Esnek Diyet Arkadaşlığı

Eşim gececi yaa
Sabah geldi
Öğlen uyanır uyuyo şimdi beraber gidicez
Aslında benim şimdiden gitmem gerek içim içimi yiyo yani vakit daralıo
Bazı tahlilleri de öğleden sonra yapmazlar die korkuyorum
Gitmişken şekerime de baktıracam çok acıkıyorum ve kitleniyorum açıklığımda
Peki şekere nasıl bakılıo
Tahlille mi
Ve tahlil aç karnına mı
Saati var mı

Tahliller öğleden sora yapılmıo die biliyorum ama ben de film falan çektiririm dimi
Hiç anlamıyorum nereye nasıl başvuracağımı
Hastaneye gidip nereye başvurucam ki
Danışmaya kadın doğum dicem dimi
Dahiliye anlamaz ki
Anlamadım bu işi

iştecanım durumunun tıptaki yorumu iyiki bir doktorumuz var oleyyyyyy @rumeysa3 sağol varol

kesinikle katılıyorum bebeğimmmm

Öğleden sonra da bakarlar ama sonuç pazartesiye kalır. Sabah verirsen öğleden sonra sonucunu gösterirsin. Bence git ver şimdi
Ben de onu düşünüyorum işte eşim haklı olarak uyucak sabah sekizde geldi
Kırk yılda bir iZin aldım beklemek bana da mantıksız gelio
Öğlen uyandığında götürürsün beni demiştim
Ben gidiyim gerçekten sonuçta iZin aldım
Çıkışta beni alır olmazsa
Ne zor hayat yaa strese girdim

Hiç strese girme ya bunda bişey yok. Sen git ver. Öğleden sonra sonuç gösterme kısmına eşin de katılır. Oldu bitti

Hiç strese girme ya bunda bişey yok. Sen git ver. Öğleden sonra sonuç gösterme kısmına eşin de katılır. Oldu bitti
Tamam gerçi gitmem de bi saati bulcam beklemesi yol falan keşke 8de çıksaydım evden bunlar hep aptaşlıktan
Ok o zaman sağol ben hazırlanıp çıkıorım teli şarja takım yolda yazarım size

Evet ben de uzulmemeye caliscam cunku tutuanamazsa sagliksizdir bilcem. Hep gonlumuzdekini hayirla ver diye dua ediyoruz Rabbe. Cok teşekkür ederim yorumlarina canim benim. Kendimi alistirmamaya calisiyorum. Ama bi yandan da acaba diyorum. Biraz fazla onemsiyorum galiba... Neyse dinleneyim bsi dusunmeyeyim en iyisi.

Ne kadar kazık varsa hepsini yedim gerçek dünyada. O yüzden 50m den öteye yaklaştırmıyorum kimseyi. Tek başıma çok daha mutluyum
aynen katılıyorum çok arkadaşım var ama özel konulara hiç biriyle girmiyorum sonra iyi olmuyor çünkü, hayatımda varlar ama işte öyle varlar belirli bir mesafe hepsiyle var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…