- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #10.261
HE HE HE SABAH SABAHGÜLDÜRDÜN BENİ SAĞOL BU KAŞIKLA BİR DERİ BİR KEMİK KLIRIZ
HE HE HE SABAH SABAHGÜLDÜRDÜN BENİ SAĞOL BU KAŞIKLA BİR DERİ BİR KEMİK KLIRIZ
cok tesekkurlerrrekliyorum sizide hoşgeldinizzzzzzzz bide boyunuzu yazıverin onu eklicem
Çok tesekkur ederim. Boyun 162.ekliyorum sizide hoşgeldinizzzzzzzz bide boyunuzu yazıverin onu eklicem
Canım bence bilmediğin şeyleri yeme tok kalmak istiyorsan hemde süt artırıcı dere otu tüket yemeklerden 20 dakka önce benim iştahımı baya kesti tavsiye ederimKızlar KK forumu karıştırırken bi sayfada bir bitkiden bahsettiklerini gordum. Goji berry halk arasında kurt üzümü deniyormuş. Tok tutmaya yariyormus. Hakkında baya bisey yazılmış. Acaba emzirirken de kullanılır mi ki? Bi fikri olan varmi?
Ben kendimi tutamıyorum yaaa
Canım öncelikle aklından diyet yapıyorum düşüncesini at.Kızlar KK forumu karıştırırken bi sayfada bir bitkiden bahsettiklerini gordum. Goji berry halk arasında kurt üzümü deniyormuş. Tok tutmaya yariyormus. Hakkında baya bisey yazılmış. Acaba emzirirken de kullanılır mi ki? Bi fikri olan varmi?
Ben kendimi tutamıyorum yaaa
bu çok iyiymiş ama ben bundan bi dolu tabak yerim anca doyuruyo beniArada: 2 hurma 1 kare çikolatabol bol su
Öğle: 1 sade maden suyu 1 kase müsli
Maden suyuyla yeyince doyurdu valla.bu çok iyiymiş ama ben bundan bi dolu tabak yerim anca doyuruyo beni
yoğurt çorbasına bayılırım bende gelimmi be canımmmm???Akşamada tavuk suyundan yoğurt çorbası yapıcam doyana kadar ondan içerim
Çorbasız olmaz hep katı beslenmeyelim dimi
Ay valla gel kızyoğurt çorbasına bayılırım bende gelimmi be canımmmm???
Oh mis yoğurt çorbası yapılıyor keşke benide biri davet etseAy valla gel kızbende çok severim haftada 1 kere yapıyorum illa.
Canım hani Pelin diye bi kız vardı oyuncu soyadını hatırlamıyorum şu an o maden suyu ile midem sarktı daha çok büyüdü listeme almıyorum demişti bi programda bende o yüzden çok sık içmiyorum sana faydası oldumu ?öğlen peynirli makarna yedim 1 tane de maden suyu içiyorum, hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?