- 14 Aralık 2011
- 91
- 87
- 88
- 39
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #9.901
tabiiki hoşgeldiniz aramızabnde gruba dahil olabilirmiyim
ok yeni gördüm tablomuza ekliyorum tekrar hoşgeldinizzzzzzzzzzz1 ekimde diyete başladım 69 ile
şu an 67 yim ama malesef 2 kilo da kasdan gitmiş
hedef 60 zaten maximum inebileceğim kilo da 56 imiş boy 150 kendi diyet listem
kahvaltı 1 kk peynir yada yumurta.4 zeytin domates,salatalık.1 dilim ekmek
10 da 1 süt grubu ayran yoğurt vs 1 meyve
12-13 arası 3 p et örnek 3 köfte 6 kasık sebze bol salata 3 kaşık pilav yada ekmek
4 te 2 galeta 1 süt 1 meyve
1 saat yürüyüş
7 de 2 p et 8kaşık sebze 1 ekmek yada 1 kepçe çorba
çok benziyor ama bnde et grubu daha çok
maksimum inebileceğiniz kilonun 56 olduğunu nasıl anladınız?1 ekimde diyete başladım 69 ile
şu an 67 yim ama malesef 2 kilo da kasdan gitmiş
hedef 60 zaten maximum inebileceğim kilo da 56 imiş boy 150 kendi diyet listem
kahvaltı 1 kk peynir yada yumurta.4 zeytin domates,salatalık.1 dilim ekmek
10 da 1 süt grubu ayran yoğurt vs 1 meyve
12-13 arası 3 p et örnek 3 köfte 6 kasık sebze bol salata 3 kaşık pilav yada ekmek
4 te 2 galeta 1 süt 1 meyve
1 saat yürüyüş
7 de 2 p et 8kaşık sebze 1 ekmek yada 1 kepçe çorba
çok benziyor ama bnde et grubu daha çok
yeni gelen arkadaşlar bildirim günleri saat 3 e kadar bildirim yapılmadığı takdirde
isimleri siliyorum bilginiz olsun!....
slmlar öncelikle hoşgeldiniz inşallah hep birlikte güzel kilo vereceğizzzzzMeraba kızlarrrrrrbende katılabilir miyim aranıza epey hareketli bi grup gördüğüm kadarıyla moral motivasyon desteğinize ihtiyacım olabilir bende elimden geldiğince size moral motivasyon verebilirim umarım ☺
Gelelim boy kg ölçülerime158 boyum 60.2 kg ağırlığım bu sabah itibariyle hedefim şimdilik 55 orayı bi görelim belki biraz daha hedef yükseltebilirim sayenizde ☺
Umarım hepimiz hedeflediğimiz kiloları sağlıklı bir şekilde görürüz arkadaşlar...
tablomuza ekledim katılımlarınızı ve bildirim günleri mutlaka bildirimlerinizi bekliyorum yoksa silmek zorunda kalıyorum bilginiz olsun şimdi ilk bildirim 27 ekimde saat 3 e kadar bildirin lütfen ogün bildirim yapamayacaksanız bir gün öncede yapsanız olur veya mazeret bile bildirmeniz yeterli bekliyorum birde 2015 son bildirim hedefinizi bildirin onuda yazayımMeraba kızlarrrrrrbende katılabilir miyim aranıza epey hareketli bi grup gördüğüm kadarıyla moral motivasyon desteğinize ihtiyacım olabilir bende elimden geldiğince size moral motivasyon verebilirim umarım ☺
Gelelim boy kg ölçülerime158 boyum 60.2 kg ağırlığım bu sabah itibariyle hedefim şimdilik 55 orayı bi görelim belki biraz daha hedef yükseltebilirim sayenizde ☺
Umarım hepimiz hedeflediğimiz kiloları sağlıklı bir şekilde görürüz arkadaşlar...
slmlar öncelikle hoşgeldiniz inşallah hep birlikte güzel kilo vereceğizzzzz
nasıl besleniyorsunuz diyete başladınız mı?
çok güzel zaten çok bişey yapmanıza gerek yok çok aşırı bir kilonuz yok menülerinizide paylaşırsanız yanlışlarımızı görürüz daha iyi oluyorÇok teşekkür ederim hoşbulduk hoşgördük ☺ evet epeydir diyet modundayım ama biraz agırdan alıyodum 62.5 le basladım bu sabah 60.2 yim yıl sonu hedefimde 55
Kışları diyet yapmakta zorlanıyorum acıkcası soğuk havalarda üşüdükçe acıkırımda malum ısınmak için enerji lazım ☺ çok abartmadan çok sıkmadan sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Şöyle ki abur cuburu çok tüketmem ama yemeği çok yerim maalesefporsiyonlarımı küçülttüm beyaz ekmeği azalttım tuz ve şekerle zaten aram yoktur salata yeşillik ve sebzeyi arttırdım özelliklede akşam yemeklerini hafif yemeye çalışıyorum ☺ bitki çaylarına ve maden suyuna yaz kış devam sıvı tületmekte sorunum yok ancak çay ve kahveyi çok tüketiyorum şekersiz olmasına rağmen kahveyi bıraktım çayıda azaltmaya çalısıyorum düzenli yürüyüs yapmaya çalışıyorum benden bu kadar yani ☺
Birde epeydir takip ediyordum bu gurubu 15 günde bir bildirim yaptığınızı biliyorum 2015 sonu itibariyle 55 i görürüm inşallah hayırlısıyla hepimize bu yolda başarılar
çok güzel zaten çok bişey yapmanıza gerek yok çok aşırı bir kilonuz yok menülerinizide paylaşırsanız yanlışlarımızı görürüz daha iyi oluyor
o zaman sizede 2015 son bildirim kilonuza 60 yazıyorumbildirim günlerini nazaman birde ne birdircez kç kilo olduğumuzu maximum inebileceğim kiloiyu sormuş onu diytisyen söledi yağ giderse 56 olabilirmişim ama 60 olsam yeter
ohh afiyet olsun salatadan bişey olmaz sınırsız yemeliiiiii
tabiki alırız hoşgeldiniz ama bildirim günleri muhakkak bildirim yapmak şartıyla bana boyunuzu kilonuzu hedef kilonuzu birde 2015 son bildirimde olmak istediğiniz kilonuzu yazı sizide tablomuza ekliyimBenide aranıza alirmisiniz hanımlar
Teşekkürler inşallah bu kez basaririm zayiflamayitabiki alırız hoşgeldiniz ama bildirim günleri muhakkak bildirim yapmak şartıyla bana boyunuzu kilonuzu hedef kilonuzu birde 2015 son bildirimde olmak istediğiniz kilonuzu yazı sizide tablomuza ekliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?