- 12 Nisan 2009
- 176
- 107
- 303
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #15.981
Canım ellerine sağlık. Önümüzdeki pazartesi güzel sonuçlar alırız inşallahCanlar tablomuz güncellendi bundan sonra bildirim günlerimiz her pazartesi olacak şekilde değiştirildi bundan sonra bişey yerken beni ensenizde hissedeceksiniz ona göreeeee ,bilginize sunulur....(aylık hedeflerinizi beğenmezseniz onları değiştirim söylemeniz yeterli.)
Emeğine sağlık canım inş daha faydalı olur bu Yen'i proğram daha fazla kontrol edip daha çabuk kilolardan kurtuluruzCanlar tablomuz güncellendi bundan sonra bildirim günlerimiz her pazartesi olacak şekilde değiştirildi bundan sonra bişey yerken beni ensenizde hissedeceksiniz ona göreeeee ,bilginize sunulur....(aylık hedeflerinizi beğenmezseniz onları değiştirim söylemeniz yeterli.)
tabiiki ekleriz birde hedef kilonuzu yazarsanız sizide eklerim hoşgeldinizzMerhaba arkadaslar ben de kilo vermek ıstıyorım 70 kiloyum ve 1.68 boyundayım. lakın yeme duzenım cok iyi deıl sabahları ıs yerınde kahvaktı yapıyorum oglenşerı de hep dısarıdan ve hareket olanaklarımızda sınırlı.. Benı de ekler mısınız lıstene bakalım ne kadar zayıflayabılecegım
Kahvaltım
2 dilim çok tahıllı ekmek 134
1 haşlanmış yumurta 72
5 zeytin 38
30gr peynir 114
1 fincan sade türk kahvesi
Toplam 358
oooo o zaman yeniden hoşgeldin canımcımmmmGünaydın kızlar. Bugün 1 mart. 85.5 kiloyla yeniden aranızdayım. DİSİPLİNİ ele alıyorum artık. Aylık hedef kilom 80. Koşu bandımda geldi artık hergün sporu da ekliyorum hayatıma. Hadi bakalım yeniden silbaştan geldiimmmmmm ben!!!!
haydi o zaman hep birlikte el eleeeeeKizlar bende bugün yeniden basliyorum
aminnnnn 54 ü bir görsem başkada bişey istemem sonrada koruma programı uygulayacam inş. 1 seneNe güzel bir süru yeni başlangıç. Birbirimize destek olarak hedeflerimize adim adim yaklaşalım insallah.
Tamamnaapalım canım aynn devam ediyozz bir an önce dönnn bildirim günlerini her pazartesiye çeviriyom artık bilgin olsun canım
Döverşm seniGünaydın kızlar. Bugün 1 mart. 85.5 kiloyla yeniden aranızdayım. DİSİPLİNİ ele alıyorum artık. Aylık hedef kilom 80. Koşu bandımda geldi artık hergün sporu da ekliyorum hayatıma. Hadi bakalım yeniden silbaştan geldiimmmmmm ben!!!!
Aleykğmselamoohhhh mübarek yerlerrrrr
oralara bizden selam olsunnn
Hahayoğsam @galatasaray-86 yok diye olmasın????
Bunu beğenmedimKızprensesinannesi sen niye beni hiç sormuyosun. Senin diyet iyi gidiyo bence. Beni de motive et nolurrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?