Esnek Diyet Arkadaşlığı

teşekkür ederimmmmmmmm
biz teşkkür ederiz canımm sağolasın bizide şevklendirdin
ama gayreti elden bırakma çünkü bu aya 2 kilo vereceğimiz şekilde hedef koyduk....
[/QUOTE]
yok bırakmam canım. eğer öyle ise ne mutlu bana. 2 kilo iyi canım, hadi hayırlısı hepimiz için.

biz teşkkür ederiz canımm sağolasın bizide şevklendirdin
ama gayreti elden bırakma çünkü bu aya 2 kilo vereceğimiz şekilde hedef koyduk....
yok bırakmam canım. eğer öyle ise ne mutlu bana. 2 kilo iyi canım, hadi hayırlısı hepimiz için.[/QUOTE]
bencede iyi çok aşırı zorlamaya gerek yok hem vücut tabdan düşer hemde o verdiğimiz kiloları çok çabuk geri alırız o yüzden böylesi iyi olacak inşallah verecez Allahın izniyle...

kızlar ya bugün 400 gr geri almışım anlamadım noluyor. dün 2 ltnin altında kaldım ondan oldu galiba.

Teşekkür ederim :)
tabiiki öncelikle hoşgeldiniz bize bilgilerinizi yazın boyunu kilonuz hedef kilonuz sizide ekliyim tablomuza yanlız bildirim günleri muhakkak bildirim yapın veya bildiremeyeceğinizin mazeretini bildirin yoksa siliyorum tablodan bekliyorum bilgilerinizi

kızlar ya bugün 400 gr geri almışım anlamadım noluyor. dün 2 ltnin altında kaldım ondan oldu galiba.
canım o hemen kilo almak değildir dün biraz ağır yemişsinidir su az içmişsindir ondanda kanaklanmış olabilir o saedce şişkinliktir sıkma canını aynen dikkatli bir şekilde devam et bak görürsün kısa zamanda düzelir birazda harekete ağırlık ver

tamam cnm. bu arada adımın altına başlangıç kilomu falan yazayım dedim, durum mesajıma yazmışım yanlışlıkla.acemilik işte. sonra buldum yerini

Hoşbulduk :) boy 1.60 kilo 56-57 arası gidip geliyor. Bu kiloları almadan önce 47ydim. Yine o günlere dönmek istiyorum :)
Bu grupta belli bir diyet uygulamak zorunda değiliz, kendimize göre bişeyler ayarlamamız yetiyor dimi?

evet kesinlikle adımız üstümüzde canım esnek diyet arkadaşlığı
sizi tablomuza ekliyorummmm

Hoşgeldin aramıza :)

Yoğurt kürü limon ve biber li olanmi ?bir gün yapıyorum ertesi gün yok bukez telefonuma alarm koyacağım inşallah etkisi ni görürüm canım teşekkür ilgin icin
Ben lisedeyken sık sık biberli yoğurt yerdim. Ne yesem kilo almıyorum diye sevinirdim. Bu sene öğrendim. Meğer baya etkiliymiş bu yoğurt işi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…