- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #9.921
ay o şişkinler hepimizin derdiiiEeee Nasıl gidiyor herkesin diyeti? Yok mu hiç tavsiye falan verecek olan? Benim anlamsız şişkinliğim oluyor :-( bir formülü olan var mı?
Abla ben 15 gündür hastanede yatıyorum tlf fazla çekmiyor o yüzden giremedim nete kusura bakma@Feraceli @Herinawillow tree sebebim_44 nelerdesiniz kilo bildirimi gene geçti böyle giderse silicemmmmmm
olsun canım şimdiye kadarki aktifliğinden dolayı seni silmedim bundan sonraki bildirimimiz 27 ekimde unutma bir gün öncede 2 gün öncede bildirebilirsin hiç önemli değil bu arada birde 2015 son bildirimde hedeflediğin kiloyu yaz canım tabloya onuda ekliyorum ok?Cok uzgunum eylemsevcan canim bende hic giremedim internette sorun vardi cok uzgunum( zaten fena kilo aldim
ah canım çok geçmiş olsun hiç önemli değil silmek zeounda kaldım artık canım tekrar bildirim yapacak olursan yeniden eklerim canım bildirirsin ok?Abla ben 15 gündür hastanede yatıyorum tlf fazla çekmiyor o yüzden giremedim nete kusura bakma
berbattttttttt bilemiyorum ne olacak?Eee tartıya 1 hafta kaldı. Nasıl gidiyor herkesin diyeti??
biraz şok diyetler bakıyorum artık bana o lazım çünkü 8 kasımda düğünümüz var biliyorum sağlıklı değil ama yapmak istiyorum Allah sonumu hayır getire
waawwwwBen bu şekilde yaptım belki yardımcı olur.
- İlk günü aynen uyguladım.
- 2. gün sabah sadece yoğurt var ona yulaf ezmesi ve ruşeym ekleyerek 1 tane mandalina ile beraber yedim.
-Yine 2. gün akşam haşlanmış patatesi 1 tane yumurta ile tavada pişirerek yedim.
-3. günde sabah ve öğle patateslerimin yanına 5'er tane yeşil zeytin ekledim. Akşam yoğurduma yine yulaf ezmesi ve ruşeym ekledim.
Bir de ben her akşam 1.5 saat spor yapıyorum bu yüzden spordan sonra 1 bardak tarçınlı yağsız süt içtim ve tabi ki günde 2 fincan yeşil çay ile günlük 3 lt'ye yakın su. Toplamda 3 günde 2.6 kilo gitti.
Yapılması zor değil. Benim kilo vermem durmuştu bi atak olsun dedim. Haftada bir iki gün farklı detoxlar denemeyi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?