- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #10.621
Ne güzel motive oluyor dimi insan tebrikler arkadsşımzayıflamışşsınnnn ........... tepkileri gelmeye başladı annem de sen zayıfladın mı dedi.......
Bende bugün ne yemedimki aynen hamur işi çok kötü oluyor. Sen dengelemişindir ben noldum artık bellisizannem ev ekmeği yapmış muhteşemdi gerçekten, dayanamadım yedim daha da yerdim de zor tuttum kendimi hamur işi en zayıf noktam ama öğlen sadece çorba içmiştim artık dengelenir inşaallah
sen biliyon beni canım. hafta sonu felaket geçtislmalr günaydınlarr
bildirim günümüz 27 kasımımız yaklaştı durumlar ne alemdee?
aaa hay Allah ne tesadüffffffffffffffsen biliyon beni canım. hafta sonu felaket geçti
işte o gerçek kilon değildir canım.. kazbılık da varsa birikmiştir..ben o yüzden korkuma tartılmadım bileaaa hay Allah ne tesadüffffffffffffff
bende aynı dertten muzdaribim bebem bugün sabah bir tartıldım 58.5 ohannius tavan yaptımmmmmm!....
bencede zaten 1-2 gün önce 56.6 çıktım hemende o kiloya ulaşmam yani ne olursa olsun kesin ondan kaynaklıdır bakalım inşallah bir iki güne düzelirimişte o gerçek kilon değildir canım.. kazbılık da varsa birikmiştir..ben o yüzden korkuma tartılmadım bile
canım senin 2015 son bildirim kilonada hedef kilon olan 51 i yaptım bilgin olsunsen biliyon beni canım. hafta sonu felaket geçti
ooo sinekırslar felennnnnn???Kahvaltı
2 dilim t.b ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 snikers çikolata
Toplam 442 kcal
tamam canım sağolasın:)canım senin 2015 son bildirim kilonada hedef kilon olan 51 i yaptım bilgin olsun
canım sen bildirim yapmadın değil mi 20 kasım da bildirdinde benmi görmedim?günaydın herkese. benim kilom gecen hafta 69.1 den bugun 69.6 olarak çıktı ama ölçümlerimde incelme var çünkü bugun reglin ilk günü normal o da :) bakalım haftaya neler olacak
arkadaşlar bildirim günlerini cuma yapınca birtek bu seneki son bildirimimiz 31 aralık perşembe gününe denk geliyor mecbur öyle oldu ertesi gün yılbaşı 1 ocak cuma o günde zaten izinliyiz giremeyiz yani unutmayın son bildirimimiz Perşembe günü büyük günnnnnn!....
bakalım herkes hedeflediği kilolarına ulaşabilecek miii?
ooo sinekırslar felennnnnn???
ye bebeğim yarasınn bebişin var seninnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?