Esnek Diyet Arkadaşlığı

aa tabii biyerden bir şekilde başlamak lazım en doğrusu o 60 mekik çok canım emziriorsun ne olur ne olmaz hiç zorlanmasan bile 30 veya 40 ı şimdilik geçme istersen

aa tabii biyerden bir şekilde başlamak lazım en doğrusu o 60 mekik çok canım emziriorsun ne olur ne olmaz hiç zorlanmasan bile 30 veya 40 ı şimdilik geçme istersen
Haklısın dikkat etmek lazım sütün kalitesini mi düşürüyormuş fazla spor? Öyle duymuştum nekadar doğru bilmiyorum

Öğlen yemeğim 1 porsiyon dana eti kavurma
1 közlenmiş yağlanmış sarımsaklı kırmızı biber
Yarım kek

Şimdi arada 1 avuç ceviz 5 tane kuru kayısı
1 fincan yeşil çay
Bu arada su devamlı içiyorum

süpersin canım ama prsiyonlarını çok az tutma emzirdiğin için biraz bol ye yani ekmeğe tatlıya falan dikkat et yeter sporda yapıyorsun bazı şeyleri çok zorlama canım gene verirsin korkma

süpersin canım ama prsiyonlarını çok az tutma emzirdiğin için biraz bol ye yani ekmeğe tatlıya falan dikkat et yeter sporda yapıyorsun bazı şeyleri çok zorlama canım gene verirsin korkma
Evet banada öyle geliyor ama inan canım istemiyor. Canımın istediği ne diye sorarsan abur cubur sınırsız yerim
Akşama doyurucu bi sandviç düşünüyorum 350 klc olcak şekilde
Bugün aldığım kalori çok düşük emziriyorum bide
Açıkçası bide alışveriş vakti geldi eşimde yoğun sebze yok evde yarın alışverişi halledersek daha güzel menülerle geçiririm günlerimi
Malum 3 çocukla alışverişe çıkamıyorum sağolsun eşim alıyor.
Topikte kimseler yok ya hergün bildirim yapan arkadaşlar olsa heeeeeey !!!! Hadi sizde yazın

Ben 1 ay diyetisyenden sonra kenfim yapmaya başladım ama kaçamaklarım çok yemeyi de seviyorum ne yapıcaz böyle şuan 65 kiloyum ama k gündür aynı sürekşi yediğim için kilom azalmıyo malesef

Ben 1 ay diyetisyenden sonra kenfim yapmaya başladım ama kaçamaklarım çok yemeyi de seviyorum ne yapıcaz böyle şuan 65 kiloyum ama k gündür aynı sürekşi yediğim için kilom azalmıyo malesef
Aynı sayılırız gel beraber yapalım yediklerimi yazıyorum ben buraya özel bişey yapmıyorum tek yaptığım doymadan bırakıyorum tıka basa yemiyorum

Canım ben diyet moduna giremedim ama dikkt ediyorum elimden geldiğince.. ve regliyim şuan davul gibiyim

bir dahaki tartı gününde inş bitmiş olur reglim.. inş kilocuk da vermiş olurumartık hedefim sadece 51..
onun altı bana gitmiyorr..

burdayım canım:)
nasılsın?moralin düzeldimi biraz??
evet canım hayata tekrar tutunmaya çalışıyorum çaba sarfediyorum yani tam anlamıyla düzelmesi mümkün değil artık yarım yaşayacaz ama en azından alışmaya çalışıyorum bu sebeple artık daha fazla giriyorum biraz beynim oyalanıyor iyi geliyor yani durum bu canım anlayacağın bu arada hoşgeldin bak bizim bu topiği ilk kurduğumuzdaki arkadaşım Seymasevde doğuma gitmişti ayrılmıştı şimdi tekrar geldi sizi tanıştırayım oda çok aktiftir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…