- 9 Şubat 2017
- 141
- 138
- 23
- 36
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #15.401
Aynen cok ziplama. Ben bi haftaya kadar ip atliyodum. Cumartesi günü bowling e gittim. Belki de ondandir kanamam bilmiyorum:/Ben de biraz da ondan dans etmiom tutmaz yoksa tepinirsem
Bişey diil ne demek....
Rahatladıysan ne mutlu bana
Sonra yüz kere zayıflarsın düşünme
Ben de ondan tınlamıyorum
Hayırlısıyla bebeğin olsun da yat nollcak
Ama hayırlısıysa olsun
Teşekkürler ben de kendimi çok beğeniom aslında
Ayy maşallah Rabbim sihhatle kolayca kucagina aldirsin inşallah:)Allahin duasi olur insallah .. benim.kuzenim.ilk.hamileligi bos kese gebeligi idi doktor ona 3 ay icinde hamile kalman mucize olur demisti oda 1 ay sonra hamile kaldi nasibi ozamanmis demekki simdi.4 aylik.hamile
Ben emziriyorumm ama hala sismanimAynen cok ziplama. Ben bi haftaya kadar ip atliyodum. Cumartesi günü bowling e gittim. Belki de ondandir kanamam bilmiyorum:/
Vee hamilelik boyunca tabi ki diyet rafa kalkacak ölçülü olarakhele ki araştırınca ogrendim, 1 ml anne sutu 3 kalori yaktiriyomus. Yani gunluk 1000 kalorinin üstünde yakiyomussun bu muhteşem bi egzersiz di mi ama :) yani hamileysem bi hafts sonra biraz isleri gevşek tutabilirim.
AmnAyy maşallah Rabbim sihhatle kolayca kucagina aldirsin inşallah:)
Yoo hic artniyetli olmadim sana ve bu gruptaki diger herkese karsi. Hic oyle dusunmem. Aksine biliyorum benimle empati yapıp uzuldugunuzu ve teselli etmek istediğinizi. Bu da beni gercekten iyi hissettiriyor. Hic birinizi tanimiyorum ama icimden geciriyorum Allah razi olsun sizden diye... Iyi ki bi sebeple gelmisim bu gruba...Kendini.uzme derken aslinda cekiniyorum simdi sana gore benim burdan konusmam kolay gelebilir ama inan destek olsun diye boyle konusuyorumm canini sikarsam litfen soylee
Sen bu bilincle emzir bak olacak merak etmeBen emziriyorumm ama hala sismanim
Bende cok yanlizim.aslinda arkadasim.dostum yoktur mesela hani tiki kizlar oluyor birseyi olunca hemen arkadasini arayip heyecanla konusan benim oyle yok bende bu sebebden aslinda buradayim.umarim kalici arkadasliklar edinebiliriz buradannYoo hic artniyetli olmadim sana ve bu gruptaki diger herkese karsi. Hic oyle dusunmem. Aksine biliyorum benimle empati yapıp uzuldugunuzu ve teselli etmek istediğinizi. Bu da beni gercekten iyi hissettiriyor. Hic birinizi tanimiyorum ama icimden geciriyorum Allah razi olsun sizden diye... Iyi ki bi sebeple gelmisim bu gruba...
Ayy ne bilimm yaa hamilelikte 30 kilo aldimm ve cok uzgunum bu kadar kiloyu nasil aldim.diyeeSen bu bilincle emzir bak olacak merak etmefazla yeme istegin de belki ondan olabilir canim. Cok efor sarfediyosan...
Benim var da her an her konuyu herkesle konusmak istemiyorum bazen. Mesela bu hamilelik konusu riskli bi durum olduğu icin acmadim pek kimseye.. Ama size rahatca anlatabildim. Umarım birbirimize destek oluruz hep hep.. Bosver hem tiki arkadaslari onlar en ufak yanlışını yüzüne vururlar. Burda ne kimse hesap sorar ne de sen kimseye hesap verirsin. Bence en özgür olduğumuz yer burasiBende cok yanlizim.aslinda arkadasim.dostum yoktur mesela hani tiki kizlar oluyor birseyi olunca hemen arkadasini arayip heyecanla konusan benim oyle yok bende bu sebebden aslinda buradayim.umarim kalici arkadasliklar edinebiliriz buradann
27 yaşındayım ve 79 kiloyum canim. Aslinda iyice zayiflayip oyle hamile kalmakti niyetim ama su an tek önemli olan icimdeki bebis saglikliysa tutunmasi... İnsanın gözü baska bsi görmüyormus. Ne değişik duygu Allahim...Kac yasindasinnn.bu arada ve kac kilosunn
Hic dert etme yavas yavas verirsin. Bence sen yine devam et 1000 kaloriye. Bakalim 27sine ne kadar değişim olacak. Ne kadar direncli olursa olsun bi kırılma yeri olacak ve o kilolar gidecek yeter ki yilma! Guclu olAyy ne bilimm yaa hamilelikte 30 kilo aldimm ve cok uzgunum bu kadar kiloyu nasil aldim.diyee
canım bugün senin haberinle çok mutlu uyandım Allahım o bebeğin sana tutunmasını ve hiç kopmamasını nasip etsin inş. birde kucagına alıp misslerr gibi kokusunu içine çekmeyi inan o nasip olduktan sonra dünyadaki başka hiç bişeyin o kadarda öneminin olmadığını anlıyorsun. canım çok sevindim herşey gönlünce olsun güzel haberlerini bize yazmayı unutma haaa merakta bırakma bizi27 yaşındayım ve 79 kiloyum canim. Aslinda iyice zayiflayip oyle hamile kalmakti niyetim ama su an tek önemli olan icimdeki bebis saglikliysa tutunmasi... İnsanın gözü baska bsi görmüyormus. Ne değişik duygu Allahim...
Ben emziriyorumm ama hala sismanim
Ben de 5 aylık evliyim illa sorun var diyemem ama istiyom evet ben de bugğn hastaneye gidicemSenin çocukistedigini yeni ogrendim
Aynen yaaa canımmm benimmmmAynen cok ziplama. Ben bi haftaya kadar ip atliyodum. Cumartesi günü bowling e gittim. Belki de ondandir kanamam bilmiyorum:/
Vee hamilelik boyunca tabi ki diyet rafa kalkacak ölçülü olarakhele ki araştırınca ogrendim, 1 ml anne sutu 3 kalori yaktiriyomus. Yani gunluk 1000 kalorinin üstünde yakiyomussun bu muhteşem bi egzersiz di mi ama :) yani hamileysem bi hafts sonra biraz isleri gevşek tutabilirim.
Kız kanki burda mısın senAynen yaaa canımmm benimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?