- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.522
- 528
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #15.661
Ayy benden öğrenmiş kapmış yineNiye kimse yok yaaa yatıyo mu herkesler. Ben deli gibi kahvaltı yaptım. 540 kalorideyim. Bir koca pide ekmeği gömdüm mideye
Daha da yiyesim var. Offf nerdesiniz ya gdgşnftşilfsoşmdbşiigdddnml
Ayyy çok geçmiş olsun yaa üzüldümrumeysa3 kizim dislerini arabada çarptı ve cok kanadi alt dudagi patlamis disetleride cok kanasi dişleri hasar almismidir
Bnde cok uzuldummm cok kan geldiAyyy çok geçmiş olsun yaa üzüldüm
Durmuştur ama kanama. Biraz şişlik morluk olur sonra geçer merak etme. Biara diş hekiminede gösterirsinBnde cok uzuldummm cok kan geldi
Durdu hamd olsunn allahim kimseyi evladiyla sinamasinnDurmuştur ama kanama. Biraz şişlik morluk olur sonra geçer merak etme. Biara diş hekiminede gösterirsin
Persembeye kadar bekle dedi doktor. Sabredip bekliyorum ne umutlanabiliyorum ne umudu kesebiliyorum. Cumlelerim hep "eger karnimda bi bebek varsa..." ya da " eger gebelik devam ederse.." diye başlıyor... Onun dışında iyiyim inşallah canim. Sen nasılsın? Birakmadin inşallah?Sağol iyisin dimi sen
Aminnn Rabbim sifasini versin inşallah canim yaa...Durdu hamd olsunn allahim kimseyi evladiyla sinamasinn
Cok tskkr ed3rim allah razi olsunnAminnn Rabbim sifasini versin inşallah canim yaa...
Aah ahh şimdi nasılBnde cok uzuldummm cok kan geldi
Bişey olmaz dddşm yaa eylemsevcan da dio dünyayı yesem bş günde anca 300 gram alırsın devamı şişkinlik olduğu için tartıda çok çıkar@galatasaray-86 galatam yaa çok mutsuzum. Çünkü çoook yedim büssürü yedim. Verdiğim kiloları geri almış mıyımdır.
Süt dilimini de benden çalmışsın
Boşver valla bişey olmaz bi günden nolcak
Bırakmadım evetPersembeye kadar bekle dedi doktor. Sabredip bekliyorum ne umutlanabiliyorum ne umudu kesebiliyorum. Cumlelerim hep "eger karnimda bi bebek varsa..." ya da " eger gebelik devam ederse.." diye başlıyor... Onun dışında iyiyim inşallah canim. Sen nasılsın? Birakmadin inşallah?
AminDurdu hamd olsunn allahim kimseyi evladiyla sinamasinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?