- 28 Mayıs 2014
- 1.747
- 1.844
- 333
- 33
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #10.181
Canım her akşam liste bildirimi yapıyoruz değilmi başka ne tür kurallar var canımhoşgeldiniz
boyunuzu kilonuzu hedef kilonuzu ve 2015 sonunda son bildirimde olmak istediğiniz kilonuzu yazın sizide tablomuza ekliyim ama bildirim günü saat 3 e kadar bildirim yapmayanları siliyorum bilginiz olsunnnnn
Sabah kahve öğlen sebze yemeği akşam elma yoğurt ile verdim ama çok spor yaptım bebek arabası ile 4 kilometre yürüyordum bide mısır püskülü çayı iyırdumNasıl verdin canım haftada 4 kilo?
yok her akşam bildirim şartımız yok yapabilenler yapıyor hiç bir şartımız yok bildirim günleri bildirimi atlamak hariç o zaman hemen siliyorum yada mazeret bildirilirse oda olur veya 1 gün öncede bildirim yapılabilir hiç bir sorun olmaz o zaman onun dışında sık katılım olursa oda çok güzel olur bu kadar yani bildirim dışında şartımız yok adı üstünde esnekCanım her akşam liste bildirimi yapıyoruz değilmi başka ne tür kurallar var canım
bende merak ettimNasıl verdin canım haftada 4 kilo?
O zaman gün içersinde motivasyon amaçlı sürekli yazabilirizyok her akşam bildirim şartımız yok yapabilenler yapıyor hiç bir şartımız yok bildirim günleri bildirimi atlamak hariç o zaman hemen siliyorum yada mazeret bildirilirse oda olur veya 1 gün öncede bildirim yapılabilir hiç bir sorun olmaz o zaman onun dışında sık katılım olursa oda çok güzel olur bu kadar yani bildirim dışında şartımız yok adı üstünde esnek
Mısır püskülü kuruttum ana kullanmadım nasıl hazırlıyordun çayını canımSabah kahve öğlen sebze yemeği akşam elma yoğurt ile verdim ama çok spor yaptım bebek arabası ile 4 kilometre yürüyordum bide mısır püskülü çayı iyırdum
Tebrikler bu arada. Emzirmiyordun dimi o sırada?Sabah kahve öğlen sebze yemeği akşam elma yoğurt ile verdim ama çok spor yaptım bebek arabası ile 4 kilometre yürüyordum bide mısır püskülü çayı iyırdum
Canım ben hazır aldım doğadan mısır püskülü çayınıMısır püskülü kuruttum ana kullanmadım nasıl hazırlıyordun çayını canım
Teşekkürler canım çocuğum ilk 40 gün emdi sadeceTebrikler bu arada. Emzirmiyordun dimi o sırada?
Hımm benimki emdiği için okadar sıkı yapamıyorum canım şimdilikTeşekkürler canım çocuğum ilk 40 gün emdi sadece
aynennnnnnnnnnO zaman gün içersinde motivasyon amaçlı sürekli yazabiliriz
Benim kızım 27 aylık büyüdü artık seninki ne kadar canımHımm benimki emdiği için okadar sıkı yapamıyorum canım şimdilik
Tamam canım benden günah gitti ben biraz gevezeyim deaynennnnnnnnnn
Benim ki 4 buçuk aylık sayılırız 5. Ayın içindeyiz.Benim kızım 27 aylık büyüdü artık seninki ne kadar canım
Tamam canım benden günah gitti ben biraz gevezeyim de
Kızlar online olursak devamlı yediklerimizi paylaşırsak inanın daha güzel motivasyon artıyoreylemsevcan Evet bu hafta benimde başarısız malesef. azıcık bi düşüş var ama bir sonraki bildirime kadar süper şeyler yapacam inşallah :)
Sözü uzatmıyım :) 117,5
Allah bağışlasın canım yaşın kaç ben 25 daha yeni bi kızım var 5 yıllık evliyimBenim ki 4 buçuk aylık sayılırız 5. Ayın içindeyiz.
3. Çocuğum 2 kızım 1 oğlum var.
Haklısın canım bugun kahvaltım diyete uygun değildi öğlen yemeğinden itibaren diyetime başlıyorum yarına ertelemicemKızlar online olursak devamlı yediklerimizi paylaşırsak inanın daha güzel motivasyon artıyor
30 yaşındayım 6 yıllık evliyimAllah bağışlasın canım yaşın kaç ben 25 daha yeni bi kızım var 5 yıllık evliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?