- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.522
- 528
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #15.421
Ne güzel sen zayıfla ben sora sana yetişirim inşallahKızlaarr yarım kilo daha gitmiş. 83.8e düştüm.
iştecanım durumunun tıptaki yorumu iyiki bir doktorumuz var oleyyyyyy @rumeysa3 sağol varolGünaydın herkese.
Otagininhatunu öncelikle tekrar geçmiş olsun. Endişelenme sakin ol. İlk haftalarda parlak kırmızı renk kanama gebeliğinin sağlıksız olduğunu yani yüksek ihtimal bebeğinin bir kromozomal bozukluğu olduğunu gösterir. Doğal seleksiyon diye birşey var. Bizim vücudumuz hasta olanı istemez sağlıklı olanı kabul eder. Eğer bebeğin sağlıklıysa zaten tutunacaktır. Allah korusun düşük olursa da bebeğinin büyük ihtimalle kromozomal bozukluğu vardı. Şuanda duygusal düşünüyosun ama hasta bir bebekle yaşamak hem bebek için hemde senin için o kadar zor ki. Eğer Allah korusun düşük olursa da hiç üzülme canım sonuçta gebe kalabiliyosun.
Bu bir hafta bekle bol bol dinlen. Hatta pazartesi günü git tekrar bir bhcg değerine baktır. Yükselme veya düşme var mı takip et. Hiç canını sıkma. Takdir herzaman Allah'ındır. Bizim hiç bir canlıyı yaşatma kudretimiz yok. Dualarım seninle...
kesinikle katılıyorum bebeğimmmmBenim var da her an her konuyu herkesle konusmak istemiyorum bazen. Mesela bu hamilelik konusu riskli bi durum olduğu icin acmadim pek kimseye.. Ama size rahatca anlatabildim. Umarım birbirimize destek oluruz hep hep.. Bosver hem tiki arkadaslari onlar en ufak yanlışını yüzüne vururlar. Burda ne kimse hesap sorar ne de sen kimseye hesap verirsin. Bence en özgür olduğumuz yer burasi
Ben o kadar da katılmıorumkesinikle katılıyorum bebeğimmmm
Canım şeker için aç karnına gitmen lazım. Tiroidlerine de baktır.Buradaki hastanede kadın doğum yok boşuna zaman kaybı olur ben kararımı verdim
Yakında bi ilçe var oraya gidicem direkt kadın hastalıkları ve doğum bölümü var
Bakalım nollcak
Aynn ymk yemicem ama istediğim saatte bakarlar. Mı öğlene kadar mıCanım şeker için aç karnına gitmen lazım. Tiroidlerine de baktır.
Ne kadar kazık varsa hepsini yedim gerçek dünyada. O yüzden 50m den öteye yaklaştırmıyorum kimseyi. Tek başıma çok daha mutluyumBen o kadar da katılmıorum
Tamam burası tabiki de çok iyi ama
Gerçek dünyada arkadaşsız olmaz ben yapamam yani
Öğleden sonra da bakarlar ama sonuç pazartesiye kalır. Sabah verirsen öğleden sonra sonucunu gösterirsin. Bence git ver şimdiAynn ymk yemicem ama istediğim saatte bakarlar. Mı öğlene kadar mı
Ben de onu düşünüyorum işte eşim haklı olarak uyucak sabah sekizde geldiÖğleden sonra da bakarlar ama sonuç pazartesiye kalır. Sabah verirsen öğleden sonra sonucunu gösterirsin. Bence git ver şimdi
Hiç strese girme ya bunda bişey yok. Sen git ver. Öğleden sonra sonuç gösterme kısmına eşin de katılır. Oldu bittiBen de onu düşünüyorum işte eşim haklı olarak uyucak sabah sekizde geldi
Kırk yılda bir iZin aldım beklemek bana da mantıksız gelio
Öğlen uyandığında götürürsün beni demiştim
Ben gidiyim gerçekten sonuçta iZin aldım
Çıkışta beni alır olmazsa
Ne zor hayat yaa strese girdim
Tamam gerçi gitmem de bi saati bulcam beklemesi yol falan keşke 8de çıksaydım evden bunlar hep aptaşlıktanHiç strese girme ya bunda bişey yok. Sen git ver. Öğleden sonra sonuç gösterme kısmına eşin de katılır. Oldu bitti
Sağol günaydınGunaydinn mutlu gunler
GünaydınnGunaydinn mutlu gunler
Evet ben de uzulmemeye caliscam cunku tutuanamazsa sagliksizdir bilcem. Hep gonlumuzdekini hayirla ver diye dua ediyoruz Rabbe. Cok teşekkür ederim yorumlarina canim benim. Kendimi alistirmamaya calisiyorum. Ama bi yandan da acaba diyorum. Biraz fazla onemsiyorum galiba... Neyse dinleneyim bsi dusunmeyeyim en iyisi.Günaydın herkese.
Otagininhatunu öncelikle tekrar geçmiş olsun. Endişelenme sakin ol. İlk haftalarda parlak kırmızı renk kanama gebeliğinin sağlıksız olduğunu yani yüksek ihtimal bebeğinin bir kromozomal bozukluğu olduğunu gösterir. Doğal seleksiyon diye birşey var. Bizim vücudumuz hasta olanı istemez sağlıklı olanı kabul eder. Eğer bebeğin sağlıklıysa zaten tutunacaktır. Allah korusun düşük olursa da bebeğinin büyük ihtimalle kromozomal bozukluğu vardı. Şuanda duygusal düşünüyosun ama hasta bir bebekle yaşamak hem bebek için hemde senin için o kadar zor ki. Eğer Allah korusun düşük olursa da hiç üzülme canım sonuçta gebe kalabiliyosun.
Bu bir hafta bekle bol bol dinlen. Hatta pazartesi günü git tekrar bir bhcg değerine baktır. Yükselme veya düşme var mı takip et. Hiç canını sıkma. Takdir herzaman Allah'ındır. Bizim hiç bir canlıyı yaşatma kudretimiz yok. Dualarım seninle...
aynen katılıyorum çok arkadaşım var ama özel konulara hiç biriyle girmiyorum sonra iyi olmuyor çünkü, hayatımda varlar ama işte öyle varlar belirli bir mesafe hepsiyle var...Ne kadar kazık varsa hepsini yedim gerçek dünyada. O yüzden 50m den öteye yaklaştırmıyorum kimseyi. Tek başıma çok daha mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?