- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #10.601
aşşağı yukarı öyle oluyor canım eğer her pazartesi veya cuma dersem çok zaman yarısı bildirmiyor çok sık olduğu için ama isterseniz biraz deneme amaçlı öyle yapabiliriz ben her cuma veya her perşembe olsun isterim pazartesi bana uymuyor sizler hangi gün istersiniz?Ben tam anlamadım canım ya 10 günde 1 mi bildirim oluyo
uHadi inş başla faydasını görürsün
eylemsevcan canım tartı günleta ri nasıl olcak? Bide diyorumki cuma günlerine denk gelse hep daha güzel oluyor sanki haftasonu illa kaçamak yapıp pazarsonhaftesi tartılınca moral bozuluyor bazen :))) nacizane fikrim
aşşağı yukarı öyle oluyor canım eğer her pazartesi veya cuma dersem çok zaman yarısı bildirmiyor çok sık olduğu için ama isterseniz biraz deneme amaçlı öyle yapabiliriz ben her cuma veya her perşembe olsun isterim pazartesi bana uymuyor sizler hangi gün istersiniz?[/QUOTE
Ben de 73.3 olmusum. Tabloya eklerseniz sevinirim. Tesekkur ederim
Maşallah sanaaaaaadoğumdan önce giydiyim kıfatlerim oluyo artık çok mutlu oldum..........devammmmmm
Cuma günü olsa güzel olur canım bence yaniaşşağı yukarı öyle oluyor canım eğer her pazartesi veya cuma dersem çok zaman yarısı bildirmiyor çok sık olduğu için ama isterseniz biraz deneme amaçlı öyle yapabiliriz ben her cuma veya her perşembe olsun isterim pazartesi bana uymuyor sizler hangi gün istersiniz?
arkadaşlar tamamdır o zaman bundan sonra her cuma bildirim günümüz olsun ok
waaawww canım tebriklerrrrrrrrrrrrrVe bu sabah 600 gr daha eksik çıktım
Kıııız kocam yok ya hasretten veriyorum benwaaawww canım tebriklerrrrrrrrrrrrr
şimdiden gelsin halayın çünkü sen emziriyorsun o halde bu kadar verebilmişsinn bravoooo
bugün bende hesaplatmamıştım deli gibi yedim çünkü ama beyzabet de çok yemiş ama hesaplatmış bari yanlışlarımı göreyim bende hesaplatayımda kenime geleyim kısa zamanda telafi edeyim dedim ve bir hesaplattım hesaplatmazolaydım 1907 yi bulmuşummm offffffff artık 1 hafta bunun telafisi olur ancakkkkkkKıııız kocam yok ya hasretten veriyorum ben
Ama bugün tam kaçamak oldu yaş pasta poğça felan oooooo uçtum yani anlatamam kalori hesaplamıyorum hesaplasam çökecem çünkü
Ayyy ben hiç hesaplamıyım vallabugün bende hesaplatmamıştım deli gibi yedim çünkü ama beyzabet de çok yemiş ama hesaplatmış bari yanlışlarımı göreyim bende hesaplatayımda kenime geleyim kısa zamanda telafi edeyim dedim ve bir hesaplattım hesaplatmazolaydım 1907 yi bulmuşummm offffffff artık 1 hafta bunun telafisi olur ancakkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?