Esnek Diyet Arkadaşlığı

Günaydın kızlar :) Ancak uyanabildim ben :) 54küsurlu sayıları yer yer görsem de, siz beni 55,2yazabilirsiniz :)

herkese merhaba
maalesef diyet yapamıyorum motivasyonum sıfır başlayamıyorum bir türlü
69.4 üm bitürlü kurtulamadım 69dn

herkese merhaba
maalesef diyet yapamıyorum motivasyonum sıfır başlayamıyorum bir türlü
69.4 üm bitürlü kurtulamadım 69dn
Bugün başla işte :) brokoli haşla biraz da tavuk, yanına da yoğurt. Güzel öğün. Hepsinden az az ye, akşam hava kararınca bişey atma ağzına. Ertesi sabah uyandığında hissettiğin rahatlık devamını getirtecek :)

tesekkür ederim denerim tarifini.
akşam yemesem zaten çözülecek de işte iş başarabilmekte
sen kaç kilosun

arkadaşlar ben dün yeni duyduğun bir şeye başladım günde 10.000 adım ama ben tabii ancak 1000 adımla başlayabildim evde tempolu yürüdüm telime indirdim adımsayar onunla tespit ettim hafif adımları saymıyor nettende adımsayar siparişi verdim gelecek yakında inşallah onunla devam ederim artık inanın dün yordu beni baya bir bence çok etkili olacak bugünde bu saate kadar 1500 adım atmayı başardım böyle böyle 10.000 adıma ulaşacam inşallah yoksa olmuyor gitmiyor kilolar illaki aktif hareket lazım yakında iyi bir sonuç alacağımı tahmin ediyorum inşallah hevesim kırılmaz

Bende de tık yok eylemsevcan 70 .7 aldım mi ne bide haftaya düğün var senin şu çorba diyeti ni yapacagim
canım arada bir hepimizin oluyor öyle yoğumnlaşamadığımız kendimizi diyete veremediğimiz dönemler ama hemen toparlayınca sorun kalmıyor hemen bir u dönüşü yapp bak sonraki güzelliği gör inşallah

Dün akşam kaçamak yaptım bi bira, biraz cips. Ama kalori sınırımı aşmadım yine de :) Yeni uyandım bi kahve ve kurukayısı ile burdayım Hepimize bol kilo kayıplı günler diliyorum :)

bir kurumda çalışıyorum genel sekreter gelecek diye pastalar börekler aldırıldı oda ankaraya görevlendirilmiş. o pastalar börekler bize kaldı gelde yeme şimdiiiiiiiiii
Ya deme böyle Hani yaşlı teyzelerin günleri olur ya toplanırlar falan, işte o hazırladıkları sofraya dalmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…