Esnek Diyet Arkadaşlığı

İyi akşamlar eylemsevcan ben tekrar Kilo bildirimi yapmak istiyorum bu sefer adımı sildirmemek niyetim takipte olacağım.listeye yazabilir misin boy 1.67 Kilo 62.5 göre üzere..
ok canım tekrar ekliyorum bildirim günleri saat 3 e kadar muhakkak bildir bekliyorum önümüzde ki bildirim 27 sinde lütfen unutma olurmu kilo alsanda bildir veya bildiremiceksende bildirki silmiyim hayde başarılarrrrrrrrrrrr

ahhh ahh 3 kilo almısımm furun beni... kötüyüm çok hem de esimin izni bitiyor haftaya 1 aydır diyete baslayamıyorum sayesinde 1 hafta sonra herseye yeni bastan baslıycam insallah hepinize kolay gelsin
canım sana ortalama 86 yazdım korkma bende nerdeyse o kadar almıştırm ama 1 haftadır biraz boğazımı kesmemle hemde çokda değil biraz kesmemle inanki hemen 600-700 gram bir düşüş gördüm oda yani aç değilim aşırı sıkmıyorum kendimi sadece tatlılardan geçtim birde yemeği tıka basa yemeyi bıraktım o kadar ben hemen kendine gel silkin derim bacımmmmm

Çok haklısın canım 1 hafta sonra dönüşüm muhteşem olacak :)sen nasilsin bu arada keyfin moralin iyidir inşallah

canımcım ya bu ara fena kabızım.. kesin artı çıkarım ondan tartılmadım canişim.. bugün bitki çayı alacağım kabızlık için.. şu bağırsaklarımı düzeltmem gerek.. çok fenayım çok..inş cuma günü tartılacağım öyle kara aldım canım.. haber vereyim didim..

teşekkür ederim canım bilgi verdiğin için ok ne zaman tartılırsan bildir sıkma kendini o zaman ben aynı kiloyu giriyorum yenisini söylersen değiştiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…