Esnek Diyet Arkadaşlığı

Ben tam anlamadım canım ya 10 günde 1 mi bildirim oluyo
aşşağı yukarı öyle oluyor canım eğer her pazartesi veya cuma dersem çok zaman yarısı bildirmiyor çok sık olduğu için ama isterseniz biraz deneme amaçlı öyle yapabiliriz ben her cuma veya her perşembe olsun isterim pazartesi bana uymuyor sizler hangi gün istersiniz?

u

bende şimdi aynı şeyi yazmıştım canım birde ben haftasonları bazen kaynanamda kalabiliyom ordada tartı yok pazartesi sabaHI DÖNÜYORUM DİREK İŞE GELİYORUM TARTILAMADAN O YÜZDEN İSTERSENİZ HER CUMA YASPALIM BUNDAN SONRA O ZAMAN OK?

Öğlen akşam karışık bişeyler oldu bugün
1 haşlanmış yumurta
1 dilim t.b ekmeği
3 yaprak marul
1 muz
5 kuru kayısı
1 ısırık dankek
Toplam:450 kcal

Yatmadan acıkırsam 150 kcal kadar bişey yiyip 1000 kcal geçmeden günü kapatmış oluyorum.

Hafta sonu geldi topik sessizleşti
Kahvaltım 1 kurabiye 1 bardak su
150 kcal

Bugün davete gidicem öğlen oraya saklıyorum hakkımı

Cuma günü olsa güzel olur canım bence yani

waaawww canım tebriklerrrrrrrrrrrrr
şimdiden gelsin halayın çünkü sen emziriyorsun o halde bu kadar verebilmişsinn bravoooo

Kıııız kocam yok ya hasretten veriyorum ben
Ama bugün tam kaçamak oldu yaş pasta poğça felan oooooo uçtum yani anlatamam kalori hesaplamıyorum hesaplasam çökecem çünkü

Kıııız kocam yok ya hasretten veriyorum ben
Ama bugün tam kaçamak oldu yaş pasta poğça felan oooooo uçtum yani anlatamam kalori hesaplamıyorum hesaplasam çökecem çünkü
bugün bende hesaplatmamıştım deli gibi yedim çünkü ama beyzabet de çok yemiş ama hesaplatmış bari yanlışlarımı göreyim bende hesaplatayımda kenime geleyim kısa zamanda telafi edeyim dedim ve bir hesaplattım hesaplatmazolaydım 1907 yi bulmuşummm offffffff artık 1 hafta bunun telafisi olur ancakkkkkk

annem ev ekmeği yapmış muhteşemdi gerçekten, dayanamadım yedim daha da yerdim de zor tuttum kendimi hamur işi en zayıf noktam ama öğlen sadece çorba içmiştim artık dengelenir inşaallah

Ayyy ben hiç hesaplamıyım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…