- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.522
- 528
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #16.081
banada tuhaf geldi canım hiç bu kadar girmemezlik yapmazdı
geldiğin nasılda belli oluyor canım maşallahhhhhKendi kendime konuşma sezonu açılmıştır
Olsunkahvaltım 500 kaloriiiii detayları yazamıyorum çünkü tek tek girmeye üşendimm
Sağol aynengeldiğin nasılda belli oluyor canım maşallahhhhh
Yokluğuma dayanamadı şaka yaa takılıyozbanada tuhaf geldi canım hiç bu kadar girmemezlik yapmazdı
Ayy ben yarindan itibaren sayacağim diye hesaplamadim hic kahvaltıyı.Herkes hergün kalori listesini paylaşacak bak yalvartmayın ve yormayın
İyi tamamAyy ben yarindan itibaren sayacağim diye hesaplamadim hic kahvaltıyı.
Ama söz yarindan itibaren çok düzenli yazacağım. Ben lahana çorbası diyeti yaptım. Yeni bitti ya pazartesiye kadar dinlendiriyordum kendimi ondan ötürü.
Badem şekeri değil mi?Baksanıza bebek şekerinin malzemesi ne
Biberonlar da dağıtıyorlar yaa onlardan yedim kaloriyi bulamıyorum
Akşam oldu kimse yok
Allah cezanızı vermesin emi
Diil de ona benziyo kocaman renkli büyük boyBadem şekeri değil mi?
Canım mecbur annenle konuşucaksın. Hiç içine dert olmasın. Eğer mecburi bir nedenleri yoksa ve gelmeleri gerçekten evliliğini bozucaksa gelmesinler. Geliyolarsada eşinle mesafeli olsunlar. Yani sonuçta senin huzurun herşeyden önemli. Sen böyle huzursuz olucaksan onlar da eşin de rahat edemeyecekler.arkadaşlar utanarak yazıorım çaresizlikten yazıorum şuan bile ağlıorum sakinleşemiylrum Babamlar buraya taşınacak hiç rahat edemicem babam devamlı eşime karışıp akıl verio
Anneme desem mi istemiyorum gelmeyin ama Allah korusun içime dert olur e bu sefer gelmelerimi istemediğimi söylemessem de bu sefer adım gibi eminim evlilik hayatım biticek
Ben çalışırken bile eşim gündüz çalışmazken birlikte gezicekler baba damat
Ben orda iki günü bile İstanbul'da zor geçirdim
Babam devamlı akıl verdi
Babamın yüzünden eşimle de aram açıldı
Orda bile ağlayıp rezil oldum eşimle aram açılıo sonuç değişmio anlıomusunuz babam aşırı samimi oluyo ayrıldığım eşimle de acayip samimi olmuştu kankaya bağlamıştı anlatamam size bu çok kötü
Emin olun evlilik hayatım biter babamlar buraya yerleşirsebabamları çok seviyorum rahatlık ve iyiliklerini istiyorum ama eşimle babamın samimi olmasının çözümü YÖK arkadaşlar kahroluyorum
Başına gelmeyen anlayamaz
eskisine de öyle yaptı
Kardeşimin eşine yapamıo çünkü onun eşi mesafeli
Benim eşim de mesafeli ama o kadar diil
Babam herkknıda akıl veriyo maddi manevi
Ve eşimin de beyni yıkanıo
Bana davranışı değişecek die korkuyorum
İstanbul'a hevesle gitmiştik
Hüzünle moral boZukluğuylA döndük
Tm diyorum acı tatlı eşimi kabullenirim ama babam herşeyi berbat ediyor iyilik yaptığını sanıyo ama düşünsenize babam hayatıma müdahale edip yön verio
Bu hayat benim diil bbmınburaya gelecekler dipdibe napıcam ben işe gitmek istemiyorum kaygılarımdan kahroluyorum
Babamın ağzında bi lafCanım mecbur annenle konuşucaksın. Hiç içine dert olmasın. Eğer mecburi bir nedenleri yoksa ve gelmeleri gerçekten evliliğini bozucaksa gelmesinler. Geliyolarsada eşinle mesafeli olsunlar. Yani sonuçta senin huzurun herşeyden önemli. Sen böyle huzursuz olucaksan onlar da eşin de rahat edemeyecekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?