- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.522
- 528
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #13.761
Bence tarçınlı süt ben de içsem ama üşeniom bugğn bittim benYine de açım. Bugün spor da yapamadım. Dün deli gibi hoplayıp zıplayınca ayaklarım göçmüş resmen. Sence tarçınlı süt içsem mi yoksa sadece tarçın mı yiyeyim suyla.
İçtim bile. 1500 ü geçtim heyyooBence tarçınlı süt ben de içsem ama üşeniom bugğn bittim ben
Suyu az içmişsin kuzum. Neyse bugün kaçamak günümüz. Yarın tekrar başlıyoruz. Yarın ki hedef 1200 kal olsun mu8 şubat Çarşamba
Kahvaltı
Patatesli pastane poğaçası 170
Tek şekerli çay 11
Öğle
Yarım porsiyon İskender 470
Fırın sütlaç 286
Akşam yemeğini bekleyemeden ara diyelim
Form portakallı 123
Form yaban Mersinli kakaolu 129
Akşam
3 dilim uno Çavdarlı buğdaylı (artık bunu yicem çok tahılının tanesi 77 ken bunun 70 hahaaaa)
Tavsiye ederim
3 adet fırında but baharatlı 887
4 kaşık pirinç pilavı 88
1 bardak ayran 76
Ekstralar
16 dakika düşük tempo yürüyüş
3 fincan Türk kahvesi
1 yeşil çay
Su 5
Çok sinirliyimmmmmm
Sadece 20 dakika bulaşık yıkayıp yatçam aahhh ahhhhhh
2450 kalori meyveli yoğurt yiyesim var yok mu arttıran
Aah ahh şaka bi yana ğzüldüm ama olsun benim kadar batmamışsın ama tarçınlı sütü saymıcan kaloriden o ekstra bişeyİçtim bile. 1500 ü geçtim heyyoo
Evet az içtim aah ahhSuyu az içmişsin kuzum. Neyse bugün kaçamak günümüz. Yarın tekrar başlıyoruz. Yarın ki hedef 1200 kal olsun mu
İyi sevindim tatlı yemediğine. Ses vermeyince biz de heralde regl dönemi tatlıya saldırdı dedik. Ama sen bugün hepimizden daha iyi uydun diyetine galiba. İlk gün başarılı oldu senin içinKizlar yelek oruyorumm ben
Activia hergün yemiyosun dimi. Bağırsak floranı tembelleştirir hergün yemen. Çok şişkin hissettiğinde yada kabızlık sorunun olduğunda ye activiayı
ay sevindim benden beterleri varmışşşş gene ben 1700 lerde kaldımmm....8 şubat Çarşamba
Kahvaltı
Patatesli pastane poğaçası 170
Tek şekerli çay 11
Öğle
Yarım porsiyon İskender 470
Fırın sütlaç 286
Akşam yemeğini bekleyemeden ara diyelim
Form portakallı 123
Form yaban Mersinli kakaolu 129
Akşam
3 dilim uno Çavdarlı buğdaylı (artık bunu yicem çok tahılının tanesi 77 ken bunun 70 hahaaaa)
Tavsiye ederim
3 adet fırında but baharatlı 887
4 kaşık pirinç pilavı 88
1 bardak ayran 76
Ekstralar
16 dakika düşük tempo yürüyüş
3 fincan Türk kahvesi
1 yeşil çay
Su 5
Çok sinirliyimmmmmm
Sadece 20 dakika bulaşık yıkayıp yatçam aahhh ahhhhhh
2450 kalori meyveli yoğurt yiyesim var yok mu arttıran
ah canım boyut olayını nasıl yapacan onu bilemedimKizlar buraya foto nasil atabilirim boyut nedeni ile olmuyor diyor
Hmm neyse öyleyse saglik olsunah canım boyut olayını nasıl yapacan onu bilemedim
İyi gecelerrrrben bugün bittim yarın 1200 inşallah hepinize iyi geceler byyyy
Ne boyutu buah canım boyut olayını nasıl yapacan onu bilemedim
Kizlar yelek oruyorumm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?