- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.522
- 528
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #14.001
Motivasyonunuzu düşürmemek için diyemedim benim de yiyesim var ama öyle günde 2000 kaloriyle ancak çok şişmanlar ve normalde aşırı yiyenler kilo verirO zaman bende atıştırsam mı ki. Off bugün sırf yerim diye arkadaşlarla çıkmadım dışarı ama yiyesim var bişeyler. İki kayısı yesem mi
Sekiz dakika sora cevap verdim hayır yeme bugünlük sabret emeklerimiz boşa gider bak ben de yemiyomBana bişey demediniz. Demekki yiyebilirim yiycem yaa banane. Canım tatlı istiyiiii. Ben mens olcam galiba
Seninle sözleşmedik die sana sormadım aklımdan geçtin sadeceListeler de mi paylasiliyodu, bunu öğrendiğim iyi oldu. Hemen ekleyeyim.
Hayir olamaz kesinlikle bana da dun birakmadinizBana bişey demediniz. Demekki yiyebilirim yiycem yaa banane. Canım tatlı istiyiiii. Ben mens olcam galiba
Iyi yapmışsınız. Ben yine de paylasayim da denetim olsunSeninle sözleşmedik die sana sormadım aklımdan geçtin sadece
Biz dün bugün 1200 yapıcaz demiştik
Ben dün 3000 e yaklaşınca telafi etmek istedik beraberce
Olsun 1399 nesi kötüAksam yemegi kuru fasulye porsiyonunu eşim koydu bitsin diye, bi dolu tabak oldu o yuzden 2 kase yazdim
Yemedim. Bir besmele çekip su içtim. 10 kadarda durduğum yerde adım attım. Geçti birazSekiz dakika sora cevap verdim hayır yeme bugünlük sabret emeklerimiz boşa gider bak ben de yemiyom
Ben de ilk ama bi anda bisürü zayıflama formuna baktım burda tek motive olduğum yer burası eminim sen de heryeri gezsen de burayı seversin ancaIyi yapmışsınız. Ben yine de paylasayim da denetim olsunne kadar cabuk adapte olursam o kadar iyi :) ilk defa bir foruma kaydoldum ve ilk defa tanımadığım insanlara en ozelimi açıyorum o yuzden bi an once şu tedirginliği atmaliyim ustumden canim :*
Gözünü seviyim yemeYemedim. Bir besmele çekip su içtim. 10 kadarda durduğum yerde adım attım. Geçti biraz
YuppiYaptim.profil fotomu
Aynennn nHayir olamaz kesinlikle bana da dun birakmadiniz
Ayy ne var onda on kilo gören de 30 kilo sanırBu arada 78den 68 e düşen gunyil adli uyeymis. Büyük başarı gercekten takdir ettim. Darisi basimaaa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?