- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.522
- 528
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #14.061
Hemen su iç iki bardak ılık su. Biraz evde yürü koridorda filan. Yine geçmezse camı aç derin derin nefes al ver.Sabah olsun depremsiz tabi kahvaltı yapçam ölüyorum yaaa ben böyle dayanamam imkansız
Bugün emeğim gitmesin dedim ama olucak gibi diil napıcam ben yaaa
Hazırım 1300! Ama ben adet olucağım için çok şiştim ya
Hemen su iç iki bardak ılık su. Biraz evde yürü koridorda filan. Yine geçmezse camı aç derin derin nefes al ver.
Hayır aç değilsin. Beynin seni kandırıyo. Yeterince yedin ve doydun toksun.prensesinannesi kaçta kapadın yaz artık çıldırıyorum açlıktan eşim gelince yicem demiştin yaa
YalancıHayır aç değilsin. Beynin seni kandırıyo. Yeterince yedin ve doydun toksun.
Şu olumlamaları sadece yarın için olumlasakOlumlamalar!! Canlarım şimdi aşağıdaki olumlamaları mümkünse sesli olarak okuyoruz
Ben yarın 1300 kaloriyi geçmiyecem
Ben bu limitle doyabilirim.
Ben kendimi tok hissedebilirim
Benim için bunu başarmak çok kolay
Ben zayıflayacağım
Ben çok sağlıklı olacağım
Ben ideal kilomla mutlu olacağım.
Ben bunu yapabilirim
Sut icsen bir bardak yada sekersiz turk kahvesi yesilcaySabah olsun depremsiz tabi kahvaltı yapçam ölüyorum yaaa ben böyle dayanamam imkansız
Bugün emeğim gitmesin dedim ama olucak gibi diil napıcam ben yaaa
Yarın denerim bu saatlerde şimdi yapamıcam çok sağolSut icsen bir bardak yada sekersiz turk kahvesi yesilcay
Şuandan itibaren cicim. Bu arada ilk cümle yanlış olmuştu düzelttim. ÖzürŞu olumlamaları sadece yarın için olumlasak
Yarına odaklansak diorum
HNgi cümleŞuandan itibaren cicim. Bu arada ilk cümle yanlış olmuştu düzelttim. Özür
Ben yarın 1300 kaloriye kadar yiyeceğim.HNgi cümle
Tamam tahmin etmiştimBen yarın 1300 kaloriye kadar yiyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?