- 9 Şubat 2017
- 141
- 138
- 23
- 36
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #15.441
Yaa eylemcim cokkk teşekkür ederim. Eger saglikliysa sıkı sıkı tutunsun inşallahcanım bugün senin haberinle çok mutlu uyandım Allahım o bebeğin sana tutunmasını ve hiç kopmamasını nasip etsin inş. birde kucagına alıp misslerr gibi kokusunu içine çekmeyi inan o nasip olduktan sonra dünyadaki başka hiç bişeyin o kadarda öneminin olmadığını anlıyorsun. canım çok sevindim herşey gönlünce olsun güzel haberlerini bize yazmayı unutma haaa merakta bırakma bizi
senin halini çok iyi anlıyorum canım bende zamanında nasıl dualar etmiştim Allahım ne olur nasip et diye şimdi günlerin saatlerin hatta dakikaların bile öyle önemi varki sanki hiç geçmiyor zaman duruyor gibi geliyor seni çok iyi anlıyorum biz ne desek boş inşallah hayırlıdır sağlıklıdır ve sımsıkı tutunur sana diye dua edelimmmEvet ben de uzulmemeye caliscam cunku tutuanamazsa sagliksizdir bilcem. Hep gonlumuzdekini hayirla ver diye dua ediyoruz Rabbe. Cok teşekkür ederim yorumlarina canim benim. Kendimi alistirmamaya calisiyorum. Ama bi yandan da acaba diyorum. Biraz fazla onemsiyorum galiba... Neyse dinleneyim bsi dusunmeyeyim en iyisi.
Hemen de astın biçtin kendini haa. Olur öyle şeyler büyütecek bişey yok bundaHerzamanki halim
Neyi doğru ve zamanında yaptım ki ziyan
Sana laf attım hiç oralı olmadınBenimle de ilgilenin lutfenn
Gormedim hicc ahh canimSana laf attım hiç oralı olmadın
Yaa görmezsin tabi. Otagininhatununu görürsün amaGormedim hicc ahh canim
Uzun uzun yazmis yaa ondan: (Yaa görmezsin tabi. Otagininhatununu görürsün ama
YAlancıHemen de astın biçtin kendini haa. Olur öyle şeyler büyütecek bişey yok bunda
Oooo çok beğendim bunuSana laf attım hiç oralı olmadın
Senin derdin yok ki şuan herkes kendi derdine düşüyo ben de dahilBenimle de ilgilenin lutfenn
Hiç yoktan iyidirBen varim.istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?