- 22 Ocak 2016
- 1.452
- 1.890
- 83
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #15.861
Bende mutlu olmak çoluk çocuğa karışmak için evlendim. Seni sevdimde güvendimde. Evet .... ya gelme niyetim olmasa neden tayin isteğinde bulundum eşya gönderdim ev dizdik beraber. Benimde güzel hayallerim vardı. Geldim ve gözlerinle gördün bana nolduğunu. Bedenim yaşadı ama ruhum can çekişti. Neden o hale girdiğimi bilmiyorum ama sende şahit oldun ki ne yedim ne içtim ne de uyudum. Bunlar senin gördüklerindi. Birde görmediğin kısmı içimde yaşadıklarım. Sözlerle tarif edemiyorum neden öyle olduğumu da inan bilmiyorum. O sebeple geri geldim buraya. Evet hataydı. Evimde oturmam gerekti neticede. Dağın görünen yüzünde ben hatalıydım kabul ediyorum. Ama birde bunun görünmeyen yüzü var. Orada da senin hatan büyük. Zaman içerisinde birtakım şeyler gördüm duydum. Tek tek girmiycem bunlara. Çünkü nasıl olsa kabul etmiyceksin.canım naapacaksın olan olmuş yapılacak bişey yok gönlünü ferah tut unutur giderler zaman herşeyin ilacı çokmu felaketti anlattığın konu sansasyon falan olacak kadar mı yani?
olan oldu inşallah hakkında hayırlısı olsun arkadaşım,Mesaj buydu
Ayyy rümeysa inanamıyorumKızlaaar ben bir aptalım. Arkadaşımla watsaptam dertleşiyoduk. Eski eşimin yolladığı mesajları ve benim ona verdiğim cevapları ona yazıyodum. İşte bana şunu dedi bende ona böyle dedim gibisinden. Sonra ben o yazışmaları yanlışlıkla işyerindeki gruba da atmışım. Napcam ben ya
Warya bebegimm herseyde bir hayir var belkide bu mesajin bir baskasini cok etkiliycek bundan sonra nasibindeki kisiye veya aracilara nasip olacak hic belli olmaz beklede gor bakalim hicte rezil oluncak biseyde degiltam aksine eski esinin rezilligi senin cektiklerin cikmis ortaya her serde bir hayir vardir biseylere vesile olur belkimmmmmMesaj buydu
Allah yardımcın olsun canım sakın üzülerek vücudunu yıpratma herşey olacağına varıyor sakin ol rahat ol bebeğimBugün çok yoğundum gündem olarak. Yarın eski işimdeki arkadaşlarla buluşucaz şu yanlışlıkla mesajı yolladığım grupla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?