Esnek Diyet Arkadaşlığı

Eeee Nasıl gidiyor herkesin diyeti? Yok mu hiç tavsiye falan verecek olan? Benim anlamsız şişkinliğim oluyor :-( bir formülü olan var mı?
ay o şişkinler hepimizin derdiii
ama çaresini bende bilmiyorum malesefffff
benim diyetimde berbatttttt
sizlerden dua istiyorum yiğenim çok hasta yoğun bakımda

Cok uzgunum eylemsevcan canim bende hic giremedim internette sorun vardi cok uzgunum( zaten fena kilo aldim
olsun canım şimdiye kadarki aktifliğinden dolayı seni silmedim bundan sonraki bildirimimiz 27 ekimde unutma bir gün öncede 2 gün öncede bildirebilirsin hiç önemli değil bu arada birde 2015 son bildirimde hedeflediğin kiloyu yaz canım tabloya onuda ekliyorum ok?

Abla ben 15 gündür hastanede yatıyorum tlf fazla çekmiyor o yüzden giremedim nete kusura bakma
ah canım çok geçmiş olsun hiç önemli değil silmek zeounda kaldım artık canım tekrar bildirim yapacak olursan yeniden eklerim canım bildirirsin ok?
bebişin ve sen iyimisiniz?

biraz şok diyetler bakıyorum artık bana o lazım çünkü 8 kasımda düğünümüz var biliyorum sağlıklı değil ama yapmak istiyorum Allah sonumu hayır getire

biraz şok diyetler bakıyorum artık bana o lazım çünkü 8 kasımda düğünümüz var biliyorum sağlıklı değil ama yapmak istiyorum Allah sonumu hayır getire

Ben patates diyeti yaptım. Başarılı sonuçlandı. Bir iki değişiklik yaptım tabi ama sonrasında kendi normal diyetime döndüm verdiklerimide almadım. Benimde kilo vermem durmuştu onun için yapmıştım işe yaradı. Tavsiye ederim

Ben bu şekilde yaptım belki yardımcı olur.
- İlk günü aynen uyguladım.
- 2. gün sabah sadece yoğurt var ona yulaf ezmesi ve ruşeym ekleyerek 1 tane mandalina ile beraber yedim.
-Yine 2. gün akşam haşlanmış patatesi 1 tane yumurta ile tavada pişirerek yedim.
-3. günde sabah ve öğle patateslerimin yanına 5'er tane yeşil zeytin ekledim. Akşam yoğurduma yine yulaf ezmesi ve ruşeym ekledim.
Bir de ben her akşam 1.5 saat spor yapıyorum bu yüzden spordan sonra 1 bardak tarçınlı yağsız süt içtim ve tabi ki günde 2 fincan yeşil çay ile günlük 3 lt'ye yakın su. Toplamda 3 günde 2.6 kilo gitti.
Yapılması zor değil. Benim kilo vermem durmuştu bi atak olsun dedim. Haftada bir iki gün farklı detoxlar denemeyi düşünüyorum.

waawwww
süper yaaaa ben patateside çok severim ok deneyecem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…