- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #10.241
Klavye hatası olmuştur canım. Yaşın kaç gençsindir verirsin sebat edersen
Benim annem 57 yaşında 1.45 boyu ve 105 kilo
120 kiloydu meşhur diyetisyenlere götürdük neler yaptık zorla 20 kilo verdi 1.5 yılda sonra pes etti bide engelli o yüzden sporda yapamıyor 5 kilo geri almış zamanında kullandığı kortezyonlu iğneler yüzünden iştah açılmış ve hızla kilo aldı
Hiç moralini bozma sen yaşın gençtir ve bilinçlisin en önemlisi ve zayıflamak istiyorsun.
Annem hep bizim zorumuzla yapıyordu şimdi bizde saldık bi insan kendi istemesi lazım önce ve kendinin farkına varması lazım.
Çok konuştum moralim çok bozuk bu konudan dolayı dün yanındaydım
Klavye hatası olmuştur canım. Yaşın kaç gençsindir verirsin sebat edersen
Benim annem 57 yaşında 1.45 boyu ve 105 kilo
120 kiloydu meşhur diyetisyenlere götürdük neler yaptık zorla 20 kilo verdi 1.5 yılda sonra pes etti bide engelli o yüzden sporda yapamıyor 5 kilo geri almış zamanında kullandığı kortezyonlu iğneler yüzünden iştah açılmış ve hızla kilo aldı
Hiç moralini bozma sen yaşın gençtir ve bilinçlisin en önemlisi ve zayıflamak istiyorsun.
Annem hep bizim zorumuzla yapıyordu şimdi bizde saldık bi insan kendi istemesi lazım önce ve kendinin farkına varması lazım.
Çok konuştum moralim çok bozuk bu konudan dolayı dün yanındaydım
Canım ben düzeltemiyorumsiz düzeltin bir zahmet yoksa aglicamm
Beraber incecik olucaztamam canim anlaşildi. ben 32 yasindayim hic bir zaman incecik olmadim 20 yadinda 56 kiloydum kemikliym. tesekkur ediyorum desteginiz ve ilginiz icin.
Eylemsevcan rica etsem beni de eklermisin listeye.günde 1 şişe mi içiliyor?
ay hay Allah yanlışlık olmuş canım kusuruma bakmaaacanim ben 120 kilo degilim!!! 102 kiloyum.ayy zaten uc haneliye yeni gectim cok agir geldi bana.
estagfirullah sizide ugrastiriyorum amaay hay Allah yanlışlık olmuş canım kusuruma bakmaaa
düzelttim canımcımmm kusura bakmaaaaaaaestagfirullah sizide ugrastiriyorum ama
ekliyorum sizide hoşgeldinizzzzzzzz bide boyunuzu yazıverin onu eklicemEylemsevcan rica etsem beni de eklermisin listeye.
Şu anda kilom 74.2
Hedefim 60
Bu yıl sonu hedefim 67 inşallah
Tesekkurler
Canım sonuçta ekmek yemiyorsun bence uygun olurKızlar tavuk döner diyete uygunmu çok yağlı ya öğlede nw yiyceğimi bilmiyorum evde de değilim işteyim evde zaten yemek de yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?