- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #9.981
canım bu arada kilonuda alayım son kilonuCanım benim başın sağ olsun. Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah.
Allah sabırlar versin size çok üzüldüm.
Çok gencmis Allah annesine babasına sabır versinevet 23 yaşındaydı çok küçük değil ama zaten hep hastanelerdeydi günah işlemeye zaten hiç zamanı olmadı bizcede melek oldu teşekkürler
Aalah razı olsun canım benim sağolasınCanim benim tekrar basiniz sagolsuncokda gencmis sabah tartildim bende sokdayim52,6 geldim:)
Amin canım amin ..genç ölüm çok üzücü kolay değil ..Rabbim siZlere sabır versinAalah razı olsun canım benim sağolasın
bir şekilde yarım yamalakta olsa yaşanmaya devam ediliyor alışmaya çalışılıyor Rabbim biz dahil hereke dayanma gücü versin inşallah canım
Başınız sağolsun.kızlar çok özürdilerim hasta olan yiğenim malesef vefat etti o yüzden hiç giremedim kusuruma bakmayın hafta sonu tabloyu yeniden düzenlicem çok ügünüm iyi geceler
aa canım hoşgeldin seni görünce çok sevindimeylemsevcan selam ben geldim uzun bi aradan sonra burdayım
Şuanki kilom 63.7
Hedef şimdilk 60
Hedefimi yakın tutuyorum emzirdiğim için sıkı diyet yapmıycam sadece belirli şeyleri kısıcam birde eliptik bisikletle spor yarım saat.
Programınız nasıl bilmiyorum ama inş güzel kilolar veririz beraber
çok sağolasın canım benim yaa çok acı oldu hayatımız tersine döndü Rabbim nur içinde yatırsın inşallahhhhhhBaşınız sağolsun.
şeymam bide boyun kaçtı canım birde 2015 son bildirimde olmak istediğin hedef kilonuda yaz canım ekleyim tabloyaeylemsevcan selam ben geldim uzun bi aradan sonra burdayım
Şuanki kilom 63.7
Hedef şimdilk 60
Hedefimi yakın tutuyorum emzirdiğim için sıkı diyet yapmıycam sadece belirli şeyleri kısıcam birde eliptik bisikletle spor yarım saat.
Programınız nasıl bilmiyorum ama inş güzel kilolar veririz beraber
Boyum 1.58 di canımşeymam bide boyun kaçtı canım birde 2015 son bildirimde olmak istediğin hedef kilonuda yaz canım ekleyim tabloya
Herşey yolunda çok şükür kilolar hariç :))aa canım hoşgeldin seni görünce çok sevindim
yok zaten sıkı yapma emziriyorsun bebişe yazık olmasın dikkatli olursun yeter
umarımherşey yolundadır canım kendine çok iyi bak
bence sen emzirdiğin için 2 ayda aşşa yukarı 1.5 kilodan 3 kilo ver ve 61 ol sakın altına düşme asıl hedefin 50 ye sonra devam edersin canımBoyum 1.58 di canım
Bana kalsa 50 görmek isterim ama verebilirmiyim okadar ocağa kadar kaç olmalı sence hedefim
Hadi inş aynen hedefi az tutucam çünkü diyet yapamambence sen emzirdiğin için 2 ayda aşşa yukarı 1.5 kilodan 3 kilo ver ve 61 ol sakın altına düşme asıl hedefin 50 ye sonra devam edersin canım
ahhh ahh ben seni bilmezmiyim sen gene hepmizi sollarsın bilirsin işini ama zorlama kendini o moda girdikten sonra verirsin illaki o yüzden sıkma kendini bu arada ekledim tabloyaHadi inş aynen hedefi az tutucam çünkü diyet yapamam
Eliptik bisiklet ve dediğim gibi yediklerime dikkat edicem
süpersin canım aynı eskisi gibi maşallahın varBugün kahvaltımı yazayım
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 tk bal 1 tk kaymak
1-2 çatal labne
Yarım k.k peynir
Bunları özellikle azaltıp yemedim doyduğum kadar yani özellikle azaltmadım.
Kahvaltıdan önce 2 günkurusu 2 bardaksu içtim
Tamam canım ay hadi baya aşka getirdin beniŞeymacım ilk bildirimimiz 9 kasım canımcım unutma olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?