Esnek Diyet Arkadaşlığı

bencede gerek yok canım temelli çocuk gibimi kalacan yani yeter çoluklu çocuklu insanlarız 53-54 bile yeter bence

aynen maalesef hayat böyle.. devam ediyo.. üzülmekten başka çare gelmiyorRabbim sabırlar versin size..
Memnun oldum Seymasevde :)İnş çarçabuk verir oda fazalıklarını.. ama yeni doğum yapmışsa çokda kasmasın..süt emziriyorsa..

evet bebişi daha 4 aylık veemziriyorbende aynen söylüyorum çok kasma diye zaten aşırı bir kilosu yok zamanla verir bişey olmaz yanlız o biraz daha iddalı eskiden hep 48 olacam der dururdu hala aynıdır onun işi az daha zor yaniiiiiii

Bende memnun oldum burda birilerini görmek çok iyi geldi
4 aylık bebeğim çok ta yeni sayılmam. Aynen kasmamaya çalışıyorum ama maşallah bişey oldu bana iştahım yok bu ara.
15 kilo vermem lazım toplamda bu vermem gerekenler gebelikten önce vermeye çaluştıklarım
Doğumdan kalan 3 kilo şuanda 2016 ya kadar 3 kilo versem yeter şimdilik
Senin ne kadar fazlan

48 hep hedefim canım şimdilik dile getirmiyorum ama birgün burda sizinle 48 olucam inş

Kahvaltım
1 fincan şekersiz nescafe
2 fincan şekersiz çay
1 büyük bardak su
2 dilim tam buğday ekmeği
Domates-salatalık-peynir-sade omlet
Ölçüsüz ekmeğim bitene kadar bunlardan yedim

spor az canım yalnız az yedim öz yedim dün kahvaltıdan sonra bide gece yatmaya yakın birer koca bardak içtim her kişiye göre değişir ama bana çok etkisi oldu araştırdım faydasını gören, çok kilolar verenler var.. çok sevindim hemen deneyin canlar

Sabah 1 kk b.peynir 1 kk.dan az kaşar 1 çk bal 1 çk tereyağ 1 ekmek sebze
11de 1 ayran
1de 1 kase dolusu çorba 6k zeytinyağlı yarım ekmek yarım ıslak kek:)

Arada: mandalina
Öğlen yemeğim
Sebzeli peynirli küçük sandviç
1 maden suyu
1 fincan yeşil çay
5 tane yulaflı bisküvi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…