Esnek Diyet Arkadaşlığı

Hâla oruç tutuyor musun? Allah kolaylık versin Benim sınav haftam başladı, hayvan gibi yiyip mide bulantıları yaşıyorum. Sinir stres üstümde. Taş koysan avucuma, tuz buz ederim gibi
ah canımm Allah kolaylıklar versinn bilirim çok zor bir an önce atlatasın inş.
ama tabii yemene dikkat ederekkk

ah canımm Allah kolaylıklar versinn bilirim çok zor bir an önce atlatasın inş.
ama tabii yemene dikkat ederekkk
Dün gece fenalaşmaya başladım :) Sabah annemle konuştum, olmazsa uzanırsın birşey değil vs baya telkin verdi teselli etti de kalkıp sınava gittim. Güzel geçti. İyi dileklerin için teşekkür ederim

selam millet 2014 aralık sonlarnda aranza katılmştm 174 boy. 110kg civarı falndm yorum flnda ypmştm ama özgüvn eksiklgi nedenyle genelde yorumları okumayı tercih ediodum .şuan 79 kiloyum 32 kilo vermiş bulnmktym ve hedefim 70 olmak çogu gitti azı kaldı. o yüzden daha pes etmek yok. ben bu yola başlarken milletin başırılrndan etkilenmiştim aynı zamnda da ya onlar yapmş ama ben yapamam asla diodum. ama isteyince başarılıo çok istynce oluo.hepimze kolay gelsin

aa canım hoşgeldin bravo tebriklerrrr çok hoşuma gitti azmin herkese örnek olsunnnn
tekrar aramıza dönmek istermisin??

Helal sana, biz daha şu kadar kiloyu veremedik.

Ay hayran kaldım şuan ya nasıl başardın anlat paylaş klasik olsada senin ağzındanda duyalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…