- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #10.041
bencede gerek yok canım temelli çocuk gibimi kalacan yani yeter çoluklu çocuklu insanlarız 53-54 bile yeter benceCanım ben diyet moduna giremedim ama dikkt ediyorum elimden geldiğince.. ve regliyim şuan davul gibiyim
bir dahaki tartı gününde inş bitmiş olur reglim.. inş kilocuk da vermiş olurumartık hedefim sadece 51..
onun altı bana gitmiyorr..
aynen cnm.. büyük kızımla aynıyız nerdeysebencede gerek yok canım temelli çocuk gibimi kalacan yani yeter çoluklu çocuklu insanlarız 53-54 bile yeter bence
aynen maalesef hayat böyle.. devam ediyo.. üzülmekten başka çare gelmiyorevet canım hayata tekrar tutunmaya çalışıyorum çaba sarfediyorum yani tam anlamıyla düzelmesi mümkün değil artık yarım yaşayacaz ama en azından alışmaya çalışıyorum bu sebeple artık daha fazla giriyorum biraz beynim oyalanıyor iyi geliyor yani durum bu canım anlayacağın bu arada hoşgeldin bak bizim bu topiği ilk kurduğumuzdaki arkadaşımSeymasevde doğuma gitmişti ayrılmıştı şimdi tekrar geldi sizi tanıştırayım oda çok aktiftir canım
Waww çok iyi ya döndün sahalara canım hayat devam ediyor napalım acılarla sevinçlerle.sabah: 4/1 simit yarım k.k. büy peynir şekerli çay 1 er çay kaşığı şekerle
evet bebişi daha 4 aylık veemziriyorbende aynen söylüyorum çok kasma diye zaten aşırı bir kilosu yok zamanla verir bişey olmaz yanlız o biraz daha iddalı eskiden hep 48 olacam der dururdu hala aynıdır onun işi az daha zor yaniiiiiiiaynen maalesef hayat böyle.. devam ediyo.. üzülmekten başka çare gelmiyorRabbim sabırlar versin size..
Memnun oldumSeymasevde :)İnş çarçabuk verir oda fazalıklarını.. ama yeni doğum yapmışsa çokda kasmasın..süt emziriyorsa..
Bende memnun oldum burda birilerini görmek çok iyi geldiaynen maalesef hayat böyle.. devam ediyo.. üzülmekten başka çare gelmiyorRabbim sabırlar versin size..
Memnun oldumSeymasevde :)İnş çarçabuk verir oda fazalıklarını.. ama yeni doğum yapmışsa çokda kasmasın..süt emziriyorsa..
evet bebişi daha 4 aylık veemziriyorbende aynen söylüyorum çok kasma diye zaten aşırı bir kilosu yok zamanla verir bişey olmaz yanlız o biraz daha iddalı eskiden hep 48 olacam der dururdu hala aynıdır onun işi az daha zor yaniiiiiii
işte benim eski Şeymam tekrar hoşgeldinnnnnn48 hep hedefim canım şimdilik dile getirmiyorum ama birgün burda sizinle 48 olucam inş
işte benim eski Şeymam tekrar hoşgeldinnnnnn
günde kaç bardak içiyorsun sirkeli su canım?selam eylemsevcan bu aralar sirkeli suyla az yiyerek kilo veriyorum.62.2 kilom oley tavsiye ederim
o baya farketmişsinnnnnnnnnnn sporda var mı?selam eylemsevcan bu aralar sirkeli suyla az yiyerek kilo veriyorum.62.2 kilom oley tavsiye ederim
Evet sirkeli su kesinlikle işe yarıyorselam eylemsevcan bu aralar sirkeli suyla az yiyerek kilo veriyorum.62.2 kilom oley tavsiye ederim
Yarım ekmek değil yarım dilim ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?