- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.522
- 528
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #16.581
Emredersin Komutanım Baş komutanımmmmOlsun hedefin 1000 olsun hedefinin aşsan aşsan 1250 olsun sakın 1300 olmasın bak bu hafta semden 1300 ü Asla duymucam
İstesem de olmuyor tartıda İnan çok farklı değerler görüyorum bak gün sabah regli oldum ve tartıya çıktım 65.8 gördüm günlük 1000-1200 arasında değişiyor akşamları atıştırmalar olmasa daha güzel olacakta buna şükürAmannn önemli diil nolucak herşey insanlar için .....
Bişey olmaz haftasonu da yapmayı ver
bende dün trileçe yedim peynir helvaSI diye yazdım çünkü yoktu değerlerde ama işte yemeseydim çok güzel olacaktı annem zorladı aldı mecbur kaldım yemeyeeeeArkadaşlar işe gitmem lazım geç kalıyorum aceleyle okudum tek tek cevaplandıracam ama şunu demeden edemicem öğlen tartıldım 61.1 olmuşum oley ama peynir helvası yedim 332 kalori döncem size akşam öptüm
Görüyorum sağol@galatasaray-86 canım tarihler tablomuzda yazıyor telefondan göremiyorsun heralde 27 mart pazartesi mart ayında hep pazartesi yaPtık ya ondan canımcımm
Arada oluyo işte hepimize ben de bazen 2500 3000 çıkıorum ama bu sefer İnan ki 1200 ü geçmicem üç hafta Dayanıp 5 kilomu vericem inşallah bakalım yılma sen deKızlar ben dun çok umitsizlige düştüm. Kilo veremeyecekmisim gibi hissettim. Yedim. Daha da düştü modum. 1700 kaloriye yakın yedim. Ama bugün daha iyiyim. Tartiya değil hedefime odaklanacağım.
Aferin lanöğle yemeğim : patataes salatası 320 kalori ve 2 adet 1 er şekerli çay :32 =352 kalori
İşte anlasalar halimizibende dün trileçe yedim peynir helvaSI diye yazdım çünkü yoktu değerlerde ama işte yemeseydim çok güzel olacaktı annem zorladı aldı mecbur kaldım yemeyeeee
GüzellllEki Görüntüle 1972139
Sabah Kahvaltımmmm
İnşallah yaa en son hedefin 50 mi@galatasaray-86 canım bu arada ben cumartesi değilde cünkü çok az kaldı o imkansız olur ama 10 gün sonra yani 1 martta 55.5 u görmeyi hedefledim inş. görürüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?