- 15 Haziran 2010
- 9.173
- 5.427
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #11.881
ayyy keşke böyle hiç bişey yiyemeyeceğim zamanlarım benimde olsa...nerdeeeeeeeeeeYeni uyandım. Bişey yicek halim bile yokmevsim değişikliği yedi beni. Çok yorgun hissediyorum :)
Açım açççayyy keşke böyle hiç bişey yiyemeyeceğim zamanlarım benimde olsa...nerdeeeeeeeeee
canım sabah ilk wc ye girdikten sonra aç karnına tartılıp bildirirsin üstün normal ev kıyafetleriyle olsa yeter çokgiyinik olmaKızlar :) Ayın 11inde, sabah mı akşam mı, aç mı tok mu, giyinik mi çıplak mı, ne zaman nasıl bildirim yapıcaz?
Peki, teşekkür ederim :)canım sabah ilk wc ye girdikten sonra aç karnına tartılıp bildirirsin üstün normal ev kıyafetleriyle olsa yeter çokgiyinik olma
Miraç kandili benim evlilik yıldönümüne denk geliyo
Evet bende yerkrn doyduğumu hissediyorum onu tüketirken.Kızlar selamlar, güzel bi haberim var. Bugün bi hevesle ilk kez form Müsli aldım, incirli üzümlü bişey. Allahım bir porsiyonu bitirene kadar çiğnemekten çenem yoruldu, doydum. Üstelik azdı da yani. Bi de doyurucu. Bi öğünü az kaloriyle, güzel besinle geçirmek için birebir. Özellikle kaçamak günlerinde. :) bugün poğaça kaçacağım olunca akşam yemeğim bu müsli oldu
oo kaçıncı yıl dönümünüz canım?Miraç kandili benim evlilik yıldönümüne denk geliyo
aa bende deneyim bariiKızlar selamlar, güzel bi haberim var. Bugün bi hevesle ilk kez form Müsli aldım, incirli üzümlü bişey. Allahım bir porsiyonu bitirene kadar çiğnemekten çenem yoruldu, doydum. Üstelik azdı da yani. Bi de doyurucu. Bi öğünü az kaloriyle, güzel besinle geçirmek için birebir. Özellikle kaçamak günlerinde. :) bugün poğaça kaçacağım olunca akşam yemeğim bu müsli oldu
Hayırlı kandillerSevgi muhabbet kaynar yanan ocağımızda, Bülbüller şevke gelir, gül açar bağımızda. Hırslar kinler yok olur, aşkla meydanımızda, arslanlarla ceylanlar, dosttur kucağımızda.Hacı Bektaş-i Veli
(Regaib Kandiliniz Kutlu Olsun)
Eki Görüntüle 1809925
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?