Esnek Diyet Arkadaşlığı

Çok şükür ya felak ve nas surelerini inşirah suresini bol bol oku allah yüreğine ferahlık verir

Kızlar uyguladığım en etkili hareket kesinlikle küçük lokmalar ve yavaş yemek yemek küçk tatlı kaşığı kullanmak. Çünkü doyduğumu hissediyorum bunu uyguladığımdan beri. Resmen doyma hissim yok tu

ben derya sess asit bir espriydi sadece.
kahvaltı: 1 yumurta yarım kk peynir 3 tatlı k.lor peyniri 2 zeytin yarım kek(akşamdan kalan:)) yarım dilim ekmek sebze
diyetisyen bana günde 6 porsiyon et vermişti.bende diyeti bırakınca sabah 2 p et grubundan birde ya öyle yada akşam 3 porsiyon et grubundan yemeye çalışıyorum.diyetisyene kalsa 3 öğün et grubundan yiyeceğim öle iş mi olur ya:)

he he hiç güleceğim yoktu sağol yaa bizi baya heyecanlandırdın eski bir arkadaşımızı bulduk sandık canımmmm he he

spor olarak neler yapıyorsunuz ben lesli 3 mil yapıyorum ama 4 ve 5 mil yok onları kaldırmışlar netten bnde bazen 1 mil peşten 3 mil yapıyorum ama oda olmuyo çünkü1 milde hızlanıp 3 mile tekrar yavaştan başlıyosun

30 dk eliptik en az 40 mekik (çoğunluk 100 oluyor eylem duymasın

Arkadaşlar su kaybimidir bilmiyorum ama 900 gr gitti.sirkeli su için bide az yiyin arkadaşlar ogunleriniz biraz fazla gibi geldi bana mesela sabah bir ballı süt yada bir kase yoğurtlu tahıl yiyin sadece sonra direnebildlginiz kadar ara verin.tahıl tok tutuyor.böyle çok az yiyin Zayıflamak çok güzel leziz yiyecekler biraz beklesin..hepinize Fit günler..

canım onu şeymasevdenin menüsü için diyorsan o emziriyor onun normal hatta biraz daha bile fazla yese olur bence

bence de bu ayça kayanın diyetini yapsam kilo alırım ben, sirkeli suyun tadı nasıl ki, bir su bardağına ne kadar sirke koyuyoruz, yoğurtlu tahıl derken yulaf ezmesi mi mesela, tadı da o kadar kötü ki

bence de bu ayça kayanın diyetini yapsam kilo alırım ben, sirkeli suyun tadı nasıl ki, bir su bardağına ne kadar sirke koyuyoruz, yoğurtlu tahıl derken yulaf ezmesi mi mesela, tadı da o kadar kötü ki
Canım kimse onu uygulamıyor burda öylesine örnek olsun diye yazdık :)))

Kahvaltım 10:30 başladım 11:00 bitti
1 dilim tam bugday ekmeği
1 yumurta -biraz bal ve beyaz peynir
1 fincan şekersiz kahve
3 fincan şekersiz çay

Süpersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…