Esnek Diyet Arkadaşlığı

Aynen cok ziplama. Ben bi haftaya kadar ip atliyodum. Cumartesi günü bowling e gittim. Belki de ondandir kanamam bilmiyorum:/
Vee hamilelik boyunca tabi ki diyet rafa kalkacak ölçülü olarak hele ki araştırınca ogrendim, 1 ml anne sutu 3 kalori yaktiriyomus. Yani gunluk 1000 kalorinin üstünde yakiyomussun bu muhteşem bi egzersiz di mi ama :) yani hamileysem bi hafts sonra biraz isleri gevşek tutabilirim.

Ben emziriyorumm ama hala sismanim

Kendini.uzme derken aslinda cekiniyorum simdi sana gore benim burdan konusmam kolay gelebilir ama inan destek olsun diye boyle konusuyorumm canini sikarsam litfen soylee
Yoo hic artniyetli olmadim sana ve bu gruptaki diger herkese karsi. Hic oyle dusunmem. Aksine biliyorum benimle empati yapıp uzuldugunuzu ve teselli etmek istediğinizi. Bu da beni gercekten iyi hissettiriyor. Hic birinizi tanimiyorum ama icimden geciriyorum Allah razi olsun sizden diye... Iyi ki bi sebeple gelmisim bu gruba...

Bende cok yanlizim.aslinda arkadasim.dostum yoktur mesela hani tiki kizlar oluyor birseyi olunca hemen arkadasini arayip heyecanla konusan benim oyle yok bende bu sebebden aslinda buradayim.umarim kalici arkadasliklar edinebiliriz buradann

Bende cok yanlizim.aslinda arkadasim.dostum yoktur mesela hani tiki kizlar oluyor birseyi olunca hemen arkadasini arayip heyecanla konusan benim oyle yok bende bu sebebden aslinda buradayim.umarim kalici arkadasliklar edinebiliriz buradann
Benim var da her an her konuyu herkesle konusmak istemiyorum bazen. Mesela bu hamilelik konusu riskli bi durum olduğu icin acmadim pek kimseye.. Ama size rahatca anlatabildim. Umarım birbirimize destek oluruz hep hep.. Bosver hem tiki arkadaslari onlar en ufak yanlışını yüzüne vururlar. Burda ne kimse hesap sorar ne de sen kimseye hesap verirsin. Bence en özgür olduğumuz yer burasi

Ayy ne bilimm yaa hamilelikte 30 kilo aldimm ve cok uzgunum bu kadar kiloyu nasil aldim.diyee
Hic dert etme yavas yavas verirsin. Bence sen yine devam et 1000 kaloriye. Bakalim 27sine ne kadar değişim olacak. Ne kadar direncli olursa olsun bi kırılma yeri olacak ve o kilolar gidecek yeter ki yilma! Guclu ol

canım bugün senin haberinle çok mutlu uyandım Allahım o bebeğin sana tutunmasını ve hiç kopmamasını nasip etsin inş. birde kucagına alıp misslerr gibi kokusunu içine çekmeyi inan o nasip olduktan sonra dünyadaki başka hiç bişeyin o kadarda öneminin olmadığını anlıyorsun. canım çok sevindim herşey gönlünce olsun güzel haberlerini bize yazmayı unutma haaa merakta bırakma bizi

Günaydın herkese.
Otagininhatunu öncelikle tekrar geçmiş olsun. Endişelenme sakin ol. İlk haftalarda parlak kırmızı renk kanama gebeliğinin sağlıksız olduğunu yani yüksek ihtimal bebeğinin bir kromozomal bozukluğu olduğunu gösterir. Doğal seleksiyon diye birşey var. Bizim vücudumuz hasta olanı istemez sağlıklı olanı kabul eder. Eğer bebeğin sağlıklıysa zaten tutunacaktır. Allah korusun düşük olursa da bebeğinin büyük ihtimalle kromozomal bozukluğu vardı. Şuanda duygusal düşünüyosun ama hasta bir bebekle yaşamak hem bebek için hemde senin için o kadar zor ki. Eğer Allah korusun düşük olursa da hiç üzülme canım sonuçta gebe kalabiliyosun.
Bu bir hafta bekle bol bol dinlen. Hatta pazartesi günü git tekrar bir bhcg değerine baktır. Yükselme veya düşme var mı takip et. Hiç canını sıkma. Takdir herzaman Allah'ındır. Bizim hiç bir canlıyı yaşatma kudretimiz yok. Dualarım seninle...

Aynen yaaa canımmm benimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…