Esnek Diyet Arkadaşlığı

Çok haklısın canim da bu ara stresli dönemler geçiriyorum. Stresle de yemeğe vuruyorum kendimi. Gözüm dönüyor. Herşeyi yiyorum. Yedikçe mutsuz oluyorum. Mutsuz oldukça yiyorum.
Hee aynen ben de bi ara öyleydim gerçi yine öyle insan stresli dönemlerde yemeğe vuruyor önüne geleni yiyio hatta kitlenip saldırıyo durdurmak imkansız işte o dönem dönem oluyo ben de şimdi ona yakınım aslında olmuyo o yüzden

Baksanıza internette aradım taradım yok lokma yedim de ama tuzlu ve şekli resim de görüldüğü gibi boyutu da böyle
Sizce tanesi kaç kalori tuzlu

Üşenmedim baktım 8 Mart'tan 8 Nisa'na kadar sadece 9 gün 1200 ü geçmemişim diğer günler 2500 3500 4000 küsürler yani diyet miyet diil bu çok sşnsşrliyim çokkkk

Soru soruyorum kimse tınlamıo
Eylemsevcan beğenmişsin ama başka mesajları
Beğen kaç sen
bebeğim bakabiliyom sadece mesajlara o kadan tepemde 2 çocuk Allahım sanada nasip etsin bilg. başına oturduğumu gördükleri anda ikisi birden koşuyor oğlan anne bana araba yarışı aç kız olan anne bana selena aç gebertiyorlar beni az sonra iyorum onuda dinlemiyorlar kavga dövüş ancak okuyom çıkıyom bazern onu bile yapmaya imkanım olmuyor sıpalardannnn.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…