- 16 Aralık 2011
- 303
- 121
- 123
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #10.661
Tamamdır kaptanım
slmalr günaydınlarr
bildirim günümüz 27 kasımımız yaklaştı durumlar ne alemdee?
arkadaşlar bildirim günlerini cuma yapınca birtek bu seneki son bildirimimiz 31 aralık perşembe gününe denk geliyor mecbur öyle oldu ertesi gün yılbaşı 1 ocak cuma o günde zaten izinliyiz giremeyiz yani unutmayın son bildirimimiz Perşembe günü büyük günnnnnn!....
bakalım herkes hedeflediği kilolarına ulaşabilecek miii?
Süpersin :)beni cok motive ettiniz valla aksam yemeklerini uc gundr yemiyorum.meyve yogurtlu kirmizi biber salata gibi seyler yiyorum. yogurt kurune devam ediyorum.bu sabah 99.8 geldim cookk mutlu oldum.basaracagim insallah
Geçmiş olsun iyimi şimdi çocuğun..Kızlar yazamadım hiç çocuk hasta olunca
İki gündürde misafir var tüm düzen alt üst oldu. 300 gr çıkmış görünüyordum sabah inş cumaya güzel bi sonuç çıkar
bravooooooooobeni cok motive ettiniz valla aksam yemeklerini uc gundr yemiyorum.meyve yogurtlu kirmizi biber salata gibi seyler yiyorum. yogurt kurune devam ediyorum.bu sabah 99.8 geldim cookk mutlu oldum.basaracagim insallah
canım inşallah tez amanda düzelir bebişin bişey olmaz 300 gramla çok sıkma canınıKızlar yazamadım hiç çocuk hasta olunca
İki gündürde misafir var tüm düzen alt üst oldu. 300 gr çıkmış görünüyordum sabah inş cumaya güzel bi sonuç çıkar
Sağol canım inş toparlarım ya hemen motivasyonum düşüyorGeçmiş olsun iyimi şimdi çocuğun..
300 gr yarın bile toparlarsın bence. .
Sağol canım ya aynen öyle önce sağlıkcanım inşallah tez amanda düzelir bebişin bişey olmaz 300 gramla çok sıkma canını
bebişin sağlıklı olsunda verirsin gene şimdi ne durumda yavrucak?
Ah ah o öksürük bizdede var Geçmiş olsunSağol canım ya aynen öyle önce sağlık
Şimdi iyi ama öksürük tam kesilmedi inş oda bitecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?