- 28 Mayıs 2014
- 1.747
- 1.844
- 333
- 33
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #10.221
Rica ederim tatlımÇok teşekkürler
Bu arada paylaşım süperdi
Bende böyle bişey astım buzdolabına hafta ortası ve pazartesileri tartılıp not tutuyorum bakalım neler yazıcam daha yolun başındayım
Hoşgeldin aramızaBoyum 1.60 kilom 102 hedefim 75 yil sonu hedefim 95. 9 aylik bebegim var. hamilelikte cok aliyorum.
AynenBi duş alayım dedim duş beni çok acıktırıyo normalde olsa çıkar çıkmaz bişeylere saldırır özellikle tatlı yerdim bu sefer önce çıkınca su içtim sonra bi hurma tak iştahım kesildi demekki neymiş isteyince oluyormuş
Canım günlük tam listen nedir hangi diyeti uyguluyorsun3 tane kuru kayısı arasına ceviz koydum -2 dilim armut ve bol bol su şimdilik
Listem yok emzirdiğim için kendime göre yediklerimi azaltıyorum ve maden suyu su yeşil çay tüketiuorymCanım günlük tam listen nedir hangi diyeti uyguluyorsun
Tek başına zayıflatmaz ama kesinlikle zayıflatmaya yardımcı olduğundan eminim kendim denedimmaden suyu zayiflatiyormu??
Tek başına zayıflatmaz ama kesinlikle zayıflatmaya yardımcı olduğundan eminim kendim denedim
Arkadaşım 20 kilo verdi onunda baş yardımcısı maden suyuydu hep derdi inanmazdım
günde 1 şişe mi içiliyor?Tek başına zayıflatmaz ama kesinlikle zayıflatmaya yardımcı olduğundan eminim kendim denedim
Arkadaşım 20 kilo verdi onunda baş yardımcısı maden suyuydu hep derdi inanmazdım
Ben yediğim her öğünle içiyorumgünde 1 şişe mi içiliyor?
Sade olucakgünde 1 şişe mi içiliyor?
canim ben 120 kilo degilim!!! 102 kiloyum.ayy zaten uc haneliye yeni gectim cok agir geldi bana.günde 1 şişe mi içiliyor?
öglen bir kepce nohut 3 kasik pilav ayran yedim..aksam bir porsiyon ispanak bir kucuk kase yogurt basaricam insallahgünde 1 şişe mi içiliyor?
Klavye hatası olmuştur canım. Yaşın kaç gençsindir verirsin sebat edersencanim ben 120 kilo degilim!!! 102 kiloyum.ayy zaten uc haneliye yeni gectim cok agir geldi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?