Esnek Diyet Arkadaşlığı

Ben de çok açım ne diyim afiyet olsun
Günlerin acısı çıkıo sanırım
Nie böyle olduk yaa
Aynen. Bide ben dün 14:30 dan sonra hiçbişey yemedim sadece bir kase yoğurt ve parmakucu büyüklüğünde ekmek yarım çay kaşığı tahinpekmez. Akşam yemeğim yoktu yani. Resmen açlıktan ölmüş gibiydim sabah. Artık öğünlerimi düzenli yiycem. Birde yürüyüş bandı alıcam eve. Spor sıfır çünkü

Anladım ama yürüyüş bandı zararlı boşver yürüyüş yaparsın

Arkadaşlar kızmayın ama ben diyeti bırakıyorum sanırım
Tamam haftaiçi bu kadar zorlanmıyorum ama
En basitinden ben şimdi iki öğünle kurtulmak istiyorum bugün
Hesapladım beş dilim sucuk iki dilim ekmek biraz kaşarla bi dilim peynir bi tane de yumurta hemen lop 532 oldu
Akşam mercimek çorbası yicem tamam onda da sorun yok ama makarna yaptım dün hangi akla hizmetse e kalmasın die bi tabaklık bile yesem 330 kalori yani bişey yemesem de kurtarmıo

Kalori hesaplamaktan yşyemedim ki
Sucuklu kaşarlı tost yapıl diorum 400 e doyarım
Ama eşimin yanında başka bişey yemicem mi rezillik yani olmuyo böyle
Pazar kahvaltısında eşime eşlik edemedikten sora böyle diyet mş olur
Valla ben bugğn 1000 falan diil 3000 yaparım nu gidişle doymak istiyorum yaa her dakika aklımda yemek var üç dakikada bir abartmıyorum aklımda

Merhaba kizlar. Sakın bırakmayın diyeti bakın biz ne zorluklar atlattik. Diyetin sonunda giyeceginiz o guzel elbisede nasil zarif goruneceginizi düşünün. Şu sıkıntım olmasa size eşlik etmeyi o kadar cok isterdim ki... Bekliyorum sadece ve esim ne getirirse onu yiyorum meyve yogurt yemek tost ne olursa... Cok guzel hazirlamistim alismisti da vücudum... Simdi tek düşündüğüm bu kahverengi akıntının bitip saglikliysa gebeligimin devam etmesi... Sagliktan önemlisi yokmuş...
Ama siz birakmayin olur mu? Ben normale dönünce hamile de olsam 1500-1700 le size eslik edicem inşallah çünkü burası bana cok iyi geliyodu... Ara ara uyuyup ara ara sizi toplu olarak okuyorum. Bu hafta aktif degilim kusura bakmayin e mi? Bu progestan beni uyutup duruyo..

Ben yedim yaaa deli gibi 1356 kalorideyim. İki tabak mercimek lapası bir lavaş ve iki bardak ayran. Benim bugün gitti diyetim. Ama gözümün önü açıldı resmen. Ölmüşüm açlıktan.
Akşam büssürü ip atlıycam zumba yapıcam leslie yapıcam telafi etmek için

Helali hos olsunn

Sağol iyisin dimi sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…