiyorum çünkü ani kilo verdikten sonra biliyorum ki o kiloların üstüne katarak geri alacağım. dediğim gibi az az yiyeceğim ekmek yok ne sabah ne akşam.

öncelikle hoşgeldiniz
bu arada boyunuzuda yazarsanız sizide tabloya eklerim
bende sizinle aynı şekilde kilo verdim aşşa yukarı 10 kilo ve birdahada pek almadım
65den başladım 55e düştüm tekrar 56lardayım sadece o kadar ama yemeyi baya bir abarttım yani ondan ama asıl hedefim 54 o rakamı gördüğümde bırakacağım artık 1 yıl koruma programına geçeceğim
hadi inşallh burda birlikte ilerleyelim ben de herşeyi yedim ve inanınki ekmeğide kesmedim yeri geldi tatlılarımı bile yedim ama ara ara egzersizde yaptım çok şükür gitti kilolarım
bir kaç kilo daha versem artık yeter bilginizi bekliyorum hoşçakalın byy

selam eylemsevcan ne güzel aktif konun var takip de ediyorsun baştan beri.. beni de eklersen sevinirim.. başarılar tüm yaşamında..
boy :167
kilo :61
hedef:54

ne zamanda bir bildirim yapacağız canım bilgilendirirsen sevinirim.

@Cicimuhasebeci 1 ayda çok güzel kilo vermişsin tbr. Ben de 17 yaşındayım, bence gençliğimizi kilolarla harcamamalıyız, sıkı diyete girelim ve bir ay sonra daha ince olalım
ayy bu daha hiç diyer yapmamış halim dukana başlamıstım ama istikrar yok gaza gelemiyorum

14 Eylül ve 30 eylül canım tablomuzda yazıyor tüm bildirim günleri hep tabloya bakabilirsin bu arada teşekkür ederim güzel dileklerin için

bugünkü menüm 2 yumurta yarım ekmek yarım domates yarım salatalık yarım k.k büy peynir 3 zeytin bugün diyet kahvaltısı olamadı malesef malum haftasonu inşallah pazartesiden itibaren güzel menülerimi paylaşacam hafta sonu sakat oluyorr

Olsunnn pzt tam düzelir fotoğrafımı nasıl atacağımı bulamadım ablam, nasıl ekleyeceğim ? :) eylemsevcan
bak canım yazı kısmnın üst butonunda şekiller varya B I U falan onun en sonunda fotoğraf resmi var göreceksin oraya tıkla ordan altta dosya yükle çıkıyor ordan resmi seçtiriyor bulursun bilgisayarından direk eklersin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…