Esnek Diyet Arkadaşlığı

yarasın yarasın sağlıklı olllllll kilolar verilir zamanla korkma öncelikle bebeğine iyi bakabilmen için seninde çok dinç ve sağlıklı olman lazımmmm kilodan korkmaaa önce sağlık muckk muckkk
Doğrusun canım çok şükür sütüm var çikolatada işin lüksü aslında
Bu arada oğlum çok hasta kaç gecedir ayaktayım dua et iyi olsun artık. İştahıda yok emmek istemiyor. Kaşıkla vereyim bitki çayı diyorum ağzını kilitliyor biberonu veriyorum çiğniyo resmen onuda emmiyor karnı doymayınca uyumuyo durmuyo haliyle.

Eylem Sevcan ben kilo bildirimi ni unuttum kusura bakma ben biraz kilo verince kendimi saldım yine çıktım yukari
Nefsim çok kotu
Kilom 62.5

elma suyunu sıcak çayla karıştır ılık ılık vermeyi dene canım tatlı olunca reddetmez belki, çook geçim olsun

idrar yolları enfeksiyonu vardı bende de 2 sene sonra yeniden ortaya çıktı ateşim falan çıktı 2 gündür birşey yiyemedim, Allah sıhhat versin herkese

Selam kızlar :)
Bende katılmak istiyorum aranıza
Boy 166
Kilo 63
Hedef 56
Yarından itibaren başlıyorum diyete
Yazarım sizlere..

Selam kızlar :)
Bende katılmak istiyorum aranıza
Boy 166
Kilo 63
Hedef 56
Yarından itibaren başlıyorum diyete
Yazarım sizlere..
aa canım hoşigeldin bir ara yine bizimleydin ama bu sefer daimi kal inşallah canımmmm birde yılsonu son bildirimimizde olmak istediğin kilonuda yaz unutma tatlım

canım Allah yardımcınız olsunnnnnnn
çocuk büyütmek çok zor işte ondan cennet anaların ayakları altında
Allah tez zamanda şifasını versin inşallah canımmmmm

Kızlar günaydın
Menümü yazayım;
Sabah 08:30 da kalktım limonlu su içtim
Şimdi kahvaltımı yapıcam
küçük bir parça peynir (mihaliç)
zeytin 6 adet
çeri domates
salatalık

Eylemsevcan selam, yaa seeennn beni unutmamışsın bak çok mutlu oldum :)
Yıl sonu hedefim 60 :)
aa unuturmuyummmm az yazışmadık
canımcım ok senide ekliyorum tablomuza
her cuma bildirim günümüz unutma sakın olurmu tatlım yoksa siliyorum haberin olsun
tekrar hoşgeldinnnnnnn

aa unuturmuyummmm az yazışmadık
canımcım ok senide ekliyorum tablomuza
her cuma bildirim günümüz unutma sakın olurmu tatlım yoksa siliyorum haberin olsun
tekrar hoşgeldinnnnnnn

teşekkürler canım :) çok güzel kilo vermiştim forumla, sonra ilaçlar vs derken 7 kilo aldım tekrar vereceğime inanıyorum ama :)
ok unutmam şimdi takvime not alıyorum..

Kızlar günaydın
Menümü yazayım;
Sabah 08:30 da kalktım limonlu su içtim
Şimdi kahvaltımı yapıcam
küçük bir parça peynir (mihaliç)
zeytin 6 adet
çeri domates
salatalık
çok sıkma canını aşırı az yeme boyun iyi maşallah aşırı kilonda yok
az ye azda hareket et yeter yavaş yavaş verirsin bu arada tabloya ekledim

çok sıkma canını aşırı az yeme boyun iyi maşallah aşırı kilonda yok
az ye azda hareket et yeter yavaş yavaş verirsin bu arada tabloya ekledim

dün akşam bi moralim bozuldu aslında.. göbeğim fırladı çok fena.. ama kasmicam dediğin gibi yavaş yavaş gitmem lazım..

bir hastalıkmı geçirdin canım çok geçmiş olsun?

Çok sağol canım.. demir depo ve b12 değerlerim sıfırlanmak üzereydi.. şimdi demir serumu alıyorum ve b12 iğnesi vuruluyorum her ay.. bunları kullanınca iştahım açıldı tabi yedikçe yedim durduramadım kendimi :) şimdi değerlerim yükseldi gıda olarak da takviyeler alıyorum.. diyet yaparken herşeyden yicem ama az yicem.. bakalım göbeğim azıcık inse yeter bana..

İNER İNER HİÇ MERAK ETME BAK AZ ZAMANDA NASIL YOL KATEDECEKSİN sadece biraz azimli oldunmu iş tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…