Esnek Diyet Arkadaşlığı

Insane canım bildirmeye çalııyoruz D Dema79 çok doğru demiş ama bildir eyeçalışıyoruz ama bildiremediğimizde oluyor önemli olan sen kendin çok dikkat et asıl önemli olan o tamamen kilo vermeye odanklan gerisi çok önemli değil tabii menülerde yazılınca insan kendini frenliyor bizde uyarıyoruz fazla yenince öylede faydası oluyor menüleri yazman sana büyük fayda sağlayacaktr canım biz genelde günde 2.5 litre su içioruz 2-3 fincan yeşil çay gecede yoğurt kürü yapıyoruz ama işte olmazsa olmaz kurallarımız yok esneğizzzz

Peki o zaman, teşekkür ederim :) Ben çok geç yatıyorum bir iki civarı. O vakte kadar ağzım durmuyor malesef :) Bugün öğleden sonra uyanınca, bi kahve içtim, 5-10civarı goji berry, sonra da öğlen yemeği yedik, yarımdan az pilav ve yarımdan az K.fasülye :) akşamüstü yeşil çay, biraz önce de bi haftadır canım çok çekiyordu dondurma yedim. Yemezsem ölecek duruma gelmiştim artık. Bunun saatten sonra yemek yemem ama yersem elma yiyebilirim :) bugün böyle dengesiz geçti h.sonu olunca. Aa iki tane de K.kayısı yedim. Mide çöp kutusuna döndü bugün :)

her hafta yarım kilo
arkadaşlar bu ay 2 kilo vermek bencede mantıklı bu ay herekese 2 kilo hedef koyuyoum hedefine ulaşamayanlar tablodan silinecek ona göre....

Hadi hayırlısı , ayol bu ara misafirlerim var, inşallah abartmam. Tek başıma kalsam hemen bir sebze haşlayıp yoğurtlarım , ama öbür türlü kekler poğaçalar neyse irademize sahip çıkacağız artık
Kolay gelsin arkadaşlar

İyi akşamlar kızlar, artık hava karardı ve ben güneş battıktan sonra yememe kararı aldım, saat takıntısı beni daha çok acıktırıyor :) Bugün öğlen uyandım. Kahvaltıda haşlanmış yumurta, domates, zeytin, peynir yedim, gün içinde K.kayısı ve yeşil çay tükettim. Akşam yemeği olarak da bi saat önce falandı sanırım, yarımdan az pilav ve haşlanmış tavuk yedim... Canım çoook tatlı istedi, 3-4 tane ayıcık jellybon yedim bugünlük bu kadar. İlerleyen saatlerde acıkırsam elma yiyeceğim. :) bi de kollarım ve karnım için ufak egzersizlere başladım dün gece. Benden bugünlük bu kadar :) Sizlerin nasıl gidiyor?

Hafta sonu pek iyi gitmiyor malesef biraz abartiyoruzzzz

tarçınlı suyu nasıl yapıyorsun canım
Şişeye koyduğum suya çubuk tarçın atıyorum :) Saatler geçtikçe su sararıyor ama bi saat sonra tükettiğinde bile yine aynı tarçınlı tadı geliyor iyi bi şekilde. Bugün de çok yoğundum. Kahvaltı yapamadım, kahve içtim sadece, öğlen yemeğine kadar tarçınlı suyla idare ettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…