- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.522
- 528
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #16.001
Teşekkürler kankicanKuzum canım kankim özledim seni ♥♥♥
Sen bırakmışmıydın. Ya kız özledim ben seniKizlar bende bugün yeniden basliyorum
Kesinlikle katılıyorumNe güzel bir süru yeni başlangıç. Birbirimize destek olarak hedeflerimize adim adim yaklaşalım insallah.
Bende yapamadım ama bugün tekrar başladımTeşekkürler kankican
Ben de seni özledim
Üzgünüm diyet yapamadığım için
Dönünce yapıcam
Ama araya soğukluk da girdi naapçam bilmiom
Ya ama hiçbirşey yazmiyorsunn. Bırakmadım da disiplinli bir sekilde yapmadimmSen bırakmışmıydın. Ya kız özledim ben seni
Çok yoğunum kuzum siteye giremiyorum.Ya ama hiçbirşey yazmiyorsunn. Bırakmadım da disiplinli bir sekilde yapmadimm
Hmm.anladim ne var ne yok ya elbise almaya gittim 46 neden zor bela oldu moralim çok bozuk.Çok yoğunum kuzum siteye giremiyorum.
maşallahh canım süpersinnnGünaydınlarr. Kızlar ben dün iyi gitim.
Sabah çorba,
Öğlen tavuklu salata
Akşam çorba,köz patlıcan,yine azıcık sebze
3 tane Kuru kayısı
1 saatten fazla yürüyüş.
Bol bol su.
süper gidiyor bebeğim yeni başlangıçlar yaptık kararlı girdik tekrar seni özledik sen neler yaptın?Günaydın arkadaşlar nasılsınız Nası gidiyo diyetler
bu arada bildirimi her pazartesiye çevirdik bilgin olsun canımGünaydın arkadaşlar nasılsınız Nası gidiyo diyetler
Çok teşekkürler ben de sizleri özledim bugün de Ortaköy'e gittik kumpir yediksüper gidiyor bebeğim yeni başlangıçlar yaptık kararlı girdik tekrar seni özledik sen neler yaptın?
Ok demiştin bana da hahabu arada bildirimi her pazartesiye çevirdik bilgin olsun canım
Super. Ben de bundan sonra kalori kalori yazacağımkahvaltım 257 kalori
1.5 dilim tahıllı ekmek
9 zeytin
1.k.k.büy beyaz peynir
1 er şekerli 2 çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?