Esnek Diyet Arkadaşlığı

Benide ekler misiniz boyum 1 56 kilo 72 dört ay önce doğum yaptım çok göbeğim var
oo hayırlı uğurlu olsun öncelikle hoşgeldiniz o zaman bebeğiniz var ve emziiriyorsunuz sıkı diyet olmaz size dikkat edersiniz sadece ok sizide ekliyorum tablomuza ilk bildirimimiz 27 ekimde yanlız sakın unutmayın veya bir gün önceden mutlaka ya kilonuzu yada bildiremeyecekseniz mazeretnizi bildirin yoksa siliyorum göbek aynen bendede var canım diyetle birlikte birazda spor lazım göbek basen o şekil eriyor haydi Hayırlısı ekliyorum şimdi birde hedef kilonuzu yazın birde 2015 sonunda olmak istediğiniz kiloyu yazın

Üzgünüm ama bazı sebeplerden dolayı sütüm kesildi mama ile besleniyor oglum oyuzden sorun yok.yani 26 ekimde mi buraya yazacağım ? Hedef 60 kilo..2015 sonunda da 65 olmak istiyorum.Bu sabah başladım inşallah kararliyim

tablomuzda günlerimiz belli canımcım bundan sonra ordanda takip edebilirsin 26 ekimde olur asıl bildirim günümüz 27 ekim ama o gün girememe durumun varsa mutlaka 1 gün önce bildirimini yapki canım bildirim günü silmeyim ah canımmm ememiyor demekki aman çok önemli değil benimkilerde pek emmedi ama maşallah çok sağlıklılar takma kafana hiç

İlk baslarda çok ağladım vicdan azabı çekiyordum ama napim 2.ye tecrübeli olurum en azından.milletin çenesi durmadı hepten strese girdim tamam inş unutmam çok tsk

İlk baslarda çok ağladım vicdan azabı çekiyordum ama napim 2.ye tecrübeli olurum en azından.milletin çenesi durmadı hepten strese girdim tamam inş unutmam çok tsk
yok yok hiç üzülme millet herşeye laf söylüyor hiç canını sıkma çok aşırı bir önemi yok olmazsa olmaz değil yani okbildirim haricinde arada girip yorumda yapmayı unutma canım byyy

malesef kaçamaksız olmuyo ya bu diyet işi çok sninir bozucu insan kısıtlanınca daha bi saldırıyo yemeklere

Hanımlar ben dahil kimse yediğini paylasmiyor benim kilo aynı durumda üstelik oruç ta tutuyorum offf ya gram gitmiyor
Ben akşama yoğurtlu çorba yumurtalı patates yiyeceğim birde komşum aşure getirmiş onu inşallah abartmadan yerim herkese sağlıklı hızlı kilo vermeler

ya kızlar bu lesli de en uzun süren lesli 3 mil mi netten bakıyorum bi sürü lesli seceneği var açıyorum 2 dakikalık videolar çıkyor örneğin 4 really big miles çok yağ yakıyormuş açıyorm 2 dakikalık bir video

Bu leslie 1 mil 5 dk dinlenip tekrar açıp yapabilirsin 3-4 mil

bugün tartı günüydü dimi(ben en son cuma tartıldım canım..52,9 geldim.. ama şu hafta sonu o biçim yedimgaliba artmışımdır genesabah işe geç kaldım .. tartılmak aklıma bile gelemdiama yarın tartılıp yazarım canım benim.:)

Ben sabah sabah çok yedim 5 zeytin bir büyük kalıp beyaz peynir 2 kaseye yakın aşure işte onu yemeseydim iyiydi
Öğlen sadece bir bardak süt icecegim aksamda 4 kaşık bulgur pilavı salata ve cok az et sote inşallah yazdiklarima uyarım

Benim diyetim için oldukça zor gecti kızlar son 2 hafta sonu kardeşimin nikahı yemeği, gelen misafirlere hazırlanan sofralar ve işyerimdeki kutlama yemeği filan cok fazla kaçamak yapmamaya calıstım ve 59.8 olmuşum bu sabah itibariyle :) hedefime yavaşda olsa ilerliyorum kızlar hepinize başarılar diyet yolculuğunuzda bu arada ne zor şey diyet yapmak helede soğuyan havalarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…