- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #10.641
yarasın yarasın sağlıklı olllllll kilolar verilir zamanla korkma öncelikle bebeğine iyi bakabilmen için seninde çok dinç ve sağlıklı olman lazımmmm kilodan korkmaaa önce sağlık muckk muckkkay yaramasın kııııız
Doğrusun canım çok şükür sütüm var çikolatada işin lüksü aslındayarasın yarasın sağlıklı olllllll kilolar verilir zamanla korkma öncelikle bebeğine iyi bakabilmen için seninde çok dinç ve sağlıklı olman lazımmmm kilodan korkmaaa önce sağlık muckk muckkk
yok bildirmemiştim pzt diye aklımda kalmış benim :) cumaları yazarım bundan sonra. evet hastayım ondan aynı yazabiliriz :)canım sen bildirim yapmadın değil mi 20 kasım da bildirdinde benmi görmedim?
elma suyunu sıcak çayla karıştır ılık ılık vermeyi dene canım tatlı olunca reddetmez belki, çook geçim olsunDoğrusun canım çok şükür sütüm var çikolatada işin lüksü aslında
Bu arada oğlum çok hasta kaç gecedir ayaktayım dua et iyi olsun artık. İştahıda yok emmek istemiyor. Kaşıkla vereyim bitki çayı diyorum ağzını kilitliyor biberonu veriyorum çiğniyo resmen onuda emmiyorkarnı doymayınca uyumuyo durmuyo haliyle.
aa canım hoşigeldin bir ara yine bizimleydin ama bu sefer daimi kal inşallah canımmmm birde yılsonu son bildirimimizde olmak istediğin kilonuda yaz unutma tatlımSelam kızlar :)
Bende katılmak istiyorum aranıza
Boy 166
Kilo 63
Hedef 56
Yarından itibaren başlıyorum diyete
Yazarım sizlere..
aa cnım çok geçmiş olsun bilirim bendede ara ara oluyor mahvoluyorum çok kötü Allah yardımcın olsunidrar yolları enfeksiyonu vardı bende de 2 sene sonra yeniden ortaya çıktı ateşim falan çıktı 2 gündür birşey yiyemedim, Allah sıhhat versin herkese
canım Allah yardımcınız olsunnnnnnnDoğrusun canım çok şükür sütüm var çikolatada işin lüksü aslında
Bu arada oğlum çok hasta kaç gecedir ayaktayım dua et iyi olsun artık. İştahıda yok emmek istemiyor. Kaşıkla vereyim bitki çayı diyorum ağzını kilitliyor biberonu veriyorum çiğniyo resmen onuda emmiyorkarnı doymayınca uyumuyo durmuyo haliyle.
aa canım hoşigeldin bir ara yine bizimleydin ama bu sefer daimi kal inşallah canımmmm birde yılsonu son bildirimimizde olmak istediğin kilonuda yaz unutma tatlım
aa unuturmuyummmm az yazışmadıkEylemsevcan selam, yaa seeennn beni unutmamışsın bak çok mutlu oldum :)
Yıl sonu hedefim 60 :)
aa unuturmuyummmm az yazışmadık
canımcım ok senide ekliyorum tablomuza
her cuma bildirim günümüz unutma sakın olurmu tatlım yoksa siliyorum haberin olsun
tekrar hoşgeldinnnnnnn
çok sıkma canını aşırı az yeme boyun iyi maşallah aşırı kilonda yokKızlar günaydın
Menümü yazayım;
Sabah 08:30 da kalktım limonlu su içtim
Şimdi kahvaltımı yapıcam
küçük bir parça peynir (mihaliç)
zeytin 6 adet
çeri domates
salatalık
bir hastalıkmı geçirdin canım çok geçmiş olsun?teşekkürler canım :) çok güzel kilo vermiştim forumla, sonra ilaçlar vs derken 7 kilo aldımtekrar vereceğime inanıyorum ama :)
ok unutmam şimdi takvime not alıyorum..
çok sıkma canını aşırı az yeme boyun iyi maşallah aşırı kilonda yok
az ye azda hareket et yeter yavaş yavaş verirsin bu arada tabloya ekledim
bir hastalıkmı geçirdin canım çok geçmiş olsun?
Tamam canımarkadaşlar tamamdır o zaman bundan sonra her cuma bildirim günümüz olsun ok
İNER İNER HİÇ MERAK ETME BAK AZ ZAMANDA NASIL YOL KATEDECEKSİN sadece biraz azimli oldunmu iş tamamdırÇok sağol canım.. demir depo ve b12 değerlerim sıfırlanmak üzereydi.. şimdi demir serumu alıyorum ve b12 iğnesi vuruluyorum her ay.. bunları kullanınca iştahım açıldı tabi yedikçe yedim durduramadım kendimi :) şimdi değerlerim yükseldi gıda olarak da takviyeler alıyorum.. diyet yaparken herşeyden yicem ama az yicem.. bakalım göbeğim azıcık inse yeter bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?