- 15 Haziran 2010
- 9.173
- 5.427
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #14.101
Kim tutar bizi!!!!!!bakın bir günönce 58.5 i görmüş olan ben şişkinliklerim gitti rglımda geçiyor ondanda olsa gerej 57.600 ü görmek nasip oldu çok şükür hayde breeeee çıkalım gene meydanlaraaa zafer tümden bizim olsunnn canlarrr...
tartıyı her zaman aynı yerde tutmak gerekiyor canım 1 cm bile kaysa farkedebiliyor ondanda olabilir gece kaçırdıysan geç vakitte bişeyler atıştırdıysan ondanda olabilir pardon yemedim demiştin canım ok olabilir vcudun herzamanki durumuda bir olmuyor su toplamış falan olabiliyor dikkat etmeye devam et canımŞimdi kan sonuçlarıma da baktım. Herşey normal gözüküyo. Şeker kolesterol tiroid vitamin mineral... nerde hata yapıyorum
Yoksam tartı mı yanlış
Kendime doğru düzgün bir tartı alıcam. Bence bizim asmdeki kafayı yemiştartıyı her zaman aynı yerde tutmak gerekiyor canım 1 cm bile kaysa farkedebiliyor ondanda olabilir gece kaçırdıysan geç vakitte bişeyler atıştırdıysan ondanda olabilir pardon yemedim demiştin canım ok olabilir vcudun herzamanki durumuda bir olmuyor su toplamış falan olabiliyor dikkat etmeye devam et canım
evet canım ondaki sorundan kaynaklanıyordurKendime doğru düzgün bir tartı alıcam. Bence bizim asmdeki kafayı yemiş
Mens olucam dedin yaa ondan kaynakli olabilirKendime doğru düzgün bir tartı alıcam. Bence bizim asmdeki kafayı yemiş
günaydın canım hoşgeldin kahvaltını yaptınmı neler yedin?Gunaydin herkesee
Bunu yaptiniz mi hic
ben yaptım ve etkisi oldugunu gördüm aşırı değil ama daha hızlı verdiriyor yani yeyip yeyip yaptınmı hiç bir şeyin hiç bir faydası yok ama dikkat ettinmi o zaman işte etki ediyor...Bunu yaptiniz mi hic
tabiikii kesinlikle olurrrZaten 1300-1400 gidiyoruz. O zaman yapabiliriz galiba etkili olur di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?