Esnek Diyet Arkadaşlığı

Günaydın arkadaşlar ne güzel 61.2 ye inmiştim dün iki pasta ve bi börek yedim die bu sabaha kadar şişmişim salak tartı 61.8 gösterio ne saçma ama Emin'im şişkinlik bu yarın sabah 61.2 hatta 61.1 olucam inşallah ama bugün 1100 ü geçmezsem olur bu iş

Amannn önemli diil nolucak herşey insanlar için .....
Bişey olmaz haftasonu da yapmayı ver
İstesem de olmuyor tartıda İnan çok farklı değerler görüyorum bak gün sabah regli oldum ve tartıya çıktım 65.8 gördüm günlük 1000-1200 arasında değişiyor akşamları atıştırmalar olmasa daha güzel olacakta buna şükür

Arkadaşlar işe gitmem lazım geç kalıyorum aceleyle okudum tek tek cevaplandıracam ama şunu demeden edemicem öğlen tartıldım 61.1 olmuşum oley ama peynir helvası yedim 332 kalori döncem size akşam öptüm

bende dün trileçe yedim peynir helvaSI diye yazdım çünkü yoktu değerlerde ama işte yemeseydim çok güzel olacaktı annem zorladı aldı mecbur kaldım yemeyeeee

Kızlar ben dun çok umitsizlige düştüm. Kilo veremeyecekmisim gibi hissettim. Yedim. Daha da düştü modum. 1700 kaloriye yakın yedim. Ama bugün daha iyiyim. Tartiya değil hedefime odaklanacağım.

Kızlar ben dun çok umitsizlige düştüm. Kilo veremeyecekmisim gibi hissettim. Yedim. Daha da düştü modum. 1700 kaloriye yakın yedim. Ama bugün daha iyiyim. Tartiya değil hedefime odaklanacağım.
Arada oluyo işte hepimize ben de bazen 2500 3000 çıkıorum ama bu sefer İnan ki 1200 ü geçmicem üç hafta Dayanıp 5 kilomu vericem inşallah bakalım yılma sen de

Arkadaşlar neye üzülüyorum ekmeği arkadaş ikram etti buğday ekmeği köyden sipariş vermiş sıcaktı yedim
Helvayı başka arkadaş bir porsiyon yedim
Eti Çin'i de başka arkadaş verdi
Ve ben bu üç Abur cubur yüzünden açlık çekiorum şuan çok açım sabah da öğlen de yemedim ve yeme hakkım çok az yazık yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…