- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #11.921
Merhaba :) Az önce geldi aklıma bir bakayım dedim. Nasılsın? :) Ben bugün abur cubur yedim ve midem fena bulanıyor. Kalori sayıyorum ya ilk kez 1100civarı oldu yediklerim :/ Dengesiz evime rağmen 55,3 ve 54,7 arası bişeyim sanırımslmlar bayanlar nerelerdesinizz yaşıyormusunuzzz?
kendi kendime yazışıyorummm
canım 54,7 olan yerde tut tartını ve hep orda kalsın gerisini düşünme yoksa hep ikilemde kalırsın ne gerek var ve bak işte artık az az yiyince ve sağlıklı yiyince abur cuburdan vücur nasıl mahvoluyor gördünmü bende öyeyim işte kaçırdığım günler mahvoluyorum artık vücutta istemiyorMerhaba :) Az önce geldi aklıma bir bakayım dedim. Nasılsın? :) Ben bugün abur cubur yedim ve midem fena bulanıyor. Kalori sayıyorum ya ilk kez 1100civarı oldu yediklerim :/ Dengesiz evime rağmen 55,3 ve 54,7 arası bişeyim sanırım
Ya dün akşam felaket oldu midem, en son yediklerimi malesef çıkardım :S bin kaloriye yakın yiyorum genelde, hatta 700-800 le başlamıştım :) kocam sağolsun dün abur cuburu doldurup gelince tutamadım kendimi ilk kez ve olan oldu :) bi de 57ile başladım bakalım güzel gidiyor. Bikini zamanına yetişirim diye düşünüyorum :)))canım 54,7 olan yerde tut tartını ve hep orda kalsın gerisini düşünme yoksa hep ikilemde kalırsın ne gerek var ve bak işte artık az az yiyince ve sağlıklı yiyince abur cuburdan vücur nasıl mahvoluyor gördünmü bende öyeyim işte kaçırdığım günler mahvoluyorum artık vücutta istemiyor
Bugünün öğünlerini çorbayla geçiştirirsen biraz daha rahatlarsın sanırım.Hepinize güzel bir haftasonu dilerim ben temizlik yapıyorum hiç dikkat etmedim üstelik regl oldum ..bide burayı takip etmeyinc e hemen bosveriyorum yarın tartida fazla çıkacağım ..Haftasonu hepten diyet bitti ne varsa yedim daha da gözüm aç
Tarçınlı suyu bende deneyim benimde mide hassas limonlu suyu kaldirmiyorLimonlu su herkese çok iyi geliyor ya fidan gibi olan ne göbekliler biliyorum :) Ben de denedim ama ikinci gün iflas etti midem kaldırmıyor, hasta benimki malesef. Ben de tarçınlı suyla geziyorum. İyi geldiğini söyleyebilirim :)
Benden bi tane daha :) ne greyfurt ne limon... Mide kaldırmıyor. Benim eşim de yazda bol bol greyfurt suyu içer, göbeği varsa kalmaz gider hemen ama ben içemiyorum :)Tarçınlı suyu bende deneyim benimde mide hassas limonlu suyu kaldirmiyor
ay inşallah güzel bir sonuçla uyanırsın canımm heyecanın boşa çıkmazzSabaha az kaldı kızlar... Heycan dorukta
Biz gene kendimizi kırıyoruz tık yokKızlar 7 aydır görüşmediğim arkadaşımla görüştüm dün.
Kızı gördüm şok oldum 20 kilo vermiş nasıl bi farklı olmuş yaaa
Naptın dedim spor felanda yapmamış sadece ekmeği kestim akşamları yemeyorum dedi 6-7 gibi en son öğünü yiyorum dedi.
Darısı isteyen herkese. Ve suratı aynıydı hiç değişmemiş çökmemiş.
Ay ne güzelKızlar 7 aydır görüşmediğim arkadaşımla görüştüm dün.
Kızı gördüm şok oldum 20 kilo vermiş nasıl bi farklı olmuş yaaa
Naptın dedim spor felanda yapmamış sadece ekmeği kestim akşamları yemeyorum dedi 6-7 gibi en son öğünü yiyorum dedi.
Darısı isteyen herkese. Ve suratı aynıydı hiç değişmemiş çökmemiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?