Esnek Diyet Arkadaşlığı

Tamam canım ay hadi baya aşka getirdin beni
Çocuk 4 aylık oldu doğumdan sonra 2.5 kilo aldım baya moralim yerlerde yani
evet işin ters tarafı bende doğumdan sonra aldım en son 69 rakamını tartıda görünce şoke oldum ordan başlamıştım işte sizinle birlikte ha bu arada yaşamdan hiç haber yok yaa oda gelse çok iyi olacak

bak düşün iki doğumumada 70 kiloyla girdim ayarlamışım gibi doğumlardan sonra 63 lerde kaldım ama sonrasında tekrar doğum kilom olan 70e dayandım bu çok kötü yaaa insan bu kadarda salarmı kendini ama salınıyor işte aman doğumda geçti çokda iyiyim ye Allah ye offff

Aynen o psikolaji çok berbat oluyo
Bide aldığımı görünce daha çok yedim moralim bızuldu
Sonra dedim bu böyle olmayacak.
Demin 2 lokum yedim 1 kayısı maden suyuyla beraber. Şimdi yarım dilim traliçe 1 fincan türk kahvesi
Yavaş yavaş azaltıcam traliçe 1 dilim yerine yarım dilim yiyorum

Ben de 6 yıllık evliyim evlenirken 50 kiloydum 3 çocuk üüst üste 5 li rakamları en son sizle gördüm sonra hamilelik 70 le doğuma girdim doğumdan sonra 61 dim şimdi 63.7

Ben de 6 yıllık evliyim evlenirken 50 kiloydum 3 çocuk üüst üste 5 li rakamları en son sizle gördüm sonra hamilelik 70 le doğuma girdim doğumdan sonra 61 dim şimdi 63.7
bak işte canım doğumdan sonra 61 ken şimdi o rakama ulaşmışsın demekki kendini sıkmazsan 65-70 leri bile göreceksin bu bunu gösteriyor o yüzden acil kendine gelmen lazım tatlım

Biraz kaçamaklı bigün geçirdim yarım paket yulaflı bisküvi 1 ısırık çokonat 3 lokum( sabahkilerden hariç) onun haricinde
Öğlen 2 kepçe çorba 1 kase yoğurt
Akşam 3 parça tavuk biftek 1 dilim tam buğday ekmeği
1 avuç ceviz
Su ve maden suyu şekersiz çay

OLSUN OLSUN SEN EMZİRİYON HİÇ SIKMA KENDİNİ FAZLAgünaydın bu arada bebişin nasıl çok tatlıdır şimdi

OLSUN OLSUN SEN EMZİRİYON HİÇ SIKMA KENDİNİ FAZLAgünaydın bu arada bebişin nasıl çok tatlıdır şimdi
Günaydın (öğlen oldu )
Bebişim aynen oyuncağımız şuan ablaları fazla sukıştırıyor ama idare ediyoruz
Sen nasılsın neler yapıyorsun çalışıyormusun? Çok sık girmiyorsunheralde.

Günaydın (öğlen oldu )
Bebişim aynen oyuncağımız şuan ablaları fazla sukıştırıyor ama idare ediyoruz
Sen nasılsın neler yapıyorsun çalışıyormusun? Çok sık girmiyorsunheralde.
evet aynend evam ediyorum canım çalılşmaya izinliydim yeni başladım biraz ondan sekteye uğradı yeğenimden kaynaklı ama şimdi yoluna girdi işlerden giremiyorum bazen yoksa hep netteym canımcım

evet aynend evam ediyorum canım çalılşmaya izinliydim yeni başladım biraz ondan sekteye uğradı yeğenimden kaynaklı ama şimdi yoluna girdi işlerden giremiyorum bazen yoksa hep netteym canımcım
Allah sabır versin canım o melek oldu inan gencecik yaşta

evet canımcım aynen melek oldu yavrum teyzesinin bir tanesi
bugün neler yaptın spor falan?
Allahım bizlerede güzel ölümler nasip etsin.
Ay bugünü hiç sorma çok utanıyorum
40 mekik çektim ve pasta felan yedim bisiklete binmedim binsem gene yakardım biraz
Yediklerimi hiç yazmıyım
Sen neler yapıyorsun kilo vermek için

canım selamlar günaydınlar
ben bu aralar hiç bişey yapmıyorum malum pek iyi değiliz ondan diyette yapmıyom daha kendimize gelemedik ama normalde bol su içiyordum leslie yapıyordum çok az yemeye dikkat ediyordum herşeyden yiyyordum ama az az belli bir saatten sonrada artık yemeyi kesiyordum 6 gibi 7 gibi son veriyordum ama güzel kilo veriyorum ben bu yöntemle seni bilmemde etkili yöntemdi yani benim için

Tabiya benimkide sorumu inş düzene girer hayatın.
Bende su içmeye çok özen gösteriyorum süt açıdındanda yararlı gerekli çünkü 3 lt oluyor günlük.
Az yemek için küçük tabak küçük kaşık kullanıyorum bende
6-7 den sonra yememek süper etkiliyaa ama ben onu yapamıyorum çok acıkıyorum emzirdiğim için
Senin azcık kalmış kilon verirsin

olsun canım tabiiki soracaksın çok normal sen acıkırsın sakın bende ara ara yiyorum emzirme olayım olmadığı halde bir bisküvi bir bişey çocuklar eşim yerken bende bazen kaçırıyoum her zaman dikkat edemiyoz yani ama olduğu kadar evet yaa çok az kaldı canım ama onuda bir türlü vermeyi beceremedim bu sene çok sorunlar yaşadım hayatım bir yoluna girmedi ondan diyetten koptum biraz neyse inşallah bundan sonra girer yoluna

Birbirimize destek olalım yeniden verelim
Çok ihtiyacım var bu konuda yol arkadaşına
Sen de duraklama dönemi olmuştur.
Sade maden suyu dene öğünlerden sonra yada birlikte.

Birbirimize destek olalım yeniden verelim
Çok ihtiyacım var bu konuda yol arkadaşına
Sen de duraklama dönemi olmuştur.
Sade maden suyu dene öğünlerden sonra yada birlikte.
evet oldu 56 dan aşşa düşemedim mesela diyet spor yaptığım dönemlerde bile ok canım artık sıkıca girişelim inşallahhhhhhhh

1 fincan şekersiz kahve
2 fincan şekersiz çay
1 dilim tam buğday ekmeği ama büyük bi dilim
1 haşlanmış yumurta
Biraz peynir ve bal-kaymak
Kahvaltım bugün bu

Kahvaltımı 10:30 gibi bitirmiştim
Acıktığımı hissettim yarım kek yedim (pudingli)
1 maden suyu sade
Bu arada 60 mekik çektim dün sadece 40 yapmıştım.
Eğer vaktim olursa akşamda 60 çeksem süper olur.
Kadın doğum doktorumun tavsiyesi üzerine mekik çekiyorum hergün 10 tanede olsa mekik çek başla dedi artır yavaş yavaş 1 yıla karnın sıklaşır dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…