- 15 Haziran 2010
- 9.173
- 5.427
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #16.061
canım bu erkeklerin tamamında var gönlünü ferah tutacanYanlış ifade etmiştim kendime bol kavgalı ve odunsu bi evliliğim Yok şükür
Tmm yine pazar alışverişimi yapıo kartını almadı ama güller nerde Önemsemek nerde
İki seferdir hastaneye gidiyorum umrunda dilim
Güle takılıp yorum yapmayın o örnek
Anlamazsınız o kadarını
İstanbul'a gidebilir miyim desem tabi der hemen
E hanı ağlıodun
Sahip çıkmak Yok
Ayda bi kere bile kıskanmak Yok
Önceden kıskanıp sahip çıkardı
Şimdi salmış ortaya
Ayda bir de tartışsam emin olun gönlümü almayı bırak bi de küser
biliomcanım bu erkeklerin tamamında var gönlünü ferah tutacan
bu tür şeylere takılmayacan hangi erkek 4-4 lük hepimizin yar aları var
kafaya takmayacan yarın evlatlarında olacak ohhhh oda kmmiş diyecen inan ben artık hiç takmıyorum hiçte önemsemiyorum günümü gün ediyorum oluyor bitiyor
yok yani tekrar ayrılsan yeni biriyle evlensen o daha kazma çıkacak gelen gideni aratacak
belki şiddet bile olacak şiiddet yoksa bakacan keyfineee
Cok iyianliyorum canim yediremiyorsun kendine ama ne olur bu tur meselelere canini sikma sonra vucudumuzdan cikiyor en iyi kaynana ölü kaynana demisler ya ben onu erkeklere uyarladim en iyi koca ölü koca diyeeeB
biliom
Aynen erkeklerin çoğu böyle
Ama evlenmeden önce de kazma olanlar var
Nie evlilik öncesi ve sonrası die kandırıosun o zaman
Ben mantık insanı dilim ki
Kendimi enayi aptal hissediyorum
Sağol dostum teselli ettiğin için belli ki sen beklentini yitirmiş ve mecburen yenilmişsinCok iyianliyorum canim yediremiyorsun kendine ama ne olur bu tur meselelere canini sikma sonra vucudumuzdan cikiyor en iyi kaynana ölü kaynana demisler ya ben onu erkeklere uyarladim en iyi koca ölü koca diyeee
Çanakkale'de mi yaşıyorsun? Ne güzel. Hayalimdeki şehirlerden birisi.Arkadaşlar çanakkaleye döndük bakalım izin günüm sona erdi hem tatilim hem de diyet iznim
Konuşmadıkça küs kaldıkça çıldırıyorum
Çığlığı basasım var
Yok öyle bişey olmamış gibi
Mdkdldmdkflfldmdkdkdmdm
Heee tamam sağol hoşbuldukÇanakkale'de mi yaşıyorsun? Ne güzel. Hayalimdeki şehirlerden birisi.
Diyet iznin bittiğine göre diyet programına hoşgeldin tekrardan.
Tartınım üzerinde de cvs yazıyor canim heralde odur markası.
Uzun uzun yazdım ondan işteKimle küssün canım,eşinle mi? Hayirdir?
aynen öyleYa ben daha tam alışamadim foruma galiba. Simd girince gördüm yazdiklarını.
Evlilikler bazı süreclerden geçiyor bazen. Zaman zaman insanın cani sıkkın oluyor. Bence önenli olan toplam sonuca bakmak.
Buna uzülüp duygusal olman da normal. Ama şükür ki geçiyor bugünler. Bazen yarinlar daha güzel oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?