- 24 Temmuz 2013
- 772
- 1.254
- 133
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #11.941
Bugün başla işte :) brokoli haşla biraz da tavuk, yanına da yoğurt. Güzel öğün. Hepsinden az az ye, akşam hava kararınca bişey atma ağzına. Ertesi sabah uyandığında hissettiğin rahatlık devamını getirtecek :)herkese merhaba
maalesef diyet yapamıyorum motivasyonum sıfır başlayamıyorum bir türlü
69.4 üm bitürlü kurtulamadım 69dn
tesekkür ederim denerim tarifini.Bugün başla işte :) brokoli haşla biraz da tavuk, yanına da yoğurt. Güzel öğün. Hepsinden az az ye, akşam hava kararınca bişey atma ağzına. Ertesi sabah uyandığında hissettiğin rahatlık devamını getirtecek :)
benimde en büyük sorunum geceleriiii.....tesekkür ederim denerim tarifini.
akşam yemesem zaten çözülecek de işte iş başarabilmekte
sen kaç kilosun
canım arada bir hepimizin oluyor öyle yoğumnlaşamadığımız kendimizi diyete veremediğimiz dönemler ama hemen toparlayınca sorun kalmıyor hemen bir u dönüşü yapp bak sonraki güzelliği gör inşallahBende de tık yokeylemsevcan 70 .7 aldım mi ne bide haftaya düğün var senin şu çorba diyeti ni yapacagim
57başladım, 55,2civarına düşmüşüm. Kalori saymak çok önemli. İlk haftalarda hızla gidiyor böylecetesekkür ederim denerim tarifini.
akşam yemesem zaten çözülecek de işte iş başarabilmekte
sen kaç kilosun
Aaa birinci oldum1.miz Insane
tebriklerrrr
inşallah canım sen bu gidişle hiç affetmezsin merak etme...Aaa birinci oldumTeşekkürler efendim :) Çok mutlu oldum... Ay sonu da inşallah devam eder :)
waaww süpersin bugün canım maşallahKahvaltı 2 tane haşlanmış yumurta 2 küçük dilim kaşar peynir 5 zeytin 1 dilim ekmek ve adaçayı arada çikolatalı bisküvi ve armut
Ya deme böylebir kurumda çalışıyorum genel sekreter gelecek diye pastalar börekler aldırıldı oda ankaraya görevlendirilmiş. o pastalar börekler bize kaldı gelde yeme şimdiiiiiiiiii
he he aynen yaaaaaaaaaYa deme böyleHani yaşlı teyzelerin günleri olur ya toplanırlar falan, işte o hazırladıkları sofraya dalmak istiyorum
Pepee de bi şarkı var. Yaaaşasın, yemek yemekkkhe he aynen yaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?