Esnek Diyet Arkadaşlığı

tamam canim anlaşildi. ben 32 yasindayim hic bir zaman incecik olmadim 20 yadinda 56 kiloydum kemikliym. tesekkur ediyorum desteginiz ve ilginiz icin.

Kızlar 3 kestane 2 küçük dilim kabak tatlısı yedim

Normalde olsa kestane baya bi yerdim sayısını bilmiyom artık kabak tatlısıda bi tabak yerdim yani baya baya kısıyorum maşallah bana

Şimdi maden suyu içicem

Bu sabah buğday ekmekli tost yani 2 dilim ekmek 2 zeytin 1 tatlı k.bal 1kk peynir tartıda 64.1 geldim ama akşam 5.30 da yemek yemiştim ondandır herhalde

Kızlar tavuk döner diyete uygunmu çok yağlı ya öğlede nw yiyceğimi bilmiyorum evde de değilim işteyim evde zaten yemek de yok

ekmek arası yarım döner hiç uymaz bence dediğin gibi hem yağlı hem yarım ekmek yediriyo, ev yemeği yapan yerler varsa sebze yemeği söyleyebilirsin, yada sadece çorba salata mesela

yumurta beyazı , 3 dilim ekmek, peynir az tahin zeytin ile kahvaltımı bitirdim, gün boyu pek birşey yemeden geçiyor, akşam da dikkat ettmmi daha iyi olacak inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…