Esnek Diyet Arkadaşlığı

El ele verip halledelim bu işi :) Bu aralar motivasyona ihtiyacım vardı. Daha aktif olmalıyım burası motivasyon için doğru yer :)
KESİNLİKLE DOĞRU YER CANIM ÇOK FAYDASI OLUYOR insan gerçekten bazen dikkat etmesede buraya girince silkiniyoz aman dikkat edelim diyoz ben diyet yapmadığım dönemlerde bile girmeyi bırakmadım ve bu sayede hep tekrar başladım kesinlikle böyle motive şart....

El ele verip halledelim bu işi :) Bu aralar motivasyona ihtiyacım vardı. Daha aktif olmalıyım burası motivasyon için doğru yer :)
Aynen canım destekle özellikle yediklerimizi yazmakla çok güzel gaza geliyor insan.
Ben şuaralar canımın her istediğini yiyorum ama normalde yediğimin yarısı kadar sende öyle yap
Pazattesinden beri 700 gr vermişim tartımın pili bitti ayın 9 una kadar takmıyacağım bakalım ne çıkacak o gün

Evet sen bırakmadın benide bırakmadın çok sağol arada yazmasaydın hatırlamasaydın ben hamilelik derdinden kopup giderdim heralde çok sağol

Evet sen bırakmadın benide bırakmadın çok sağol arada yazmasaydın hatırlamasaydın ben hamilelik derdinden kopup giderdim heralde çok sağol
tabii bırakırmıyım hiç o kadar zaman bir arada hergün yazıştık dertlerimizi paylaştık yaşamada aynen yazmaya devam ettim ama o aylardır girmedi başına bir işmi geldi bilemiyorum merak ettim aynen canım eskisi gibi devam edelimm tam başlayalım inşallahhhhh

Evet başladık bile aynen yaşam bizi duyuyorsan bi ses ver
Yoksa müge anlı ya çıkıcaz

Bu komşular olmasa bukadar pasta Börek yemicem ama getiriyolar napayım akşam yemeği 3 köfte bol salata yarım d.ekmek 1 börek ve malesef 1.5 dilim kek

slmlar günaydınlarrrrrrrrrrr
uzun bir aradan sonra ilk defa
bugün çok iyiyim çok şükür yaaa kendimi bugün çok iyi hissediyorum
Rabbime binlerce şükür nasılsınız canlar?

Çok mutluyum mus mutluyum motivasyonum tavan şuanda
Tartı nın pilini takmış eşim bi çıktım üzerine sabah sonuç süper 2 günümüz daha var ayın 9 una o yüzden ogün söyliycem

slmlar günaydınlarrrrrrrrrrr
uzun bir aradan sonra ilk defa
bugün çok iyiyim çok şükür yaaa kendimi bugün çok iyi hissediyorum
Rabbime binlerce şükür nasılsınız canlar?
Günaydınnnnn iyilik güzellik bende çok süper hissediyorum kendimi
Sen nasılsın ???

Çok mutluyum mus mutluyum motivasyonum tavan şuanda
Tartı nın pilini takmış eşim bi çıktım üzerine sabah sonuç süper 2 günümüz daha var ayın 9 una o yüzden ogün söyliycem
aa sevindim canım yaa darısı başıma bu arada tatlım sütünede dikkat et kalitesi düşümesin bebişinin emmeleri azalmasın

Günaydınnnnn iyilik güzellik bende çok süper hissediyorum kendimi
Sen nasılsın ???
bugün nedense çok iyiyim bende anlayamadım dün çok kötüysdüm kafamı kaldıramıyordum artık kafamda düştü yertlerde süründüm ablamlar dua okudu çok iyi gelmişti gece bugünde çok güzel uyandım Allahıma şükürler olsun dua iyi geldi heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…