- 5 Şubat 2016
- 1.740
- 2.468
- 133
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #11.861
Hoşbulduk :)Hoşgeldin aramıza :)
Mümkün olduğunca bildiriyoruz canım. 1. sayfada kurallar yazıyor.Kızlar günlük yediğimizi bildirmemiz gerekiyor mu? Şimdi bundan sonra benim yapmam gerekenler nelerdir?
arkadaşlar bu ay 2 kilo vermek bencede mantıklı bu ay herekese 2 kilo hedef koyuyoum hedefine ulaşamayanlar tablodan silinecek ona göre....
Hafta sonu pek iyi gitmiyor malesef biraz abartiyoruzzzzİyi akşamlar kızlar, artık hava karardı ve ben güneş battıktan sonra yememe kararı aldım, saat takıntısı beni daha çok acıktırıyor :) Bugün öğlen uyandım. Kahvaltıda haşlanmış yumurta, domates, zeytin, peynir yedim, gün içinde K.kayısı ve yeşil çay tükettim. Akşam yemeği olarak da bi saat önce falandı sanırım, yarımdan az pilav ve haşlanmış tavuk yedim... Canım çoook tatlı istedi, 3-4 tane ayıcık jellybon yedimbugünlük bu kadar. İlerleyen saatlerde acıkırsam elma yiyeceğim. :) bi de kollarım ve karnım için ufak egzersizlere başladım dün gece. Benden bugünlük bu kadar :) Sizlerin nasıl gidiyor?
:) Şu saat oldu hâla hava karardığından beri bişey yemedim. Dünyaları yemem lazımdı şimdiye kadar ama sanırım tarçınlı suyun etkisi bu :)Hafta sonu pek iyi gitmiyor malesef biraz abartiyoruzzzz
Maşallah canım, aynen devam:) Şu saat oldu hâla hava karardığından beri bişey yemedim. Dünyaları yemem lazımdı şimdiye kadar ama sanırım tarçınlı suyun etkisi bu :)
Çok acıktım birden, kalktım yoğurt baharat yiyim dedim, bikaç kaşık yedim iştahım kapandı. Bu vakit hâla suya devamMaşallah canım, aynen devam
Şişeye koyduğum suya çubuk tarçın atıyorum :) Saatler geçtikçe su sararıyor ama bi saat sonra tükettiğinde bile yine aynı tarçınlı tadı geliyor iyi bi şekilde. Bugün de çok yoğundum. Kahvaltı yapamadım, kahve içtim sadece, öğlen yemeğine kadar tarçınlı suyla idare ettim :)tarçınlı suyu nasıl yapıyorsun canım
slmlar canım sen yenisin diye söylüyorum ilk bildirimimiz 11 nisanda bilgin olsun bildirim yapmayım unutmazsan sevinirim
Çok teşekkür ederim, bunu bilmiyordum :) iyi oldu bu :))) Kaçamak delisi olan ben, atılmamak adına gayret gösteriyorumslmlar canım sen yenisin diye söylüyorum ilk bildirimimiz 11 nisanda bilgin olsun bildirim yapmayım unutmazsan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?